bro fiyat olarak dedi galiba arkadaş:D
Printable View
2. el mi sıfırmı alacaksın parçaları ?
ınce conta + 52
yay sapkasız sorun olur bence....
oem gti + timing
göki herşeyin sıfırı var kanka yay şapka eksantriğin. :) taşan varsa getirt kardeşim hepsini Kentcams den oturt mis. buda 2.5 3 lira arası + olarak 2. el yay şapka 500-700 lira arası pt52 ler 1100-1300 lira arası flndı en son
kısa - 350-450 arasında değişiyor
egzantrik - 800 ile 1200 arasında değişiyor
ince contayı servisden alıyorsun en son 70 küsürdü 307 contasıdır.
çip- 300den başlıyor 600 lere kadar gidiyor kim kime dum duma :D
egzantriğin sıfırı ile 2. eli arasındaki farkı anlatırmısın bana. gerek varmı dünya para dökmeye? sen sıfır aldında ne farkını gördün anlat bana bende diyimki sıfırın + sı bu diyim. yay şapka 8bin dönmediğince boşa verilmiş para başka hiç birşey değil.
bence hic atmo yukleme 2-3 ustune bi o kadar daha koy turbo yap :)
5 liralık turbo ne kadar tatmin edicek yada ne kadar ömürü olucak atmosf. iyidir.
sibopu neden yakalamış onuda yazıyormuydu ? :)
Senin başına gelenin ustandan kaynaklandıgını sen söylüyordun ayarını yapamıyorsa sorunu ustanda arıcan malzemelerde değil kız gibi malzeme kullandında yemedinmi motoru?
ben eski kapagımdan bahsetmiyorm kanka yeni kapagı toplarken savaş abi kendi söyledi yay sapka takalım diye neden dediim zaman anlattı bi ton neden bende bu adam yapıcaksa güzel temiz bişey yapsın sök tak yapmasın diyorm. sen ballısındır hala bi sorun yoktur yada devir çevirmiyosundur vs vs. belli olmaz yani
bende diyorum ki orjinal yay şapka pt52 8bin devir ile istenilen gücü almak için yeterli gerek yok yay şapkaya para vermeye. ha ilerde 54 takıcaksa okey ama 54 taktıgında o zaman bir dünya iş gerekiyor yay şapka dısında.
atmosf. iyidir. ben 5-6 liralık turbonun güvenli olucanı sanmıyorum çakma çukma işler vardır ordan bu şurdan şunu birleştir zaten hatun gibi nazlı araçlar :D
bu arada aracın ustunde benden oncekı sahıbı el yapımı plastık hortumdan fıltreye ara boru yapmış guc kaybı yaatır mı ?
sıcak hava ile temas ediyosa evet yaratır.
ses diilde önemli olan soğuk hava çekmen :) paraya kıyıp güzel bi krom borudan yaptırabilirsin çokta güzel olur.
Peki ben şöyle birşey söyliyim.Bu kadar para döküp pt52 alıcaksın ama antepte denenicek araba varmı ? Yoksa sadece kendi zevkine mi yapıyosun ? :)
antep e araç almak iiçin gitmiştim araç potansiyeli vardı ama 106 ile m3 geçtiğini idda eden bi potansiyel di :D
bende antepte okuyorum göki o dedigini bende gördüm :hahaha::hahaha: 106 E46 330u geçti sonra 330un sahibi gidip M3ü alacam deyince 106 kaçtı gitti ordan :D:D yalnız araç potansiyeli ciddi anlamda gelişiyo şu anda yavaş yavaş turbolular fln dolaşmaya başladı en son gelen araba NIF11 örnegin ;) denemeye denicek araba varda ergin kardeşim bence göki ve yiitin sölediklerini yabana atma aynı motorda atmosferigin dibine vurmuş adamlar ikiside sorun istemiyosan denileni yapcan yada verecen 2 katı parayı cuflican tıslican rahat edecen :D
konya malı harici istediğin pt 52 yi tak sorun olmaz.vites kaçırıp çok 8000 üstü çevirdim yakalamadı.ama önce cr bi ölçtür boşa kürek çekme sonra:icon_tup:
bence yay sapkaya bosa para harcama 106 da 8000 ustu cok dondum yakalamadı ama sansmıdır bılemem en fazla devırden dolayı baskının gobegını kırıyo bence once sen chıp fıltre eksoz yap sonra kısa en sonda pt 52 yaparsın mıs gıbı olur.
cololmbo&bariani tak yay şapka uğraşma daha ucuza gelirsin güç olarak nerdeyse hiç farkalrı yok
eheeh cocuun kafası iice karıştı :) sen yay şapkanı tak imkanın varsa için rahat olsun hepside KENT olsun :)
illa aldırıcaksın yay şapka çocuga
ne 2bin 3bini bro 900 de sabit duruyor :D gel dicemde gökmen abi yok bende onu bekliyorum hem geçende araba almaya gelmişsiniz bana çok yakına geliyosunuz aramıyosunuz cem söyledi onda vardı telefonum.
çok karışık işler oldu hacı bu hafta tekrar gelcez kesin ugrarız:)baqq orda olsaydı 106la gelirdim arada o işide çıkarırdık aradan göki pt52 kısa cip piston herbişey war istedigimiz güç yoq şimdilik timing sart motor sıfır:okırdım kafayı 3 ayda 2ci motor turboya dönmezsem ki büyük ihtimal ankara yolu gözüküyo ayara kayara gelicem:)
before timing
http://s122.photobucket.com/albums/o...t=MOV01552.flv
after timing
http://videos.streetfire.net/video/C...T52_208027.htm