Saolasın su odemeleride yapayım parcaları takayım oh be diyecegim :D
Printable View
serkanim hayirli olsun kardesim bende basladim bakalim ne olacak sen su headers i takda bi deenyelim yaw bende kpro takiyorum hafta sonu merak ediyorum ne olacaginada :)gececeksin tabikide farki merak ettigim icin soruyorum
gözüm açık gitmem seko hıdır aldı sonunda :D
hayırlı olsun
DC ile aradaki paranın ustune biraz daha koyunca Kpro alınıyordu ama ne bileyim NA olarak en onemli parcalardan biri headers diye dusundum belki dogru belki yanlış :)
short ram den cai ye gecelim dedim kar yagmaya basladı :)
bence o kadar para verip bunlarla uğraşma.alcağın güçler belli hiç uğraşma charger yap ne bilim turbo kitler var 5 6 bin dolara bence atmosferik uğraşmanın anlamı yok tabi karar senin araç senin bu benim fikrim
seko hayırlı olsun :)
dyno elbette farklı çıkacak ama sen esas üzerinde sadece short-ram olan typeR ' dan , aem cai + greddy catback + toda headers ' lı typeR haline geçişin yolda neler hissettirdiğini anlatmalısın...
bekliyorum şahsen... :)
bu arada ürünlerin kaliteleri on numara :icon_tup:
O paralara Headers alıncağına K-Pro alınıp daha verimli bir hale gelebilir araç..Egzantrik ve emme manifoldu olmayan bir araçta Bahsedilen headerslar Cai filtre kitlerinin verdiği performansı verir ancak:rolleyes:
Dogru soyluyorsun kpro ile toda daha verimli olur o zamanda 2.5" lık ara boru yerine 2.75" lik cekerdim zaten martta muayene var o zaman sokersem degisiklik yapabilirim bir boyle deneyelim.
birde meraklı biriyim ben kpro ile kurcalarken aracı kırarım filan sonra kahrımdan yaşayamam:D
headers fılıtre eksoz tahmını bır rakam olarak 225 hp cıvarı bır sey cıkıcak aracın.
bırde sana tavsıyem tork damper al yoksa todanın basını yersın sonra cok uzulursun :)