stock makınaya b16b ve ITR egsantrıklerının orjınalıne göre rakamsal olarak ne kadar getirisi oldugunu merak ediyorum
Printable View
b18c daha verimli değilmi?
ITR CTR egzantrikleeri orjinale göre çok yüksek değiller fakat. Getiri olarak standart sıkıştırmada motor sağlığına göre 10 hp verebilir.
deliklerimizi genişlettik kelebeği falan ama ne dersin ?
ortlama 11,5 sıkıştırmalı makınada aslında daha hard bi egsantrık kullanmak tavsıye edılır ama gunun kuruyla 2 liraya geliyor 2. el tr de 1500 cıvarını yakalıyor ama ıtr ler flaan bi miktar daha işimizi görecekse eğer 3 /1 rakamına onu tercih edebilirim
11.5 cr yede b18 egzantriği güzel olur.yurt dışında insanlar bizim vteclere taktğımız egzantrikleri 13.5 cr araçlara takıyo biz 11.5 cr ye stage3 pro takıyoruz aslında pek bi işe yaramıyo.bide sıkıştırmalar havalar uçuyor bizde,vtiye custom dışında takılacak en yüksek sıkıştırmalı piston 11.5 veya 11.7 idi yannış hatırlamıyorsam oda je de ve wisecoda b18 egzantriği olarak veriyor b16 blokta bu piston 11.5 cr falan yapıyor
benim kabaca setup ımında bulundugu aracımın konusu imzamda bi incelermisin snaa zahmet
valla bu şartlarda herkez gibi acl race yatak kullandık
ben genel olarak olmuşken tam olsun şeklinde davranırım onun için idare eder ve evet bu olsun fikirleri arasında kalmak istemiyorum ki bi daha aynı şeylerle ugraşmıyayım hala emın olamadım
ya yanlış hatırlamıyorsam 84,5 mm e cp 7118 miydi neydi aldıgımız piston ınfo da 11:5.1 cr verıyor ama ben onların yalancısıyım. :D ha bi de kapak flaan işlenip conta kullanıldıgı için kapandıgında tahmınım bı mıktar daha yuksek olabılırde bilmiyorum
senin egzantrik o sıkıştırmayı b serisinde veriyo yazıyor b16a diye yazmıyor.kol farkı block uzunluğu vs vb modelden modele değişir atıyorum b18de 12 cr olan b16da 11 olur d16da 10 olan d14 te 13 olur.ama senin hacim farklı onunla alakalı bi durum varsa bilmem hacim sıkıştırmayı arttırırmı düşürürmü onu bilen birine danışmak lazım.yani önce sıkıştırmanı öğren ona göre egz seçilir parçların güzel alt yapın iyi yani hacimde var ama pistonun mullak onu kesin öğrenmek lazım yannış bi iş yapmamak adına.
ff vtec'de 12.5 cr piston çapı 81.5 , skunk stage 1 pro serisi egzantrkle 9.500rpm dönüp dynoda 216 hp almıştım
bende je 82 mm 13,2 cr, crower-stg3 egz. 192hp almıştım tekerde. oem emme,ateşleme,kelebek kapakta polish yok.