çok karışık işler oldu hacı bu hafta tekrar gelcez kesin ugrarızbaqq orda olsaydı 106la gelirdim arada o işide çıkarırdık aradan göki pt52 kısa cip piston herbişey war istedigimiz güç yoq şimdilik timing sart motor sıfır
kırdım kafayı 3 ayda 2ci motor turboya dönmezsem ki büyük ihtimal ankara yolu gözüküyo ayara kayara gelicem
![]()
Gündelik kullanım için 260'-272' araları uygundur..
İnternetten ;
Catcams,Newcam,Schrick,Dbilas Dynamic,Pipercams,Kentcams markaları bir incele fikir sahibi olursun..
Bütçe beklentiler tercihler bu işte belirleyici olur...Kolay gelsin..
antep'de baya araç var ben ankaralıyım yanı ankarayıda ıyı bılıyorum ama burada da cok guzel bı potansıyel var helekı son gelen turbo araçlardan sonra saxo turbo ve hıf11 gıbı araçlardan sonra mıllet gaza geldı su an bı ton vtı var 106'lar zaten şahınden cokbmw'de oyle bu arada göki o m3'ü gectım dıyenı tahmın edıyorum araba dolu artı olarak nos var ama daha hıc kalkmadılar bıle
zaten burası cok karışık bı yer bmw'cıler ve pug'cular nerdeyse yolda bırbırlerını gorseler vuracaklar
yani konuya gelecek olursan deneyecek bırcok çeşit araç var
arkadaşlar uygun fıyata Dbilas marka egzantırık kent cams markada yay ve şapka buldum kent cams ıyı ama Dbilas nasıl bı marka verım alabılır mıyım kent cams kadar ?
arkadaşlar yardııımmmm????
pt 52 ıle aynıymış ozellık olarak
Dbilas Dynamic iyidir..Daha ziyade İTB ürünleriyle bilinir..
Egzantriklerin kod numarası nedir? Bir etüt edelim...
280.280 pt 52,5 kentcam ılanda bunlar yazıyor pt52.5 bbu nasıl bı egzantırık ben ılk defa gordum bılgısı olan var mı haber verırsenız sevınırım
colombo barianıde dereceler gider 280 280 gıbı dıger markalarda kentcamsda vs de pt52 gıbı
hıc bır fark yok derecelerı aynıdır.marka degısıktır.
et giren yere dert girmez.
Kentcams 280' yok....278'dir...
egzantrikler aşşa yukarı aynı ama olay timing.zamanlamayı güzel yapamayan acemilere yaptırırsanız çok çekersiniz.ben pt60 gibi düşük derece ile bile deli oldum.
şimdi yeniden işi bilen birileri tarafından ayarlandı.bakalım bu sefer ne olacak.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)