306 gti kullandım vites oranlarını biliyorum
vtec inde kadran videolarını görmüşlüğüm var ama sürmedim.
5. viteste 230 ları yaptığını biliyorum vtec in
306 gti en basitinde 5. vites kaç yapabiliyor orjinal halde ?
Printable View
zaten herkes arabasını sürmek için alıyor genelde düşeş birşey çıkmadıkça :)
kısmet işi zaten apayrı bir olay ona bişey diyemeyiz ama kabul edin VTİ, RStende GTİ den de daha çabuk satılıyor ;)
GTİ de RS ten daha çabuk gidiyor. şunu şurda 100kişiden 90 ı eminim kabul eder yani. içlerinde en iyi yürüyen rs olmasına rağmen!
sword abi bir yorum yaz bakıp geçme sakın, forumlardan tanıdığım kadarıyla bilgilerine önem verilmesi gereken VTİ sürücülerindensin :)
git bir sahibinden e bak hangi aracın ilanı en fazla diye
kaç tane satılık rs kaçtane gti kaç tane vtec var
söylemek istediğimi anlarsın :)
satan yokki sağlam rs i :)
neden satsın adam o paraya o performans ;)
neyse bakış açısına göre değişiyor heralde
düşüncene saygı duyuyorum abicim ;)
ama ben farklı düşünüyorum kaç tane RS var kaç tane VTİ var TR'de onu da düşünmek lazım değil mi böyle bak birde olaya :) :)
GTI yakışıklı bi araç.. ama keşke daha çok gitse..
sökük, dereceli egzantrikli, timingli vs 306 GTI'ın 2 kişili stock RS'e tutunamadığını görmek üzmüştü açıkçası..
RS > VTİ > GTİ
RS > VTİ = GTİ (bazen :) )
konu cok farklı yerlere gelms gercektn :D ama yorum yapıcak olursak bu karsılastırmalara rs binmedm bilmiyorum videolarına bakıcak olursak güzel yürüyen bi araba (tabi saglıklı ise).. 306 GTI 'da bindim VTİ 'de bindim ikiside cok güsel yürüyen ve saglıklı arabalardı ki hala VTİ' ye biniyoruz..olay alım - satım isine girince VTİ en cok tutulan ve satılan araba bence ki yüksek fiyatlarına ragmen...
Type-R > RS > VTI = GTI
doğru denklem budur bence :)
306 konusunda VTI tamamda RS ile typeR ın ne işi var:)
herkesin arabası kendıne guzel daha neyı tartışıyorsunuz bahane aradıktan sonra yok o yol tutmaz yok onun pıyasası yok yok içi guzel değil gulu seven dıkenıne katlanır
Benım tarzıma uyan yönlerı + olsun en guzel araba odur
hahah hacim fazlalığı diyorsunda kg farkı ne olcak? vtec gibi 5500 de hem torkunu hem max gücünü vermiyor:) rollinglerde nedense hep vti'a uyuluyor.adam 5500de açıcam diye benim devrim 5000'inide geçiyo.ben 3e attıgım zaman adamın daha 2bin devri var ve en verimli devirleri:D