c2 vts için varmı?
saxo vts için 63mm lik boru ile yapmayı planlıyormusunuz
Bosphorus Innovations - Water/ Methanol Injection Kits
http://tr.bosphorusinnovations.com/
facebook.com/BosphorusInnovations
instagram.com/bosphorus_innovations/
Honda Civic (96-00) EK -> 140 TL (2 Parça)
sedan hb fark ediyormu
evet yapılacak. sanıyorum ki 63 lük ler en geç 2 hafta içinde hazır olur. Önümüzde ki hafta içi de yapılabilir.
hayır Ahmet fark etmiyor.
kargonun ne kadar tuttuğu konusunda hiçbir fikrim yok. fakat Ambar la gönderirsek ki en kolayı o, çok çok ucuza gelir komik rakamlar tutar.
adaşım conta vs ye gerek olmayacak şekilde yapıldı geçiş kısımları gerek yok yani.
şu anlık flanşlı olarak yapmadık. zaten biz flanşlı olarak yapsak flanşı da ucuna bizim kaynatmamış gerekicekti, onun yerine flanş kısmında ufak değişiklikler olabileceği sebebiyle takan egsozcunun kendisinin araca göre ucuna flanşı kaynatıp takması daha sağlıklı olacaktır.
Haklısın adaşım, ufak tefek rütuşlar gerekebilir flanş konusunda, geçişlerdede contaya gerek olmaması çok iyiiyi iş çıkarrttınız valla, elinize sağlık
gökhan fiyatlar güzel, portföye clio rs eklemeyi düşünürsen görüşelim pm üzerinden
Akşam bende bitane numune gördüm, Gayet güzel ve başarılı.
Gökhan bana 51lik boru fazla gelir, 48lik yaparız herhalde ilerleyen zamanlarda![]()
Bence 51 lik borular ideal 48 lik düşünmeyin bemce...
Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud.( Şinasi )
bendede 4-1 megane hedars vardı ara borular 60mm'lik sonda typer egsozu mevcut ben memnunum 51mm boruda pot olursa sıkıştırır 60mm boruda pot olursa sıkıştırmaz
54mm ara boru çekersen çok daha güzel sonuç alırsın bence Des sanayi sitesinde 54mm ara boru bulabilirsin dirsekleride mevcut
abi yarın izmire geliyorum nerden kimden alcam boruları
gökhan kardeşim öncelikle iyiliğin ve insancıl davranışın için çok saol her ne kadar hemşeri olsakta[ürünle işimiz bittikten sonra söyledim hemşeri olduğumuzu))] toprakçılık yapmadan ürünümüzü zamanında kargoya vermen ve sürekli telefonla yardımcı olman ve gerçekten kusursuz bir 51 lik harbi potsuz borumuzu zamanında elimize ulaştırdığın için teşekkür ederim mersin de böyle bir şey olmadığından egzosçunun ve benim arabamın işlerini yapan ustanın şaşkın bakışları için çok teşekkür ederim düşünen arkadaşlara sonsuz güven içerisinde alınabilecek bir ürün olduğunu söylerim allah işini gücünü rastgetirsin dostum..
Muratcan ÇADIRCI
Biz Hep Burdayızzz....
Psn:By_FresH
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)