burada kendi motorun üzerinden kendiniz toplama yönüne giderseniz daha sağlıklı daha verimli olacağını düşünüyorum.
sadece motor için harcanan 20 bin tl ye. çok daha farklı şeyler yapılabilir. ciddi bir makine yapılabilir.
burada kendi motorun üzerinden kendiniz toplama yönüne giderseniz daha sağlıklı daha verimli olacağını düşünüyorum.
sadece motor için harcanan 20 bin tl ye. çok daha farklı şeyler yapılabilir. ciddi bir makine yapılabilir.
Failure is not an option.
20 bın tl suan cebımde olsa we teg yapıcak olsa;
acl yatak
eagle hafıf krank
arp kol saplamaları
manley kol
84 mm je-wiseco 9.2 cr pıston
darton 84 gomlek (weya 81 olarak orjınal gomlekte olabıler.)
arp kol saplamaları
vtec kapak pr3-3(ek9 kapagı olduu soylenıor bılen warsa yazar zaten)
Ferrera subab yay-sapka
b16b egzantrık-crower stage 2 turbo egzantrıklerı
oem honda conta
golden eagle vtec conwersion kıt
skunk2 emme-magnus emme- weya full-race emme manıfoldu
itr yag-su pompası
full-race gt35r'lı komple kıt
komple vtec tesısatı
p28 montelı s300j yada neptune - aem ems beyın
gusel bı stageli baskı balata
aklıma gelen bunlar asagı yukarı...![]()
__ATA MOTORSPORT & ENGINEERING__
DR.ECU ---MOTUL --- EBC BREAKS
sonrasını da düşünmek lazım bence
20.000tl motora yatırdın diyelim, sonrasında pişman olmayasın. harcadığın paraya, çektiğin çileye değecek mi sence?
yok ben 20 bin sadece o motora gömmem aracını üstündeki motoru sfırlayıp turboluycam fsunnetci sende aklımı çok bulandırıyon hergün ayrı bi proje ile geliyon![]()
300ler 400ler havada geziyorda...şöyle atası bi fren sistemide lazım
turbo yapıcak olanların akıllarına ilk olarakturbo manifolt enjektör geliyor
bunun hks eksozu illaki oluyor HKS bow mutlaka oluyor...
ne kadar dandigini alırız desekte parça alırken iyisi olsun diyip hep bi stage üstünü alıyoruz... integra turbolamak bana göre min 6liradır...
yahu şu gsr motorunun nesine hastasın fsünnetci ıtr deseen neyse.. ha 170 lik gsr ha 160 lık vti .. hacim var dicen ama o kadar doldurduktan sonra b16dan da alırsın c1 den alacagını..
o motoru satan kim yaa.. 30 bin dolara maletmiş... 45 milyardan bahsediyo bu ciddi ciddi.. o paralara f 50 var yurt dısında.. adam 170 hp lik gsr a 2 takviye yapmış 30 bin dolara malooldu demiş akıllı dolu trde biri alır o paraya
B18c specR swap eg
o motorun stock hali dediğin gibi pek iş yapmaz ama gt35r turbo ile iş yapar hale hazır getirtilmiş ve en az 500hp alınır halde..bana göstersene bu fiyata alabilceğimiz 550-600hp lik bir b16a2
adam 18-20bin istiyor ama o listede olmayan daha bir sürü parça var.fiyat performans olarak bence çok ideal bir motor b16 ile çok uğraşırsın bu hale getirmek için
![]()
walla o motoro ben o parayı bağlamam daha frenlerinede el atıcam 20 bin var dedim ama herşeye yetmez o para
willwood'un harika bir seti var db1 integralar için mantar tuning gökmen abimize sipariş verlilmişti getirtmesi için ama mantara bağladı sonra iş![]()
1000$ set fiyatı.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)