User Tag List

Sayfa 4/6 İlkİlk ... 23456 SonSon
104 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: vts pt 52 yardım ??

yiit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben eski kapagımdan bahsetmiyorm kanka yeni kapagı toplarken savaş abi kendi söyledi yay sapka takalım diye neden dediim zaman anlattı bi ton neden bende bu adam yapıcaksa güzel temiz bişey yapsın sök tak yapmasın diyorm. sen ballısındır hala bi sorun yoktur yada devir çevirmiyosundur vs vs. belli olmaz yani

cem06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı göki Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    5 liralık turbo ne kadar tatmin edicek yada ne kadar ömürü olucak atmosf. iyidir.
    sibopu neden yakalamış onuda yazıyormuydu ?
    jp4un subaplar buyuk biraz egzoz kısmı heralde j4 e gore ondan yakalamıs...
    gt35 gordukten sonra ben bidaha hayatta atmo yuklemem
    ayrıca kol yatak krank falan almadıktan sonra 5-6ya yaparsın ank. da var oyle bikac vts-gti sorunsuz yuruyorlar...

Göki,ZD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yiit Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben eski kapagımdan bahsetmiyorm kanka yeni kapagı toplarken savaş abi kendi söyledi yay sapka takalım diye neden dediim zaman anlattı bi ton neden bende bu adam yapıcaksa güzel temiz bişey yapsın sök tak yapmasın diyorm. sen ballısındır hala bi sorun yoktur yada devir çevirmiyosundur vs vs. belli olmaz yani
    bende diyorum ki orjinal yay şapka pt52 8bin devir ile istenilen gücü almak için yeterli gerek yok yay şapkaya para vermeye. ha ilerde 54 takıcaksa okey ama 54 taktıgında o zaman bir dünya iş gerekiyor yay şapka dısında.

Alıntı C4VTR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    jp4un subaplar buyuk biraz egzoz kısmı heralde j4 e gore ondan yakalamıs...
    gt35 gordukten sonra ben bidaha hayatta atmo yuklemem
    ayrıca kol yatak krank falan almadıktan sonra 5-6ya yaparsın ank. da var oyle bikac vts-gti sorunsuz yuruyorlar...
    atmosf. iyidir. ben 5-6 liralık turbonun güvenli olucanı sanmıyorum çakma çukma işler vardır ordan bu şurdan şunu birleştir zaten hatun gibi nazlı araçlar

cem06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    atmosf. iyidir. ben 5-6 liralık turbonun güvenli olucanı sanmıyorum çakma çukma işler vardır ordan bu şurdan şunu birleştir zaten hatun gibi nazlı araçlar
    sihirli tarifi vereiym o zamn alcan rover 220t emmesini az kes bic al sana dokum emme, sonra koc boynuzu resmi bulucan ona gore boru alıp aynı resimdeki gibi kaynattırıcan, sonrası ıvır zıvır...

cadde27
    Misafir
    bu arada aracın ustunde benden oncekı sahıbı el yapımı plastık hortumdan fıltreye ara boru yapmış guc kaybı yaatır mı ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sıcak hava ile temas ediyosa evet yaratır.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı C4VTR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sihirli tarifi vereiym o zamn alcan rover 220t emmesini az kes bic al sana dokum emme, sonra koc boynuzu resmi bulucan ona gore boru alıp aynı resimdeki gibi kaynattırıcan, sonrası ıvır zıvır...
    yok benim daha hain planlarım varda zamanı var atmosf. ciyiz biz turbo bana göre değil şimdilik

cadde27
    Misafir
    sıcak hava ile temas ediyosa evet yaratır.
    sıcakla temas etmıyor busuk olcude pekı bu hortumdan boru yerıne demırden veya bener alımınyum bı maddeden fıltre borusu yapsam daha ıyı ses alabılır mıyım ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ses diilde önemli olan soğuk hava çekmen paraya kıyıp güzel bi krom borudan yaptırabilirsin çokta güzel olur.

cadde27
    Misafir
    ses diilde önemli olan soğuk hava çekmen paraya kıyıp güzel bi krom borudan yaptırabilirsin çokta güzel olur.
    ses de onemlı burada trafık pek rahat vermıyor şehır kucuk oldugundan goze rahat batıyorsun yanı egzos olmadıgında da en aından tatmın edecek bı ses olsun ıstıyorum

Serkan.S
    Misafir
    Peki ben şöyle birşey söyliyim.Bu kadar para döküp pt52 alıcaksın ama antepte denenicek araba varmı ? Yoksa sadece kendi zevkine mi yapıyosun ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    antep e araç almak iiçin gitmiştim araç potansiyeli vardı ama 106 ile m3 geçtiğini idda eden bi potansiyel di

douu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    antep e araç almak iiçin gitmiştim araç potansiyeli vardı ama 106 ile m3 geçtiğini idda eden bi potansiyel di
    bende antepte okuyorum göki o dedigini bende gördüm 106 E46 330u geçti sonra 330un sahibi gidip M3ü alacam deyince 106 kaçtı gitti ordan yalnız araç potansiyeli ciddi anlamda gelişiyo şu anda yavaş yavaş turbolular fln dolaşmaya başladı en son gelen araba NIF11 örnegin denemeye denicek araba varda ergin kardeşim bence göki ve yiitin sölediklerini yabana atma aynı motorda atmosferigin dibine vurmuş adamlar ikiside sorun istemiyosan denileni yapcan yada verecen 2 katı parayı cuflican tıslican rahat edecen

alpergti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    konya malı harici istediğin pt 52 yi tak sorun olmaz.vites kaçırıp çok 8000 üstü çevirdim yakalamadı.ama önce cr bi ölçtür boşa kürek çekme sonra

su106GTI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence yay sapkaya bosa para harcama 106 da 8000 ustu cok dondum yakalamadı ama sansmıdır bılemem en fazla devırden dolayı baskının gobegını kırıyo bence once sen chıp fıltre eksoz yap sonra kısa en sonda pt 52 yaparsın mıs gıbı olur.

feRRo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    72binde aracımı aldım şu anda 128 binde 5000km full stok dolaştım gerisi hep PT52 li hiç bir zaman sıkıntı etmedim düzensiz çalışmasını ayarı tutturdukdan sonraa istop etmesi hiç nedense kız arkadaşım araçda oldugunda ediyodu bende sorunu kökden halledip tek tabanca oldum istop etmiyor ahahahahah o par par par çalışma sesini çok seiyorum stock 106 ya binince hiç zevk vermiyor o hissi herkes hissetmeli bence
    göki benzin kısmına hiç deginmemişsin deli gibi yakıyorr ama zevkli gaddar bi egzantrik herkeste ayarını yapamaz..

Cem.B - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    cololmbo&bariani tak yay şapka uğraşma daha ucuza gelirsin güç olarak nerdeyse hiç farkalrı yok

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eheeh cocuun kafası iice karıştı sen yay şapkanı tak imkanın varsa için rahat olsun hepside KENT olsun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı feRRo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    göki benzin kısmına hiç deginmemişsin deli gibi yakıyorr ama zevkli gaddar bi egzantrik herkeste ayarını yapamaz..
    hacı full depo 700km istanbuldan çıktım konyaya

ben az yakıyorum valla hayret ediyorum ama az yakıyorum ben

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)