heheeh aklıma gelmiyo değil abi :) bakarım duruma göre :)
Printable View
hakkaten yaw, soner abinin videolarla karşılaştırırız hem, sizin de ezeli rekabetiniz açıklığa kavuşur, sanal rolling olur ne güzel :D :D
emre ben arabayı satmadan çıbık gel yeğenim :)
ahahah satma abi yaw boşver :D
ben soner abiyi geçmedem ayar yaptırmıcak arabasına bu ehtiyar :D
dizel alayım diye düşünüyordum, aha bugün de mazota zam yapmışlar...
aralarındaki fark nedir v1 ile y8 emme manifoldunun ? y8'in emişi neden daha kuvvetli vtec2 emmesine göre daha doğrusu :)
flowları farklı heralde bende bilmiyorum. d16v1 in manifoldu plastik d16y8 alüminyum döküm.
bu arabada egzantrik yoktu dimi? emeğinize sağlık ilkler herzaman güzeldir inşallah istediğin gibi olur herşey :)
olur mu hiç :D yine karştırdın :D ilk ben çevirdim 7200 ü D17A2 ecu kullanarak.. :icon_tup:
http://www.streetfire.net/video/civi...gen_729751.htm
D17A2 ile emre birçetim :D :D ems ile değil :)
ahaha tamam ozaman abi bende ikinci :D
başkada kimsede yok zaten :hahaha:
Elinize sağlık. Güzel olmuş. Umarım manifoltu kumlattıktan sonra vernik attırmışsınızdır..
hayırlı olsun emrecim . soner abi ile yediniz , bitirdiniz vtec2 ' leri . yakında honda elinizden alacak arabalarınızı :) . allah ; kazasız , belasız günlerde kullanmak nasib etsin ...
rahatsız tuning yaz camınada :)
:D çok komikya :D
az sonra dyno çıktısını koyuyorum, emmeden öncesi ve sonrası. Ayarsız şekilde tahmin ettiğim kadar bir artış oldu :D
bekliyoruz :)
dyno sheet ler ilk sayfada.
maşallah hacı, güzel kazandırmış hemde üstlerde güç düşmüyor eskisi gibi
abi maşallah çok iyi değer almışsın
emrecim tekrar hayırlı olsun . senin adına çok sevindim . emeklerinin karşılığını almışsın . belge ' leri ilede ortaya koydun :) ...
emre tebrikler kardeşim.. ayarsız hali ile 7 hp fark gayet güzel... :)
Tebrik ederim gercekten kısıtlı ımkanlarla cok guzel degerler:icon_tup:..yanlız gecen Soner abinın vtec2 denemeleri bu arac gercekten yapılanları hak edıyor mu dıye dusunduruyor...:soru:
Si ile yapılan deneme için solenecek bırsey yok tabiki ama en azından dereceli vtec2,1.4 cıvıc'ı gule oynaya ayırmalıydı dıye dusunuyorum...
Tabi bıryandanda sizin 130luk linea denemenız cok basarılıydı;kafa karıstıran bı araba...:D
heehh sağolun arkadaşlar, 110 hp atmosferik arabada güzel değerler aldığımı inanıyorum bolt on işlemlerle.
ben soner abiye diyorum güzel bir ayar yaptırmasını ama yaptırmıyor :D
güzel bir timing yapması lazım ve çok büyük ihtimalde üstleri fakirde gidiyordur. Bence soner abinin daha çok gideri var. bana göre ayarsız yürüyen bi araba :D
Benim ki 1.4'ü küçümsediğimden değil; demekki vtec2 gözümde fazla buyutmusüm.. :D
vtec2 139hp 7099rpm 1100kg....1.4 cıvıc ?hp ?rpm ?kg.......