blok, sıkıştırma, egzantrik, devir bandı, egzoz ara boru çapı, son susturucu ve bujileri farklı...
Printable View
blok, sıkıştırma, egzantrik, devir bandı, egzoz ara boru çapı, son susturucu ve bujileri farklı...
:D temelın ı.nelı bı fıkrası vardı o geldı aklıma :D
peki o zaman niye yıllarca headerstan beygir kovaladık hepsi boşamı peki dyno verileri...sonra verdiği his kesinlikle var kullanışta ses te değişme filan kesinlikle stock header kesinlikle 4-1 header ilaç diyorum...vtı lar için...şöle söyliyebilirim 1,3 suzuki swift gti hazırlıyorum şu anda atmosferik ve iyi ce prof bi şeyler yapmaya calışıcam ALLAHIN izniyle yurt dışında araştırıyorum bazı japon firmaları 1,3 10 sıkıştırma stock bi araçtan bile 6 hp almışlarsa sadece bi headers tan...vti için stock headers biraz anlamsız diyorum..he abartı olması suzuki için 3 4 firam var sağlam headers yapan kimisi 3 hp kimisi 4 kimisi 3,5 kimisi 5 zaten youtubede videolarıda var...
Valla Bende 4-1 Vardı Sattım Bugun Sağolsun AK Vti Sahibi Fuat Kardeşim İdareten Bana Orj Bi Manifold Verdi Arabam Tam Dengeli Oldu Çok Boşmuş Ya Öyle Söylim 6000'den Sonra 5 Bg Pesınde Bırı Olmayan Bırı Olarak Alt Devırlerım Mukemmellestı Egzoz Sesım Vs 10 Numara Oldu Hayatta Header Takmam Artık Gıbıme Geliyor :)
(Araçta 55'lik Boru Ortada Küçük Tüp Susturucu 51mm Sebring Var)
ben huzur buldum vallahı
ya bu tayfunu anlamıyorum ben zamanında header dedim max 1 boy oynatıyo dediki yoooook 2 boydan aşşa oynatmaz şimdide diyoki hiç bir etkisi yok :D ne diyim bilmiyorumki :)
boylar umrumda degıl 5. vıtes 1800 devır huzurun verdıgı hıs :D hergun rollemı cıkıorum anasını satayım...
surtme derdım yok amyant derdım yok :D oh
dc 4-1 heades taktıktan sonra vtec üstü devirler gözle görülür şekilde değişiyor bence vtilar için olmazsa olmaz bi parça
kendi şahsi fikrim headers her yönden + vtec için ;) sesi için bile alınır :D
tayfun ben şimdi 60 mm komple egzosmu kullanmalıyım?
Mehmetim sen Stage Manyağı yaptın arabayı bence en az 60 lık :) sonrasında 76 lık veya 80 lik. :) Benceeeeeeeee