arkadaslar bılgınıze ıhtıyacım varr bıtane 96 vtec var almayı dusunuyorum ama moturu sıfırdan yapılması lazım tamm ne kadara maal olur dıye yardımınıza ıhtıyacım var ona gore almayı dusunuyorum
arkadaslar bılgınıze ıhtıyacım varr bıtane 96 vtec var almayı dusunuyorum ama moturu sıfırdan yapılması lazım tamm ne kadara maal olur dıye yardımınıza ıhtıyacım var ona gore almayı dusunuyorum
aracın tam olarak neyi var tam olarak yazarsan sana bi maliyet çıkartır arkadaşlar yatakmı sardı, kolmu çıkardı, krankmı sardı, yoksa yağmı yakıyor yada subabmı çaktı![]()
geçen gün sahibinden sitesinde rastladım arabaya fiyatı uygun geldi tabi başka kusuru varmı bilmiyorum.
ya ıkı far on arka tampon motor kaputu felanda ıstıo ve komple boya tabıkıde . ben motoruu ne kadara cıkar bılgım olmadıgı ıcın yardım ıstedım sızden arkdaslar.
yatak -segman-conta seti alıp işçilik versen 2500 tl . civarları tutar herhangi başka bir durumu söz konusu deil ise!!
BOOSTPROJECTS
EKK24 0-402 m. N/A Fwd TR Rekoru 11.9 sn.
100-200 - 8.5sn.
N/A is the best..
Civic Hatchback
Komple motur yapmanın 3 yolu var.
1. Amerikadan oem parçalar veya tune parçaları ile toplamak tabi blok ve kapak sağlam ise. Sıfır olacaklarını varsayarsak 6000-7000 tl temiz.
2. Çıkma parçalar ile toplamak daha ucuz.
3. Türkiyeden oem toplamak araba parasına çıkar oda.
bana max 2 .000tl dedıler bende ınanmadım bılmedıgım ıcınde konu acmak bılgı almk ıstedımo zamn buu cok cok paraya malıyetı gelır (:
2000-3000 TL tutar bence..
2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)
o arabaya bayagı masraf lazım yesıl olanmı kasası da kotu gıbı
www.honda-tech.com
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)