gerçeklerin söylenmediği filan yok.sen videoları izleyerek yorum yapyıorsun belki.ama kesin bu geçer şu geçer parçalar filan deme aynısının tersini yapanlarda var:D
Printable View
hayır ben sağlıklı olduğuna inandığım,piyasada ismi olan araçların gidişlerine göre yorum yapıyorum. kesin bu geçer filan zaten demedim ki hiç yanlış anlaşılma olmuş belli ki :) kısaca özetliyim ben şöyle;
* sağlıklı gti ve vti eşit
* sağlıklı rs, vti ve rs i geçer
* sağlıklı gti sağlıksız vti yi geçer
* sağlıklı vti sağlıksız gti yi geçer
* sağlıklı vti ve gti sağlıksız rs i geçer
oldu şimdi sanırsam he :D :D :D
yeni bir konu açıcam şimdi ama konu direk silinecek :D :D heyse, keyifli forumlar herkese
rs 1110 kg (ruhsattada böyle geçiyor)
gti 1215 kg (ruhsattada böyle geçiyor)
bugün 4 kişi rs 1 kişi gti öyle denicez
ama böyle bir hesap olmaz ona bakarsan 106 gti ı 1200 kg yaparsan megane II yi geçemez ;)
biz denicez bakalım bu akşam 4 kişi rs (toplam ortalama +300kg) 1 kişi 306 gti (+70kg ) eğlence olsun :)
2 ye 2 de denicez :)
daha 2 gün önce ruhsatta 1215 kg yazıodu hangi ruhsat o ?
rs 1110 kg
gti 1215 kg yazıyor
kilolara bu kadar takılmayın dediğim gibi ozaman 106 gti kiloları eşitleyince megane II 1.6 sedanı geçemiyor denedik gördük. ne yani şimdi megane II 1.6 sedan 106 gti dan iyimi diyelim :)
ben senı kantara cıkarcam kardesım denemeye geldıgın gun, hata bende cıkıcam bu arabayla hıc cıkmadım kantara hem gormus oluruz kılolarımızı;) sende 306 gtın gercek kılosunu ogrenmıs olursun.