bizim vti megan 4-1 header, 60'lık boru ve dc eksozdan oluşuyor. yazdıklarına göre stage dışı kaldık :D
ha bi de v2 war. alt devirlerde kesiyor ama üst devirlerde çıldırıyor. kış olduğundan söküp custom hand made short ram'e geçtim :D
Printable View
bizim vti megan 4-1 header, 60'lık boru ve dc eksozdan oluşuyor. yazdıklarına göre stage dışı kaldık :D
ha bi de v2 war. alt devirlerde kesiyor ama üst devirlerde çıldırıyor. kış olduğundan söküp custom hand made short ram'e geçtim :D
valla v2 gerçekten fark ettiriyor
kısası uzunu motorun ürettiği beygire etki eder mi? mantıksız geldi bana kanka...
sıfır oem debriyaj + ss 421 headers , standart egzoz boruları + standart orta susturucu , kat iptal + 51lik düz parça + standart son susturucu + no-name short ram filtre ile 164,5 vermiştim ben de bir zamanlar :D
sonra simota super big inlet carbon tube + skunk2 emme + jackson buj kabloları takmıştım hiç ölçmemiştim ama hep merak etmiştim :):):) keşke ölçseydim üşenmeseydim :):):)
Valla bende Murata sordum olm nasıl 174 hp çıkarttın diye kanka kısadan kaynaklanıyor demişti bana.
b serisi iyidir:D
bend eokuyorum bakım bısıyler ogrenırım belkı :D
oku selçuk öğrenmenin yaşı yok :D
ole kanka dıkkatle okuyorum :D
bende merakla takipteyim:)
yazılanları takip ediyorum. bilgi düzeyimizi.
kısa oranlı son dişli, motor gücüne etki etmez. yere veren gücü ve torku değiştirir. hatta tork verisi ile ilgili ingilizce makale de koymuştum buraya.
http://www.techturkey.com/forum/atmosferik_besleme/30880-civic_vti_tork_hesaplamasi_daha_fazla_guc_elde_etmenin_en_etkili_yolu_.html
kısa krang gucunu etkılemez yere verdıgı gucu artırıyor yaklasık 10 hp kadar