Selamlar herkese,başlıktada belirttiğim gibi corsa c 1,4 litre hactcbak 3 kapı aracıma profesyonel ve corsa c serisi bu motor için en iyi bir de muadili olan filtre kiti tavsiyesi istiyorum siz usta modifiyecilerden saygılar iyi forumlar..
Selamlar herkese,başlıktada belirttiğim gibi corsa c 1,4 litre hactcbak 3 kapı aracıma profesyonel ve corsa c serisi bu motor için en iyi bir de muadili olan filtre kiti tavsiyesi istiyorum siz usta modifiyecilerden saygılar iyi forumlar..
benim eski aracım 2003 1.4 manuel vitesti.normal filtrenin oldugu yerdeki üst kapagı ve filtreyi cıkardım.emmeden gelen boruya simota acık hava filtresi koydum.onun etrafına da motor tarafını kapatacak sekılde bi koruyucu koydum.hem ses olarak hem de performans olarak cok cok iyiydi.çekişte kayıp yaşamadım hiç.
benim corsada jsv takmıştım ses yoktu per. vardı gittim 20 lira dandik bi filtre taktım ses acaip oldu performansta öyle zaten hiç per. kaybı yaşamıyorum ama sağlıklı değil
raid hp maxflow kit te olabilir,opelde güzel sonuçlar veriyo,,ben vectra da 45000km dir sorunsuz bi şekilde kullanıyorum...simotada uygunlanmışlarda gördüm genelde onlarda iyiydi hem ses hem performans açısından ......
değişen bişey olmaz diye düşünüyorum.
Ayrıca simota carbon charger intake kit'i citroen c4 e uyguladık , bnde astra H var 20 ytl ye sadece kafa markasız bişi var üstünde. c4ten cıkan sesin 2 katını cıkartıyo abartısız söylüyorum.performansa bişi diyemem ama ses istiyosan cok para vermene gerek yok. Ben astraya boru takarsam olucakları dusunemiyorum zaten =)
TEŞEKKÜRLER..
bir bakayiim dediğinize teşekkürler..
anladığım kadarıyla vasat bir filtre ile makul bir ses alabiliyoruz,yardımlarından dolayı tekarar tekrar teşekkürler herkese.Ama hem güzel ses ve performans için bu simota ve
raid hp maxflow kit e bakacağım arkadaşlar.
Ben Simota'nın açık filtresini taktım hangi modeli bilmiyorm ama ne ses,Ne verim alabildim.Söktüm sonra..Carbon kit'i denemek lazım..
BMP
Arkadasım zaten araban 1.4 performans alsan alsan 2 3 beygir alırsın diye tahmin ediyorum seni asıl tatmin edicek olan ses oldugu için bnce en cok hangisi bagırıyosa onu al derim şahsen ben öyle yaptım. hem ekonomik hem istedgini gayet guzel veriyo.paranı toparlayınca saglam bişi alırsın olur biter.diyosan ki param var bas parayı al saglam bi kit ama simotanın carbonunundan ses bekleme,tabiki farklı bi ses duyucaksın ama böğürtme işi yalan( C4e uyguladım baska araçlarda bilmyrm ama sanmıyorum değişicegini belki yuksek motorlarda ama arkadasın zaten 1.4). Benim sana tavsiyem bu yöndedir
Saygılar...
anladım teşekkürler
saolasın tavsiyen için ancak bu aracı almadan önce spor bir araba olsun artık bu 2.aracım modifiyeye açık olsun ama günlük olacak die gsi c 1,8 almanın saçma oalcağı ve şehir içi stock 90hp olan bu aracı mod layarak 120 hp gibi hedefimiz var amacım sadece ses değil 1,4 aractan cıger almak hedefimiz kadar mesele bu şehir içinde bana yetecektir 120 hp .ha belki gsi dan ozaman dahada çok yakacaktır ama sanmıyorum
Filtre Kite Yani Soğuk Hava Girişinden Gelen Boruyo Bağlı İse Aşırı Bir Ses Bekleme Derm benim 307 De Simota Kit Raid Hp Max Flow Filtre Vardı Kitin Soğuk havayı aldığı Boruyo Bağlıyınca Ses Gidiyodu Azda olsa Ara Viteslerde PErformans Değişiyodu Filtrenin Ucunu Boşa Çıkarınca Performans Ciddi anlamda KEsiliyodu Sıcak Hava emiyodu filtre fakat ses çok iyi çıkıyodu bence parana kıy corsa c 1.4 için özel simıt carbon charger kit var onu al
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)