arkadaşlar vtec2 nın redlıne afr sı en ıyı kaç olmalı size göre 12.5 dıyen var 13 dıyen var kafam karıstı dogrusu burdan özgüne seslenıyorum en ıdeal afr redlıne da kaç olmalı
arkadaşlar vtec2 nın redlıne afr sı en ıyı kaç olmalı size göre 12.5 dıyen var 13 dıyen var kafam karıstı dogrusu burdan özgüne seslenıyorum en ıdeal afr redlıne da kaç olmalı
ozgune sesleniyorsaniz pm atsaydiniz?
not: atmosferik 13 yeter
Experience is what you get when you don't get what you want.
her tuner'in farkli fantezisi vardir ondan gorusler farkli kitaba gore durum asagidaki gibidir:
In naturally aspirated engines powered by octane, maximum power is frequently reached at AFRs ranging from 12.5 - 13.3:1 or λ of 0.850 - 0.901.
http://en.wikipedia.org/wiki/Air-fuel_ratio#Mixture
Experience is what you get when you don't get what you want.
sen şu sakal traşını bi bitir.. AFR kolay![]()
![]()
sizi gidi birçetler sizi gene canınız sıkılıyo sizin belli.
özgün daha önceleri 12,4 bitiriyordu, yani yıldırayın arabayı 12,4 bitirmişti ilk yaptığı map te. yeni jenerasyon hondaların ecularıda 12,4 bitiyor. ama özgünün bize yolladığı en son map ta 13 bitiyor. firmaların redline afr yi safe tuttuğunu göz önünde bulundurursak orjinali 12,4 biten vtec2 için 13 bitirilebilir diyebiliriz yani denemedim ama düz mantık. vteclerin nekadar zengin olduğunu biliyoruz. özgün 13 diyorsa var demekki bir bildiği 13 leri kaldırıyor demekki![]()
MTM-PROSTOCK GARAGE
Maxiboost Nickli Üyeden Alıntı
işte bircet bu işi bilen insanların afr tavsiyeleri tutmuyor sebebını merak ettiğim için açtım konuyuda zaten
bekle ben 13 te bitireyim söylerim sana
ama sen önce emme manifoldunu değiştirçünkü afr değişmiyor emme takmayınca
bide ecu alalım avans haritan değişsin zevk al arabadan![]()
MTM-PROSTOCK GARAGE
Maxiboost Nickli Üyeden Alıntı
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)