b18 isterim ama motorun kurtulması daha mutlu etti çok teşekkür ederim alanada hayırlı olsun bu arada![]()
b18 isterim ama motorun kurtulması daha mutlu etti çok teşekkür ederim alanada hayırlı olsun bu arada![]()
81mm darton gomlek, bı takım kol pıston ana kol yatak ve conta set ıle gereklı lıste tamamlanıyor,ama ben yag jetı setlerını ve yag pompasını sıfır almanızı onerırım
zaten yağ pompası vs hepsi kafa rahat olsun die 0 alınıcak arkadaş karteri söktüğünde içinden kurşun dökmüşüz gibi piston parçaları çıktı şükürki krankta bişey yok forged piston alalım dedik ama usta beyin almanız gerekir dedi stok kol pistonla toplanıcak
amac sadece normal sekılde kullanmaksa o sekılde yapılır.
yag jetlerı ve cıvatalarınıda mutlaka degıstırın
ayrıca forged pıston deıl yuksek kompresyonlu pıstıon alırsanız gerek olur beyne avans ve benzın ayarı ıcın. normal sıkıstırmada forged pıstonda var. ama ben okadar darton takmısken b16b pıston alıp o sekılde kapatırdım. hazır yapılıyorken yapın derım. b p28 beyın alırsınız olay bıter
dostum geçmiş olsun blok taki hasarını ankaradan kaynakçı tarık usta halledebilir blok almana gerek yok bi araştır istiosan yada bana pm at
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)