evet pistonla daha şugar olur yıldıray...
Printable View
bence pistona girmişken krank filanda değişsin :D
krank değişmişken bloğuda değiştirelim :D :D ahaha komple bunu atıp k20 koyalım :D
alacağın cok bi hp olmayacaktır sadece egzantirkle...tahminimce 5-6 hp gibi bişey olur.
açmışken piston mutlaka koy
:D :D krktr
d serisinde hemen hemen butun pistonlar birbirine uyuyor.. orj pistonunuzla aksaraya gidip bakabilirisiniz.
max 200 tl civarı bişey olur segmanlarıyla
yapma yaw.. benim stage 1 den hiç bişey alamadık o zaman desene.. ama araba egzantriksiz haline 2 boy atar rahat :confused:
ama yıldıray EMS ile destekleyecek.. 7200 leri çevirecek.. 10 hp alır bence en az... diğer modlar ile 140 beygirin üzerinde bir sonuç bekliyorum ben...
yaw okadar konu açtık hangi piston uyar ne olur ne biter dedik açmışken pistonda koyalım dedik kimse net bişey söylemedi bizde bilmiyoruz açıkçası bişey ilk defa böyle bir işe kalkıştık sorduk soruşturduk kimse daha tr de bu araca birşey yapmadı kimsede net cevabı vermedi bizde açıkçası uzak durduk :)
ben 12.5 cr ın ustunde bir sıkıştırmayla egz piston contayla aldım o gucu , he daha gideri varmıydı dersen vardı ama ufak tefek eksikliklerden devir donemedik..
d serisinde yağlama buyuk sorun açmışken yağ pompasınada işlem gerekir. yatakalrın deliklerinin buyutlmesi lazım vs vs :D
bu d16w1 ler gerçekten ekonomi amaçlı yapılmış araçlar en ufak modla bile çok net cevap veriyor eski d resileri gibi değil. sadece headers egezoz filtrenin 10-12 hp getirisi var bu motorda net ki orjinal egzoz sistemine son susturucunun bile yaradığını kendimiz deneyerek gördük :)
7200 donuyordum ben ki vtecti araba..:)
neyse dostlar allah yardımcınız olsun sıkıştığınız noktada yardımcı olmaya çalışırız
abi sen sıfır araba diyorsun :D bu araba 17000 küsür kilometrede :D
dynı işi bıraz kafa karıstırıyor bence en ıyı dyno deneyerek oluyor cunkı soner abının arabasında stage 1 den sonra dusuk cıkmısdı yanlız soguk hava sıcak hava olayıda etkılemısdı fakat sımdılerde stage 1 den sonra eskı halıne göre cok cok ıyı bence en ıyı deneyerek dyno bıraz kafa karıstırıyor
yerinde olsam arabayı açmadan dynoya cıkartırım son setupla..birde yaptıktan sonra cıakrtırım aradaki farkı gormek için.. sonucta emek harcıyorsun:)
ingilterede D16V1 den egzantriksiz 140 beygir alan var...
dediğim gıbı ben hıc bır zaman dyno cıktısına göre konusmam hersey yolda gorulur zıhnıyetını savunanlardanım cunkı yolda ve dynoda arabalar cok cok farklı tepkıler verıyor