tr den başka hangi marketlere girmiş d16y1? bu kadar çok malzeme olduğuna göre amerikada filan da var..
tr den başka hangi marketlere girmiş d16y1? bu kadar çok malzeme olduğuna göre amerikada filan da var..
D16V1.... y1 değil![]()
DYNO dan hiç problem yok neyse onu ölçer, sadece Kw bak hp ile ps arasında bir fark olduğnu unutmayin, ps olarak daha çok çikar.
http://www.locost7.info/converter.php
dyno fanı size beygirmi verecek zaten kaput açik filtre dışarde ve dyno yüksus dyno, 10-15 sn ölçüm yapılyor.
he deki turbolu ölçümünde fan lazımki interkoli sovutsun.
ben bi şey sorucam.kafama takıldı yine vtec2 lerde emmesiz 125 128 verenler var sende neden 125 emme ile?? cidden anlamadın o yüzden soruyorum mesela başka bi arkadaşın dynosuda var onada bakıyorum senin kinden yüksek ??????
Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud.( Şinasi )
evet dynolar hep aynı dynoda hep aynı kişi tarafından ölçüldü. diğer vtec2 lerle denemem olmadığı için onlardan daha iyi yürüyorum diye birşey söylenemez![]()
MTM-PROSTOCK GARAGE
Maxiboost Nickli Üyeden Alıntı
mütevazilik iyidir..![]()
Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud.( Şinasi )
dyno Akşamı Bende ordaydım Despe Aslında Önden Fan olması gerekırken Hiç Bişey Yoktu Bence 1 2 Bg daha alırdın yani Neti cıkmadı Yanlışmıyım Araç boguluyo hava alamıyo :S
ya fan olsada dediğin gibi 1-2 hp falan farkeder anca atmosferik arabada heralde.
MTM-PROSTOCK GARAGE
Maxiboost Nickli Üyeden Alıntı
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)