orjinal beyni ile 1de 70 , 2de 115 , 5te ise 205;) kiminki daha uzun:)
Printable View
RS > VTİ > GTİ
RS > VTİ = GTİ (bazen :) )
konu cok farklı yerlere gelms gercektn :D ama yorum yapıcak olursak bu karsılastırmalara rs binmedm bilmiyorum videolarına bakıcak olursak güzel yürüyen bi araba (tabi saglıklı ise).. 306 GTI 'da bindim VTİ 'de bindim ikiside cok güsel yürüyen ve saglıklı arabalardı ki hala VTİ' ye biniyoruz..olay alım - satım isine girince VTİ en cok tutulan ve satılan araba bence ki yüksek fiyatlarına ragmen...
Type-R > RS > VTI = GTI
doğru denklem budur bence :)
306 konusunda VTI tamamda RS ile typeR ın ne işi var:)
herkesin arabası kendıne guzel daha neyı tartışıyorsunuz bahane aradıktan sonra yok o yol tutmaz yok onun pıyasası yok yok içi guzel değil gulu seven dıkenıne katlanır
Benım tarzıma uyan yönlerı + olsun en guzel araba odur
hahah hacim fazlalığı diyorsunda kg farkı ne olcak? vtec gibi 5500 de hem torkunu hem max gücünü vermiyor:) rollinglerde nedense hep vti'a uyuluyor.adam 5500de açıcam diye benim devrim 5000'inide geçiyo.ben 3e attıgım zaman adamın daha 2bin devri var ve en verimli devirleri:D
1040 kg RS
1240 kg GTİ
yanlışım varsa düzeltin arkadaşlar
hayır ben sağlıklı olduğuna inandığım,piyasada ismi olan araçların gidişlerine göre yorum yapıyorum. kesin bu geçer filan zaten demedim ki hiç yanlış anlaşılma olmuş belli ki :) kısaca özetliyim ben şöyle;
* sağlıklı gti ve vti eşit
* sağlıklı rs, vti ve rs i geçer
* sağlıklı gti sağlıksız vti yi geçer
* sağlıklı vti sağlıksız gti yi geçer
* sağlıklı vti ve gti sağlıksız rs i geçer
oldu şimdi sanırsam he :D :D :D
yeni bir konu açıcam şimdi ama konu direk silinecek :D :D heyse, keyifli forumlar herkese