User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
33 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: corsa c 1.4 filtre kit seçimi

G.S.İ_07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Exclamation corsa c 1.4 filtre kit seçimi

Selamlar herkese,başlıktada belirttiğim gibi corsa c 1,4 litre hactcbak 3 kapı aracıma profesyonel ve corsa c serisi bu motor için en iyi bir de muadili olan filtre kiti tavsiyesi istiyorum siz usta modifiyecilerden saygılar iyi forumlar..

Ahmet_28 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    simota carbon charger intake set
    barnak bassam olurmu ?

S.Özeren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu konu banada yarıcaktır =) Simota banda önermişlerdi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Exclamation

Alıntı Livestrong Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu konu banada yarıcaktır =) Simota banda önermişlerdi
    Evet, teşekkürler Ahmet bey ,başka yok mu önerisi olan sadece simota carbon charger intake set le mi en iyi performans alırız ya da ses ?

brqcors - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benim eski aracım 2003 1.4 manuel vitesti.normal filtrenin oldugu yerdeki üst kapagı ve filtreyi cıkardım.emmeden gelen boruya simota acık hava filtresi koydum.onun etrafına da motor tarafını kapatacak sekılde bi koruyucu koydum.hem ses olarak hem de performans olarak cok cok iyiydi.çekişte kayıp yaşamadım hiç.

S.Özeren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benim corsada jsv takmıştım ses yoktu per. vardı gittim 20 lira dandik bi filtre taktım ses acaip oldu performansta öyle zaten hiç per. kaybı yaşamıyorum ama sağlıklı değil

Görkem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    raid hp maxflow kit te olabilir,opelde güzel sonuçlar veriyo,,ben vectra da 45000km dir sorunsuz bi şekilde kullanıyorum...simotada uygunlanmışlarda gördüm genelde onlarda iyiydi hem ses hem performans açısından ......

CallMeInsane - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    peki bu filtreyi 1.2 corsaya uygulasak ne olur :S

muratdalci
    Misafir
    Alıntı CallMeInsane Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    değişen bişey olmaz diye düşünüyorum.

Ayrıca simota carbon charger intake kit'i citroen c4 e uyguladık , bnde astra H var 20 ytl ye sadece kafa markasız bişi var üstünde. c4ten cıkan sesin 2 katını cıkartıyo abartısız söylüyorum.performansa bişi diyemem ama ses istiyosan cok para vermene gerek yok. Ben astraya boru takarsam olucakları dusunemiyorum zaten =)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Arrow

Alıntı Livestrong Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benim corsada jsv takmıştım ses yoktu per. vardı gittim 20 lira dandik bi filtre taktım ses acaip oldu performansta öyle zaten hiç per. kaybı yaşamıyorum ama sağlıklı değil
    TEŞEKKÜRLER..
    Alıntı Görkem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    raid hp maxflow kit te olabilir,opelde güzel sonuçlar veriyo,,ben vectra da 45000km dir sorunsuz bi şekilde kullanıyorum...simotada uygunlanmışlarda gördüm genelde onlarda iyiydi hem ses hem performans açısından ......
    bir bakayiim dediğinize teşekkürler..
    Alıntı CallMeInsane Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Alıntı muratdalci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    değişen bişey olmaz diye düşünüyorum.

Ayrıca simota carbon charger intake kit'i citroen c4 e uyguladık , bnde astra H var 20 ytl ye sadece kafa markasız bişi var üstünde. c4ten cıkan sesin 2 katını cıkartıyo abartısız söylüyorum.performansa bişi diyemem ama ses istiyosan cok para vermene gerek yok. Ben astraya boru takarsam olucakları dusunemiyorum zaten =)
    anladığım kadarıyla vasat bir filtre ile makul bir ses alabiliyoruz,yardımlarından dolayı tekarar tekrar teşekkürler herkese.Ama hem güzel ses ve performans için bu simota ve
    raid hp maxflow kit e bakacağım arkadaşlar.

Saro-Ş - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Görkem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Harika Bir Filtre Raid 2000cc için tasarlanmış olan filtreyi 1600cc takmıştım deli gibi bğrıyodu biraz tuzludur ama çok iyidir bildğm kadarıyla yurdışında audiye falan hep riad takılıyo benimkinin kutusunda audi için yazıyodu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Saro-Ş Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Harika Bir Filtre Raid 2000cc için tasarlanmış olan filtreyi 1600cc takmıştım deli gibi bğrıyodu biraz tuzludur ama çok iyidir bildğm kadarıyla yurdışında audiye falan hep riad takılıyo benimkinin kutusunda audi için yazıyodu
    acaba 1400 cc de nasıl iş yapar?

