User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
41 sonuçtan 39 ile 41 arası

Konu: 2009 Subaru İmpreza 4x4 performans yardım.?

S.Özeren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı subarumut Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şimdi leona bakıyoruz dış gorunumu guzel ama iç dizyan sıfır.focusa bakıyoruz seneye kasa degısıcek.audiye bakıyoruz 1.6 bos modeli 25bin euro.Su durumda bnm tercihim dizel istediğim için golf 1.6 tdi olabılır .Opel astraya bakıyorum aynı leon gibi içi rezalet.2008 den yukarı 30bin km den aşağı arac önerileriniz lütfen
    yeni kasa focus'un 2012 den önce çıkcağını zannetmiyorum
    Livestrong

yavuz364 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aynen daha bugün servisten geldi yine sorun...
    subarunun merkez yönetimi çok düzensiz ve o düzensizlik ister istemez servislere de yansıyor.. geçen hafta klima kompresörü değişti (muhtemelen kayışı çok gergin takmışlardı), bu hafta başı kompresör rulmanı değişti.. bugün bi ses vardı tekrar gitti.. bu sefer klima hiç çalışmadı. nese bi ara çalıştı..
    bunların dışında zaten alındığından beri bitmeyen bir egsoz emisyon sorunumuz var.. adamlara sensörün bozuk olduğunu anlatamadım.. 3-4 kere egsoz komple değişti sonunda sensör değişti ve düzeldi
    subaru 1.5 motorda kesinlikle rezil oldu ve markanın adını çok kötüye çıkarttı.. müşterileri ile konuşsalardı çok pişman olup iptal ederlerdi herhalde..

Alıntı ahmet3425 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    valla komsumda var aynı aracdan yakıt tuketimi 14 lt nin altına dusmuyor servisle ne kavgalar etti ben biliyorum (katalogda tuketim değerleri cok daha dusuk)

yazılım ustune yazılım attılar araca nafile olmuyor olmuyor olmuyor yine cok yakıyor yine az kacıyor illallah ettiler en son su an satılık satabilirse daha az yakan önden ceker bi arac alıcaklar

kısacası uğrasılacak bi araba değil subaru icin hayal kırıklığı ve gereksiz bi uretim...
    Quattro...Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr

Ryhn
    Misafir
    Alıntı subarumut Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şimdi şöle herkes kafasına göre bişiler yazmıs ama ugrasmamın bosa degiceği kanaatindeyim.1500 cc lik mi motor hacmine sahip ve dort ceker olması dez avantaj.Ben farklı olmak,iç dizayn ve bu fiyata bu kadar özelliği olan araba almaktan mutlym.32 bin tl ye aynaları katlanan koltuk ısıtması olan (ön sileceğin altında resistans olması) gibi bnm ilgimi cekti ben hb araba sevdiğim için bu denk geldi.sizin bu kriterlerde performans alabileceğim iç dizaynı iyi üstünde oynama yapabıleceğim otomobil tavsiyeniz varmı.
    (bu arada araba bnm bnm üstüme babam bısıye karısmıo saolsun.daha dogrusu gormuyo)
    Valla subarunun içi iyi diyorsun... ilginç.. Bendede 09 kasa WRX var valla plastik kalitesi falan hiç konuşmuyorum ok tamam donanım var ama scirocco yada a3 le kıyaslayamam bile, golf ün içindeki malzeme daha yükse kalitede.. Ha araba cok sessiz ve rahat orasıda ayrı bir konu.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)