ms planı pstondan bir adım önde şu an.yani önce ms, en son pston işi yapılacak.duruma göre 270 üzeri egzantrik koyabiliriz.piston konusunda bende seçenek bulamadığım için 12.5 e yöneldim.rc piston konusunda bi bigm yok ama değeceğini sanmıyorum?conta konusunda biraz araştırdık ama askıda kaldı.en güzeli pistonla kesim çözüm benc.ateşleme en son iş.yapcak bişe kalmayınca onun gibi şeylerle uraşcaz artık
kısmetse bitiricez mustafa.yardımın olmasa zor idi işimiz ama![]()
egzantrik olarak imkan varsa biraz daha agesif olan bir takım tavsiye ederim. yine orj yaylarla fln kullanılabilecek bir ürün vardır belki. 12.5 sıkıştırma ise bence fazla, orjinali kaç buarada?
bu satıp şunu al ifadesinden artık vazgeçelim.
o zaman Hepimiz satıp ferrari alalım bu forum kapansın
bence eksantrikleri yükseltin yay şapka koyup devir çevirmek isteyen bi makine yapın pistonuda koyun boğazıda büyütmeyin tamamdır savaş abide timing ini yapsın oh mis sağlıklı sağlıklı yürüsün
edit. rc manifoldunu satın aldıysanız takın tabi![]()
o egzantrıkle bi iş olmaz ztn
streetfıredakı elemandan ne kulllandıgını ogrenmek lazım.. sanırsam 195 hp almıstı(pıstonsuz) cok guzelde kısası var elemanın makıne deli gidiyor..
206gtı ın ust devirde yurumemesının nedenı ztn o kucuk kelebek ve dandık emme manıfoldu..rcnın supaplarda buyuk sanırsam ama o kdr ugrasmazsınız sanırım..
8000e kdr ındırıo elemanın araba dolu dolu mis...
pistonsuz 195 hp mi eğer gerçekten öyleyse emme eksantrik ve beyinle o güç iyiymiş ama pistonsuz zor gibi
10.8:1 diye biliyrum.rc ise 11.0:1.
aynenercuz
bu satıp şunu al ifadesinden artık vazgeçelim.
o zaman Hepimiz satıp ferrari alalım bu forum kapansın
boğaz ve manifold büyümden hiçbirşey olmayacağına eminim.sanki araç gitmesin diye zenle yapılmış bir hamle.yiit
bence eksantrikleri yükseltin yay şapka koyup devir çevirmek isteyen bi makine yapın pistonuda koyun boğazıda büyütmeyin tamamdır savaş abide timing ini yapsın oh mis sağlıklı sağlıklı yürüsün
edit. rc manifoldunu satın aldıysanız takın tabi
278 derecelerde bişe kullanmıştı o eleman.kısası da partnerden çıkma idi.ve çok çıtır bişeydi.17x72 gibi bişeydi.bizimniyetiminz olan 15x64 oldukça farklı.M3CSL
o egzantrıkle bi iş olmaz ztn
streetfıredakı elemandan ne kulllandıgını ogrenmek lazım.. sanırsam 195 hp almıstı(pıstonsuz) cok guzelde kısası var elemanın makıne deli gidiyor..
206gtı ın ust devirde yurumemesının nedenı ztn o kucuk kelebek ve dandık emme manıfoldu.. rcnın supaplarda buyuk sanırsam ama o kdr ugrasmazsınız sanırım..
8000e kdr ındırıo elemanın araba dolu dolu mis...
pstonsuz ve beyinsiz 190 ları görüyorlar.ama sorası için şart.yiit pistonsuz 195 hp mi eğer gerçekten öyleyse emme eksantrik ve beyinle o güç iyiymiş ama pistonsuz zor gibi
gti ile aynı aşşa yukarı.
17 77 o elemanınkı 4:52,sızınkı 4.26 sanırım cadde ıcın 4.26 uygun dıerı pskopatlar ıcın
bıde guzel bı fıltre sıstemı kullanmak lazım.. genıscene![]()
bende malzemelerimi aldım gaz kelebeğini büyültüyorum 2 seçeneğim var soldaki malzemeyi flanş yapıp gaz kelebeğini hiç bozmıcam yeni manifolda direk takıcam.2 seçenek en ağır basanı yeni gaz kelebeği yapılacak arkası 61mm olup önce könikmi deniyor öle gelicek malzemeleri aldım zaten manifold geldimi 2. seçenek için cnc yolları 1. seçenek için abim saolsunfotoları bilgileri paylaşırım.
![]()
gokı kolay gelsın sana
bıde eleman 278 kullanmıs ama markası ne, lıftı kaçkı?
gtida orjınal gucu vermesı motorun saglıklı olması baya onemlı benımkı zamanında en ıyıgıdenlerdedı dandık fıltreyle 153 motor ve 201 tork vermıstı sadece chıple,
catcams'in 293/285 lift 10.5mm filandı öyle bir egzantiriği vardı, yay şpka itici filan baya ucuza geliyodu aslında. rc içindi ama gti a da vardır illaki
USPerformance by UtkuSelamoğlu
https://www.facebook.com/Thresholdoftimingadvance
100-200 km/h 5.761sec
278 varsa yada o civarda güzel olur, 270 altı için değiştirmeye değmez böyle bir projede. 10.8 sıkıştırmadan da 11e çıkmak da değmez yaptığın masrafa. 11.5 civarı ideal bence B. aktepe arkadaşın dediği gibi.
ne araştırdım o egzantirikle kısa şanzıman işlerini ama bir türlü yapamadım
ama 4.27 kısa iidir savaş abi le ortak fikrimiz buydu![]()
bu yeterlı gorunuo aslında
catcamsın
277 / 270°
11.00 / 10.25mm lıft
O.E.M. yay sapka ıle kullanılan max deger..
emme lıfti olarak gayet iyi..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)