Arkadaşlar peki bu işlemler sinsilesinin maaliyeti ve getirisi ne olur?
Kafam dumur moduna girdi girecek?
Şimdi; chip derken, bu Chip Module ise örneğin bumudur? http://cgi.ebay.com/ebaymotors/88-89...=p4506.c0.m245
Bu chip module ün iddiasına göre "potu yarım çevir 7-9bg tam çevir , 13-15bg. al " diyor???
Bu ne yaman çelişkidir arkadaşlar
Birde hazır yazılım atılmış chip ler var, onlar dahada uçuyorbunun gibi,http://cgi.ebay.com/ebaymotors/PERFO...=p4506.c0.m245 ben hangisinden alıcam peki?
senın chıpleme ıslemını ebayden yapmana gerek yok burda yapan arkadasımız mevcut... herseyı beyaden bakmanada gerek yok![]()
"mar1lyn"
"turboda ise ebaydaki kitler 5-6 psi ile kullanılabilir stok motora 220 hp gibi güçler almak mümkün daha üstü sıkıntı çıkarabilir turbodada yağlama sistemi yağ pompası supompası kayışlar vsvs ecu biçok şey atmosferikteki gibi değişecek tabi
yazılacak çok daha parça war ama aşaı yukarı nedemek istediğimi anlatabilmişimdir umarım
birde başlamadan kararınızı net verirseniz greksiz şelere para harcıyıp sonradan satmak zorunda kalmazsınız
hayırlısı olsn şmdiden[/QUOTE]
Önerilrinizin bu kısmından alıntı yaparak yola çıktığımı varsayalım;
E-bay den aldığımız kit ile stok motor bileşiminden 220bg civarı temiz güç alabileceğimizi varsaymışsınız. Bu durumda olmazssa olmaz olarak motora yada ateşlemeye yada herhangi bir bileşene ne gibi takviyeler yaparsak (örn: enjektörler vs.) tamamen sıkıntısız bir sürüş elde ederim? yürüyenden bahsetmiyorum; lastik jant, fren amortisör v.s. Anlattıklarınızı aşağı yukarı dediğiniz gibi anlamış durumdayım. Ama başarı detaylardadır! Bu yüzden daha derin bir anlatım ve yardım istiyorum sizden. Birde çok önemsediğim bir durum bir şekilde salyangozu klimayı iptal etmeden takmak mümkün olamazmı?
Yardımcı olur iseniz tabiki?
motora girmeyecek olsanız bile motorunuzun sokulup kontrol edilmesi gerek illaki elden geçmesi gereken şeyler olacak silindrlerde ovalleşme yataklar krank silindir kapaında valfler
egzantrik yayı şapkası yağ pompası su pompası enjektörde deişmeniz gerekecek
motroru açmadan kontrol etmeden basınç altında çalıştırmak bence araba için binevi intihardır![]()
herşey elden geçsin tertemiz kapatın motoru segmanda deişecekse 1500 km ortalama rodajınızı yapın ondan sonra turbo
+ p30 ecunuza chipping kit + yazılım gerekecek neptune s300 aem vs bence o basınçlar için gereksiz
beynimi elletmiyim diosanız bi p28 bulup harnes vs ihtiyacınız kalmadan direk bağlıyabiliosunuz del sola
Hocam önce araban hayırlı olsun mod işlemlerine başlamadan önce biraz standart gez dolaş aracın tadını cıkar zevkine bak sonra mod işlemine gecebilirsin çünkü mod işlemlerinde biliyosunki yapayım demekle bitmiyor bir sürü ugraş vermek gerekiyor daha sonradan cıkacak arızalarla aracından sakın sogumayasın...Mod listesini gözden geçirdim gayet başarılı bir liste randıman alacagından eminim kolay gelsin
OldSchool ♥71♥
Cefiro Lover İ love my Nissan Cefiro
arkadaslar 1.6 bır arabanın 220 hp guc verebılmesı ıcın en az 11 ooo devır cevırıp bunada epeybı genıs bogaz ve bu bogazıda besleyebılmenız lazım nokta
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)