orda aslında edinebileceğin gayet güzel bilgiler var istersen piston kolleksiyonumdan ölçmen için örnek yollayabilirim ilerde tek tek takar bakarsınız öleçersinizgeri yollarsın önerdiğim piston 9.24 gelmeyecek eminimilklerin zoruğu vardır herzaman şimdiden hayırlı olsun diyim size başlangıcı kapak ve emsyle güzel bi adım olarak attınız bundan sonra emme manifoldu gaz kelebeği piston daha takabileceğiniz çok şey var aracınızı çıkartın ölçün ama d serisi motorda hiçbir zaman hp ye göre ilerlemeyin çevirme kabiliyeti nerelereyse o bölgeye yatırım yapmanızı öneririm yani 140 değil de 120 görmekle bunu egzantirikli görüp görmemen arasında yolda pratikte farklar olacaktır ben güzel bişeyler çıkabileceğine eminim aracınızdan
ECUTECH İstanbul
sağol teşekkür ederim senden yeterince yardım aldık zatenama teknik bilgimiz yani piston vs. okadar iyi değil bu civarda bilen yada anlatıcak yol göstericek kimsede pek yok
yani ilk olduğundan ve yeteri kadar teknik bilgiye sahip olmadığımızdan biraz soğuk baktık açıkçası. yani eğer bir örneği olmuş olsaydı bukadar yapmışken pistonuda koyardık. ama yardımlar için gerçekten teşekkürler
zaten ne varsa tt de var
![]()
MTM-PROSTOCK GARAGE
Maxiboost Nickli Üyeden Alıntı
eğer niyetiniz varsa orj pistonunuzu bana gönderin ben aksaraydan bakarım..bu sekilde yardımcı olabilirim
Fedakarlık yoksa zaferde yoktur.
usa dan gelmek bilmeyen conta bu kadar naz yapma güzelim gelmeyeceksen bilelim ben contasızda gezerim![]()
evet akşam kapak işi bitti jelatinledik sabah ustaya bıraktıuk. emme contası gelirse bugün akşama marşa bararız heralde![]()
MTM-PROSTOCK GARAGE
Maxiboost Nickli Üyeden Alıntı
masallah insallah istedigin guce performansa ulasirsin tebrik ederim simdiden on ayak oluyosun 7 gen cilere![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)