motoru felan yemez chip.egzantırık yer
"JDM VTI" Tipik Bir Honda Fanatiğisin GTI'yı Bir Şekilde VTI'dan 1 Adım Geriye Düşürüceksin Konuştuklarından Onu Anladım Kaç Tane GTI Biliyosunda Yürüyeni Falan Yok Gibi Yorum Yapıyosun Onu Açıklarmısın Çok Merak Ettimde. 23.000 24.000 TL VTI'a Vericeğime 16.000 17.000 TL GTI'a Verip Kalan Parayla Yüklerim VTI İçinden Geçerim.Bir Laf Vardır Belki Bilirsin 5500'den Sonra Başlayan Hayat Geç Kalınmış Demektir
![]()
Bu Nası Vtec Tutta İtec
evet honda fanatiğiyimbilecek GTİ yok ki ortada nesini biliyim
![]()
20binede VTİ var 19a da neden hemen uçuyorsun 23-24binlere ?? şöyle diyelim mi alırsın 16 17bine bi gti sana çıkarır bi masraf gelir fiyatı 25bine otuz bine neyse artık,masraf çıkarmadı diyelim yüklediğin zaman KESİN bi haltlar yiyecek motor o nasıl olacak
bakın biraz tansiyonu düşüriyim gazla yorum yazmayalım![]()
*306GTİ yi bende seviyorum ama piyasada yürüyen şöyle roll gecelerinde yürüyen kaç tane 306GTİ var söyler misin bana?!
*kaç tane 306-VTi videosu izledin ve kaçında VTi geçti onu da rica edebilir miyim?!
Ariza cikartacagindan nasil bu kadar emin olabiliyorsun ki kac tane 306 yukledin yada yuklendigini gordun Benim bildigim turbo 306 yapildi 350 kusur hp araba yurumez dendi 2 kez samsuna gidip geldi sorunsuz ve Hala sorunsuz yuruor bildigim kadariyla yapildimi yapilior vtec Alan citir da olsa yuklemek icin aliyor 306 Alan keyifle binmek icin cani sikilincada benim gibi yuklemeye calisiyor hondanin parca sikintisi yok her yerden temin edwbiliyorsun 306 parca sikintisi var fiyatlari pahali ustalar hondadan anladiklari kadar 306 Dan anlamiyorlar benim fikrim
*goofy nin yaptığı 306 yı diyorsun, samsuz değil daha da ilerisi trabzona gitmişti
*sen kaç tane GTİ yükledinde arıza yapmıyacağını biliyorsun :S ?
*nedenimi açıklayayım motoru sağlam,ciğeri sökülüp alınmamış GTİ yok,piyasada gti yok..ender o kadar. neden hala ısrar ediyorsunuz hala anlamıyorum, madem arabanız ciğerli ya da temiz veyahutta vti yi ezerim geçerim diyorsunuz yürütün koyun videosunu hep birlikte izleyelim bu kadar basit...
+ olarak chiplendiğinde bile rolanti sorunu olduğundan bahsediyolar yukarıda dikkat edersen.. daha ne diyim
Iste ornegini sen verdin trabzona gitmisyuklesem zaten bu konuyu acmazdim sadece yukleme niyetim var olursa bir gun gorursun canli olarak goofynin yaptigi gti yururken gordunmu?
o sağlıklı bi 306 idi işteparçalar çok kaliteli idi tam liseteside var bende tr tuninge de cıkmıstı.. neyse sen bi yükle inşallah ondan sonra sorunsuz olurda inşallah bizde tebrik ederiz
ama EN VTEC le tekrar bi deneyin önce
![]()
OnumuDeki cumartesi hava iyi olursa getiririm aracimi istanbula bende denemek istiyorum su an icin turboya felan giremem AMA bakacaz birseyler yapacagim insallah
sen SS i geçion demek şuan yani
3 kişi koydum gene geçtim 4 kişi koyim gene geçerim teke tek olayım 10 boy değil fazla atarım uğur pompa mompa hikayesi yapma burda ben 3 sen tekken bile görüosun nolduğunu hala rs lere bilenme 306 gti ile rs i zamanında çok kıyaslıyordun ama yeterince gördün aralarındaki farkı bir tutma hala230hp yap ondan sonra deneyelim
şuan eşit şartlarda denersek 10 boy değil bikaç tır sokarım SS ile senin gti a
kabullen artık..
SS e 4 kişi koycaz sen tek kişi olcan 306 gti da 0-200 kalkacaz videosunuda buraya koyacaz deneyelim istersen yarın![]()
Okan sisirme beni o tirlari bi tarafina sokarim senin yavsak ne oldu gecen aksam yemedi tipan 2 kornada bastin sonrada vites kacirdin kafa kafayaydik zaten teke tek senin araban gecio yarin deneriz 1 tir sokamassan araya bak Ben sana ne sokuyorum gor
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)