Nerde yapiliyor araba ustanin ismi nedir
fıyat ucuz geldıgı ıcın bıraz dusundum acıkcası. parcaların markaları ne onlar onemlı? ana kol yatakları yag pompasını spupapları gaydları ne marka kullanıcak? yag pompasını kesınlıkle orjınal al ama kesınlıkle onunda rakamı malesefkı servıste 470 lıra gıbı bır rakam. ana kol yatakları taıho yada NDC marka kullan. supalarıda orjınal mumkunse... yoksa uzun omurl bı verım bekleme. yag pompası yan sanayı ıse zaten her an tedırgın ol oyle soylıyım sana. krangı cıkma olarak orjınal parcamı alacak yoksa yan sanayı sıfırmı alacak? bunlar cok onemlı detaylar
valla bana orjinal kullancam dedi.. marka vs. sormadım açıkçası yarın nişanlım ameliyat olcak onunda telaşı var üstüne düşemedim ama orjinal kullancam dedi. bazı ark. araçlarını toplayan kişi onlar tavsiye etti.aslında bende yağ pompasını sordum biraz pahalı zatrn sorun ondan çıktı..heralde hata yapmaz.. şimdi yağ pomapsı araca göre değişirmi bide o var.. benim araca göre olan dahamı pahalı dahamı ucuz olr acaba ..
low is low
hem orjinal hem bu para
valla dostum tabiki maddiyat önemli ne kadar ucuz o kadar iyi ama öyle olmuyo işte ucuz etin yahnisi oluyo bu sefer![]()
orjınal yag pompası yamada markadır. kanata benzeyen bı amblemı vardır. ana kol yatak taıho yada ndc olarak olması lazım orjınal ekıpmanla 1 e 1 olması ıcın. krangıda anlamazsın sen bılen bırı lazım
sölerim direk o zaman markalarını aynen iki kuruş fazla olsun düzgün olsun diye.. garantili iş yaparım falam dedi? ben ona güvendim ya şu kışı çıkarsın ben yazın yapcamı biliyourmya genelde arkadaşlarım bu paralar bu araca gömülürmü diyor .. ya kasayı seviyourm
napıyım bana bir değişik geliyor.. eski araba kötü araba zihniyeti var ben şimdi motor için 2000 dedim herkes çüh oha diyor
valla ben çatlağı patlağı olsada severek biniyourm aracıma böle bir süpriz yaptı ama olsun .. ilginize teşekkür ben markaları not ettim yarın müsait olmam ama ertesi gün bakarım ...
low is low
saol dayanamadım açtım tel. ustaya yok dedi zaten zaten orj. olmayan parçayı kullanmam dedi fiyatın ucuz olması krank uygun dedi yoksa diğer parçalar normal dedi piston kolu tek 110 lira dedi yağ pompası 300 dedi ana yatak tıho marka zaten başka yok dedi benim parçacımmda ben sana zaten hepsini liste yapıp veririm dedi..teşekkürlerinş. iyi olur..
low is low
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)