PaSHa-brk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben Simota'nın açık filtresini taktım hangi modeli bilmiyorm ama ne ses,Ne verim alabildim.Söktüm sonra..Carbon kit'i denemek lazım..
    BMP

muratdalci
    Misafir
    Arkadasım zaten araban 1.4 performans alsan alsan 2 3 beygir alırsın diye tahmin ediyorum seni asıl tatmin edicek olan ses oldugu için bnce en cok hangisi bagırıyosa onu al derim şahsen ben öyle yaptım. hem ekonomik hem istedgini gayet guzel veriyo.paranı toparlayınca saglam bişi alırsın olur biter.diyosan ki param var bas parayı al saglam bi kit ama simotanın carbonunundan ses bekleme,tabiki farklı bi ses duyucaksın ama böğürtme işi yalan( C4e uyguladım baska araçlarda bilmyrm ama sanmıyorum değişicegini belki yuksek motorlarda ama arkadasın zaten 1.4). Benim sana tavsiyem bu yöndedir

Saygılar...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Arrow

Alıntı PaSHa-brk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben Simota'nın açık filtresini taktım hangi modeli bilmiyorm ama ne ses,Ne verim alabildim.Söktüm sonra..Carbon kit'i denemek lazım..
    anladım teşekkürler
    Arkadasım zaten araban 1.4 performans alsan alsan 2 3 beygir alırsın diye tahmin ediyorum seni asıl tatmin edicek olan ses oldugu için bnce en cok hangisi bagırıyosa onu al derim şahsen ben öyle yaptım. hem ekonomik hem istedgini gayet guzel veriyo.paranı toparlayınca saglam bişi alırsın olur biter.diyosan ki param var bas parayı al saglam bi kit ama simotanın carbonunundan ses bekleme,tabiki farklı bi ses duyucaksın ama böğürtme işi yalan( C4e uyguladım baska araçlarda bilmyrm ama sanmıyorum değişicegini belki yuksek motorlarda ama arkadasın zaten 1.4). Benim sana tavsiyem bu yöndedir

Saygılar...
    saolasın tavsiyen için ancak bu aracı almadan önce spor bir araba olsun artık bu 2.aracım modifiyeye açık olsun ama günlük olacak die gsi c 1,8 almanın saçma oalcağı ve şehir içi stock 90hp olan bu aracı mod layarak 120 hp gibi hedefimiz var amacım sadece ses değil 1,4 aractan cıger almak hedefimiz kadar mesele bu şehir içinde bana yetecektir 120 hp .ha belki gsi dan ozaman dahada çok yakacaktır ama sanmıyorum

PaSHa-brk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı G.S.İ_07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

saolasın tavsiyen için ancak bu aracı almadan önce spor bir araba olsun artık bu 2.aracım modifiyeye açık olsun ama günlük olacak die gsi c 1,8 almanın saçma oalcağı ve şehir içi stock 90hp olan bu aracı mod layarak 120 hp gibi hedefimiz var amacım sadece ses değil 1,4 aractan cıger almak hedefimiz kadar mesele bu şehir içinde bana yetecektir 120 hp .ha belki gsi dan ozaman dahada çok yakacaktır ama sanmıyorum
    120 hp almak için neler yapıcaksın?
    BMP

Cimmeria - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Saygılar...
    ses alıcam diye adam gibi yalıtmadan saçma sapan bir konumda açık hava filtresi koyarsa alacağı aşırı ısıdan dolayı 90 beygirlik motor daha da performanstan düşer

Cimmeria - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı G.S.İ_07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    anladım teşekkürler

30 beygir atmosferik 1.4 araç için sıkı rakam, allah kolaylık versin bana biraz zor gibi geldi...

Saro-Ş - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Filtre Kite Yani Soğuk Hava Girişinden Gelen Boruyo Bağlı İse Aşırı Bir Ses Bekleme Derm benim 307 De Simota Kit Raid Hp Max Flow Filtre Vardı Kitin Soğuk havayı aldığı Boruyo Bağlıyınca Ses Gidiyodu Azda olsa Ara Viteslerde PErformans Değişiyodu Filtrenin Ucunu Boşa Çıkarınca Performans Ciddi anlamda KEsiliyodu Sıcak Hava emiyodu filtre fakat ses çok iyi çıkıyodu bence parana kıy corsa c 1.4 için özel simıt carbon charger kit var onu al

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)