User Tag List

Sayfa 6/14 İlkİlk ... 45678 ... SonSon
264 sonuçtan 96 ile 114 arası

Konu: 306 gti atmosferik yukleme?

ilkay325i - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı percussonali Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    12 yaşında araçlar heryıl 1 hp ölse 12 hp yapar chip gitti güme
    Güzel Kombinasyon

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı percussonali Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    12 yaşında araçlar heryıl 1 hp ölse 12 hp yapar chip gitti güme
    abartmasak

vtecburac - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı OverDose Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Chip yaptirdiginda goze gorulur bir fark oldumu bana motorun omrunu yedigini 306 lard bir ise yaramadigini soylemislerdi
    motorun ömrününmü yiyor sana bunu diyene sormadınmı niye yermiş motorun ömrünü gerekçe olarak ne sundu merak ettim

percussonali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    up chip i senmi yazdırdın yazdırdıysan ondan önce rolenti sorunun varmıydı

percussonali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı JDM VTİ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abartmasak
    yok beee abartmıyom mantıken öyle

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    motoru felan yemez chip.egzantırık yer

3rk4n - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı som306 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    motoru felan yemez chip.egzantırık yer
    Nasıl yer biraz anlatırmısın ?
    1.6tdi.
    Ecutech.

TanseL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    "JDM VTI" Tipik Bir Honda Fanatiğisin GTI'yı Bir Şekilde VTI'dan 1 Adım Geriye Düşürüceksin Konuştuklarından Onu Anladım Kaç Tane GTI Biliyosunda Yürüyeni Falan Yok Gibi Yorum Yapıyosun Onu Açıklarmısın Çok Merak Ettimde. 23.000 24.000 TL VTI'a Vericeğime 16.000 17.000 TL GTI'a Verip Kalan Parayla Yüklerim VTI İçinden Geçerim. Bir Laf Vardır Belki Bilirsin 5500'den Sonra Başlayan Hayat Geç Kalınmış Demektir
    Bu Nası Vtec Tutta İtec

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TanseL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    "JDM VTI" Tipik Bir Honda Fanatiğisin GTI'yı Bir Şekilde VTI'dan 1 Adım Geriye Düşürüceksin Konuştuklarından Onu Anladım Kaç Tane GTI Biliyosunda Yürüyeni Falan Yok Gibi Yorum Yapıyosun Onu Açıklarmısın Çok Merak Ettimde. 23.000 24.000 TL VTI'a Vericeğime 16.000 17.000 TL GTI'a Verip Kalan Parayla Yüklerim VTI İçinden Geçerim. Bir Laf Vardır Belki Bilirsin 5500'den Sonra Başlayan Hayat Geç Kalınmış Demektir
    evet honda fanatiğiyim bilecek GTİ yok ki ortada nesini biliyim 20binede VTİ var 19a da neden hemen uçuyorsun 23-24binlere ?? şöyle diyelim mi alırsın 16 17bine bi gti sana çıkarır bi masraf gelir fiyatı 25bine otuz bine neyse artık,masraf çıkarmadı diyelim yüklediğin zaman KESİN bi haltlar yiyecek motor o nasıl olacak

bakın biraz tansiyonu düşüriyim gazla yorum yazmayalım

*306GTİ yi bende seviyorum ama piyasada yürüyen şöyle roll gecelerinde yürüyen kaç tane 306GTİ var söyler misin bana?!

*kaç tane 306-VTi videosu izledin ve kaçında VTi geçti onu da rica edebilir miyim?!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı vtecburac Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    motorun ömrününmü yiyor sana bunu diyene sormadınmı niye yermiş motorun ömrünü gerekçe olarak ne sundu merak ettim
    Motor daha fazla devir cevirdigi icin daha cabuk asinmasina ve bi zaman sonra yag yakmasina sebep oldugunu soyledi birde randiman vermedigini soyledi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı JDM VTİ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    evet honda fanatiğiyim bilecek GTİ yok ki ortada nesini biliyim 20binede VTİ var 19a da neden hemen uçuyorsun 23-24binlere ?? şöyle diyelim mi alırsın 16 17bine bi gti sana çıkarır bi masraf gelir fiyatı 25bine otuz bine neyse artık,masraf çıkarmadı diyelim yüklediğin zaman KESİN bi haltlar yiyecek motor o nasıl olacak

bakın biraz tansiyonu düşüriyim gazla yorum yazmayalım

*306GTİ yi bende seviyorum ama piyasada yürüyen şöyle roll gecelerinde yürüyen kaç tane 306GTİ var söyler misin bana?!

