aynen öle up 306 175hp 196 tork
eh vtec 178hp 153 tork
kw çarpımsız hali.
Printable View
rs 1110 kg (ruhsattada böyle geçiyor)
gti 1215 kg (ruhsattada böyle geçiyor)
bugün 4 kişi rs 1 kişi gti öyle denicez
ama böyle bir hesap olmaz ona bakarsan 106 gti ı 1200 kg yaparsan megane II yi geçemez ;)
biz denicez bakalım bu akşam 4 kişi rs (toplam ortalama +300kg) 1 kişi 306 gti (+70kg ) eğlence olsun :)
2 ye 2 de denicez :)
daha 2 gün önce ruhsatta 1215 kg yazıodu hangi ruhsat o ?
rs 1110 kg
gti 1215 kg yazıyor
kilolara bu kadar takılmayın dediğim gibi ozaman 106 gti kiloları eşitleyince megane II 1.6 sedanı geçemiyor denedik gördük. ne yani şimdi megane II 1.6 sedan 106 gti dan iyimi diyelim :)
ben senı kantara cıkarcam kardesım denemeye geldıgın gun, hata bende cıkıcam bu arabayla hıc cıkmadım kantara hem gormus oluruz kılolarımızı;) sende 306 gtın gercek kılosunu ogrenmıs olursun.
Yapma ya tirstim valla simdi :) bidahami para verecez bide cezam var 200 tl yine yersek diye tereddutteyim bakarim ya duz boru performans kaybettiriyor gibi geliyor bana sikistirma sifir oluyor Yakit artiyor orta susturucuya dokunmam AMA hks yi tamarim belki bugun denesinler okanla farkedip etmedigi anlasilir belki
RS'in kilosu kantarla sabit arkadaşlar, ruhsata göre konuşmuyorum :)
yok be kardesım ne tırsması gonuller bır olsun gerısı bos burda herkes bıseler yapmaya calısıyor arabasını yurutmeye calısıyor, emek verıyor burda reklam ıcın takılanlardan deılım ben camera felan da cekmeyız ıstersen hıc problem deıl sen bılırsın rızan olmadıgı surece bızde ne camera cekerız nede koyarız;) ama burdakı arkadaslarda merak ettıgı ıcın artık sen onlara durumu ızah edersın camera olmazsa tabi...
bende eski rs i stepnesiz kantara çıkardığımda 1040 küsür çıkmıştı (depo boş)
ruhsat verilerine göre rs-gti arasında 105kg fark var 2 gün önce baktık
bugünde hem eşit kişilerle hemde polemik olmasın diye 105 değil +300 kg rs e koyup denicez bakalım :)
306 gti ile 17" li ss rs i denedik az önce.. eve gidince bütün videoları yüklerim :)
3-4 defa 2 kişiye 2 kişi bastık sıfırdan , 1 roll 2 roll :) videoları koyunca boyları siz sayarsınız artık ben boy sayma özürlüyüm ben söyleyince yalan oluo ;) :)
sonra 4 kişi rs tek kişi gti a karşı onuda büyük bir zevkle izliceksiniz :) akşama videolar yüklicem :)
arkadaslar Okan ile 306 gti denemisler tir mi girmis el arabasimi videolarda gorursunuz artik :)
doğrusunu söylemek gerekirse bu akşam bizde ordaydık ama kalkışı tam olarak kesitremedik. Geç kaldık diyebiliriz.
Ancak ne olursa olsun gti yada rs geçsin benim için farketmiyor.. Sonuçta iki araç sahibide en yakın arkadaşlarım.. Bundan doğan sonuç şu bu olay burdan farklı olarak dışarıda da devam ediyor.
Anlamıyorum herkes inatlaşıyor. Anıl demiş ki (Overdose 'un abisi) tek tek zaten geçiyosun kardeşim.. orda bi problem yok. Ancak 4 e tek yada 3 e tek iken tır sokamazsın iddiasını ortaya koyuyor..
Herneyse roll sonrası okan uğurun dediklerini uğur okanın dediklerini kabullenmiyor. Videoları da henüz izlemedim. 5 DK önce yaşanmış bi roll 'ün telemetry si sanki yıllar önce yapılmış ve anımsanmıyor havasına dönüyor..
Ayıp vallahi ayıp. Herkez birbirine kaldırmış kimsede durumdan rahatsız olmuyor. Konu ne diye kimse hatırlamıyo. Forum paylamış yeriydi millet üre yarıştırır oldu.
şu GTİ-RS videolarına bir bakalım :)
cvp için sağol abi ;)
ilk önce konuya vti girdi sonra RS sonra tayyar:D:D
adama bi 306 yükletmediniz:D
2 fransızı kapıştırıyonuz ya
:D 10krktr
Yuklemek degil sorunlar a bile care bulamiyoruz yardim lutfen 210 u gecmiyor gti abs ve hava yastigi lambalarim yaniyor acaba beyin korumayami aliyor kendini?
Adresini felan alayimda senden cumartesi araba geldiginde Sabah direkt oraya gotureyim saolasin insallah cozulur
CRM ilaç olur sana hiç merak etme ;)
Insallah cok saol :) :)