User Tag List

18 sonuçtan 1 ile 18 arası

Konu: eksoz komple çıkarılırsa

piscocuk
    Misafir

eksoz komple çıkarılırsa

arkadaşlar geçenlerde arabadan çok ses çıkmaması için orta susturucu ve katı iptal ettim araya 90cm uzunluğunda düz boru çektirdim.sonrasında orj borusu ve orj son susturucuyu kullandım.yanlız eksozcuya ilk gittiğimde adam boruyu kesti katı ve orta susturucuyu söktü aaa abi boru yok elimde uygun dedi.bende ordan çıktım başka sanayiye gittim.muhteşem ötesi bir ses vardı arabada.ne F1 nede başka bişi patır kütür patlıyordu sesi duyan arabanın önünden çekilip kendiini atıyordu resmen

şimdi sorum şu.araba bu şekilde kullanılırsa motora yada başka bir yere herhangi bir zararı olurmu.şimdi adapazarına gitmeyi düşünüyorum.ordada kısa tüneller falan var polis sıkıntısıda olmaz.ne olur şimdi aradaki boruyu söktürsem???arabanın altında bişeyleri yakarmıyım ateş çıkarmı çok fazla vs vs gibi acil bilgi paylaşımlarınızı bekliyorum ona göre eksozcuya uçucam

araba 106 gti

yavuz364 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    araç turbo olsa çok sorun olmazdı ama atmosferikde back pressure unuz çok düşücektir.. güç kaybı olur..
    ben de kendi aracıma cut out taktım, katalitik zaten iptal, orta susturucudan önce çıkış verdim, aynı traktör gibi üst devirlerde biraz daha güzel bi ses oluyor...
    Alıntı piscocuk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar geçenlerde arabadan çok ses çıkmaması için orta susturucu ve katı iptal ettim araya 90cm uzunluğunda düz boru çektirdim.sonrasında orj borusu ve orj son susturucuyu kullandım.yanlız eksozcuya ilk gittiğimde adam boruyu kesti katı ve orta susturucuyu söktü aaa abi boru yok elimde uygun dedi.bende ordan çıktım başka sanayiye gittim.muhteşem ötesi bir ses vardı arabada.ne F1 nede başka bişi patır kütür patlıyordu sesi duyan arabanın önünden çekilip kendiini atıyordu resmen

şimdi sorum şu.araba bu şekilde kullanılırsa motora yada başka bir yere herhangi bir zararı olurmu.şimdi adapazarına gitmeyi düşünüyorum.ordada kısa tüneller falan var polis sıkıntısıda olmaz.ne olur şimdi aradaki boruyu söktürsem???arabanın altında bişeyleri yakarmıyım ateş çıkarmı çok fazla vs vs gibi acil bilgi paylaşımlarınızı bekliyorum ona göre eksozcuya uçucam

araba 106 gti
    Quattro...Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr

piscocuk
    Misafir
    güçle çok işim yok sadece bugünlük sökülecek yarın yine taktırıcam boruyu.yani sadece adapazarına gidicem genelde 3000dd kullnıcam arada sıkmam gereken yerlerde sıkıp patlatıcam.1-2 gün kullanımda bir zararı olurmu onu bilmek istedim..yani motora yada arabanın altına yada???

overblack - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    deli gibi benzin yakarsın.ayrıca yavuzun dediği olur
    komançero garage

piscocuk
    Misafir
    KM de 1 TL yaksın oda sorun değil.benim sıkıntım arabaya zarar verirmi sorun yaratırmı..

senna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eritebilirsin eğer ters bi yere denk gelirse

bende manifolddan söküp gitmiştim eritmiştimde
    körler sağırlar

piscocuk
    Misafir
    çok tatminkar cevaplar alamadım en iyisi normal gitmek..başka zaman artık :S

TarikS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    59 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arabanin altindaki sicak hava asagidaki plastik yerleri fazla isitir.. ben kendi arabamda sadece son susturucuyu cikarttigimda arka tamponum cok fazla isinmisti otoban kullanimina ragmen.. yandan disari baktirirsan bir sorun olmaz veya belki borunun ucunun tamamen yere bakmasi i$e yarayabilir

teccol
    Misafir
    araban yanar bütün yürüyen aksam helak olur. Senin duymak istediğin buysa kesin bunlar olur. O sebeple sen egsoz olmadan dolaşma

ruudvan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bak sana söle bişey soliyim arabanın egzosu nerden cıkıosa depon ters taraftadır fabrıka bunu guvenlık amacıyla bole yapar nedenmı egzos gazı sıcaktır boruları ısıtır depoda yanıcı madde oldugundan bırbırlerınden olabıldıgınce uzak olması saglanır.

1.guvenlık

atmosferık motorda back pressure onemlıdır egzos borusunun kısalması performans kaybına neden olur

2.performans

back pressure olmayan arac daha zengın calısır ve daha fazla benzın yakar.

3.ekonomi

egzos gazının basıncı boru uzadıkca rahatlarken kısa boruda daha sıddetlı cıkar ve bu motorun hareketıle saga sola carpan bır egzos borusu seklınde sonuclanabılınır.

bu nedenlerden dolayı egzosunu taktır ve ole yola cık.
    https://www.instagram.com/maxshineturkiye/

No coffee!!!

Hareli köyün polisajcısı !!!

Cihan Çizmeci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bişey olup olmayacağını Allah ilir belki araba bile yanar belkide hiçbişey olmaz o şans işi.

Başkada hiçbişey olmaz gidip geliceksin sonuçta benzinine gücüne bakmıcaksın.

Tatminkar cevabı alamadım diyorsunda bu sitede kimse gökten inmedi incilik cincilik oynamıyor kimse burda nerden bilsin arkadaşlarda.Kesin bişey olur denemez çünkü direk bir yansıması yo kama dolaylı yönden bir şekilde sorun yaratabilir buda şans işi
    PUG 106 - 306 , Honda Vti EP3

senna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    manifolddanda söktüm komple direk silindir kapağından arabanın altını erittim 100m mesafede ne tatminkar cevabı istiyosunki?
    körler sağırlar

gökberk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Adapazarında fazla uzun sürmez saltanatın
    JDM Don Lastiği...
    JDM Kevgir...
    JDM Marlboro Lights...
    .
    .

Alıntı 3rk4n Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ve sonsuzda dek o virajda mutlu olarak yaşadilar.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tak son susturucuyu yola devam

bilalMW - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı senna Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    manifolddanda söktüm komple direk silindir kapağından arabanın altını erittim 100m mesafede ne tatminkar cevabı istiyosunki?
    gayet tatminkar bi cevap
    Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yakarsın arabayı orta susturucuya kadar boruları tak oyle devam et en azından yanma fala derdi olmaz...

piscocuk
    Misafir
    şimdi geldim.tii ye aldığını sanan arkadaşlara lafım yok.düzgün şekilde yorum yapanlara teşekkürler.ben derdimi anlatamadım sanırım.neyse.gittik geldik

master
    Misafir
    Alıntı piscocuk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şimdi geldim.tii ye aldığını sanan arkadaşlara lafım yok.düzgün şekilde yorum yapanlara teşekkürler.ben derdimi anlatamadım sanırım.neyse.gittik geldik

Bi duman geliyordu otobanda ama itfaiye göremedim ?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)