*kaç tane 306-VTi videosu izledin ve kaçında VTi geçti onu da rica edebilir miyim?!
    Ariza cikartacagindan nasil bu kadar emin olabiliyorsun ki kac tane 306 yukledin yada yuklendigini gordun Benim bildigim turbo 306 yapildi 350 kusur hp araba yurumez dendi 2 kez samsuna gidip geldi sorunsuz ve Hala sorunsuz yuruor bildigim kadariyla yapildimi yapilior vtec Alan citir da olsa yuklemek icin aliyor 306 Alan keyifle binmek icin cani sikilincada benim gibi yuklemeye calisiyor hondanin parca sikintisi yok her yerden temin edwbiliyorsun 306 parca sikintisi var fiyatlari pahali ustalar hondadan anladiklari kadar 306 Dan anlamiyorlar benim fikrim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ariza cikartacagindan nasil bu kadar emin olabiliyorsun ki kac tane 306 yukledin yada yuklendigini gordun Benim bildigim turbo 306 yapildi 350 kusur hp araba yurumez dendi 2 kez samsuna gidip geldi sorunsuz ve Hala sorunsuz yuruor bildigim kadariyla yapildimi yapilior vtec Alan citir da olsa yuklemek icin aliyor 306 Alan keyifle binmek icin cani sikilincada benim gibi yuklemeye calisiyor hondanin parca sikintisi yok her yerden temin edwbiliyorsun 306 parca sikintisi var fiyatlari pahali ustalar hondadan anladiklari kadar 306 Dan anlamiyorlar benim fikrim
    *goofy nin yaptığı 306 yı diyorsun, samsuz değil daha da ilerisi trabzona gitmişti
    *sen kaç tane GTİ yükledinde arıza yapmıyacağını biliyorsun :S ?
    *nedenimi açıklayayım motoru sağlam,ciğeri sökülüp alınmamış GTİ yok,piyasada gti yok..ender o kadar. neden hala ısrar ediyorsunuz hala anlamıyorum, madem arabanız ciğerli ya da temiz veyahutta vti yi ezerim geçerim diyorsunuz yürütün koyun videosunu hep birlikte izleyelim bu kadar basit...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    + olarak chiplendiğinde bile rolanti sorunu olduğundan bahsediyolar yukarıda dikkat edersen.. daha ne diyim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Iste ornegini sen verdin trabzona gitmis yuklesem zaten bu konuyu acmazdim sadece yukleme niyetim var olursa bir gun gorursun canli olarak goofynin yaptigi gti yururken gordunmu?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    o sağlıklı bi 306 idi işte parçalar çok kaliteli idi tam liseteside var bende tr tuninge de cıkmıstı.. neyse sen bi yükle inşallah ondan sonra sorunsuz olurda inşallah bizde tebrik ederiz ama EN VTEC le tekrar bi deneyin önce

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    OnumuDeki cumartesi hava iyi olursa getiririm aracimi istanbula bende denemek istiyorum su an icin turboya felan giremem AMA bakacaz birseyler yapacagim insallah

LN769
    Misafir
    ya tabıkı herkes herkesı gecebılır benım ıddam yok ama herkesle denerım adrenalın olsun :P
    bu vıdıoda ben aldım ama okanın 10 boy gectıgıde var benı benzın pompam dan kaynaklanıo 5 vıteste 210 gecmıodu araba 5 attıgımda her araba gecıodu gecıldıgım vıdıolarımda dolu yanı benım acımdan sorun yok sımdı sorunu cozduk denemek ısterım varsa vti

sen SS i geçion demek şuan yani
    3 kişi koydum gene geçtim 4 kişi koyim gene geçerim teke tek olayım 10 boy değil fazla atarım uğur pompa mompa hikayesi yapma burda ben 3 sen tekken bile görüosun nolduğunu hala rs lere bilenme 306 gti ile rs i zamanında çok kıyaslıyordun ama yeterince gördün aralarındaki farkı bir tutma hala 230hp yap ondan sonra deneyelim şuan eşit şartlarda denersek 10 boy değil bikaç tır sokarım SS ile senin gti a kabullen artık..

SS e 4 kişi koycaz sen tek kişi olcan 306 gti da 0-200 kalkacaz videosunuda buraya koyacaz deneyelim istersen yarın

LN769
    Misafir
    Alıntı R21TURBO 41 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    SS de olsa , böyle yürüdüğüne göre şu an gayet güzel aslanın...
    ne yürümesi abi ya buraya böyle şeyler yazacağını bilseydim ben 3 o tek kişiyken denediğimiz videoyu koyardım valla

eşit şartlarda eşit kişilerle denediğimizde bikaç tır giriyor aramıza videosunuda kendi koysun ben koymucam

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Okan sisirme beni o tirlari bi tarafina sokarim senin yavsak ne oldu gecen aksam yemedi tipan 2 kornada bastin sonrada vites kacirdin kafa kafayaydik zaten teke tek senin araban gecio yarin deneriz 1 tir sokamassan araya bak Ben sana ne sokuyorum gor

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)