bedava olunca benimki gibi oluyo :D :D yemişim öyle CNC yi :hahaha:
Printable View
yav senın emme manıfoltunda sadece agızlara pah kırılıp 5 mm ye kadar genısletılebılıo abı portlar dönuşe gecio hatta aldım kalıpçı tasıyla bıde gırebıldıgım yere kadar zımpara yaptım yıne yaranamadık :D
neyse canın sağolsun yusufum :)
ne demek abı senın canın saolsun bi işin olursa çekinme her zaman sana beleş :D
şaka bi yana ben arkadaşlara söylerim, belki okey derler ;)
sen bakma soner abıye hocam , evet onun iş bıraz gecıktı fakat araya yıllık ıznım ve termını dolmak üzre olan 5 adet yapmam gereken kalıp girince soner abı haklı olarak sıtemde bulunuyor, ancak su aralar işlerim rolantıde oldugundan bugun ıstesen yarın sende olur sıkıntı olmaz senın anlayacagın , arkadasın ies emmesı takacaksa bu parca olmadan arac mutlaka stop edecektır rolantı motorunun vakum yapamamasından dolayı
pekı forget piston ve custom bı chıple 140 150 hp lere cıkmak mumkunmudur vtec2 lerde ?
sızın ıslemlerınz ustune :)
piston ile sıkıstırmayla oynar bıraz daha güç alırız ama chip yapılamaz bızım ecu lara standalone ecu değil hiç bir şekilde orjınal ecuya mudahale şansımız yok bütün veriler işlemcinin içinde onun için herhangı bır müdahalede bulunamıyoruz , sadece pıggy pack ünitelerle veya ems gibi cihazlarla ecuyu kandırabılıyoruz o kadar
D17 gibi garip bir ecu takmak yerine Megasquirt hadi en olmadı VAFC yerine SMT6 felan bağlasanız çok çok daha tatminkar ve daha düzgün bir afr ve güç eğrisi elde edersiniz diye düşünüyorum.
1.7 hacmindeki stock bir motoru çalıştırı gibi çalıştıracak ve ateşleme ve avans değerleri idealden uzak olucağı için bence garip bir seçim. Emmeside farklı olunca daha garip oluyor. He diyorsanız ki bu beyin P28 gibi takıyosun ama sonra chipleyebiliyorsun oke ama bildiğim kadarı ile bunada müdahale edilemiyor.
anavs değerlerinde aman aman bi gariplik yok arabada vuruntu yok, tek eksi yönü pigyback olmadan stock ezantrik veya emme ile kullanırsanız çok fazla zenginde olmasıdır, ve deviri boşa çevirmenizdir. Ve ayrıca emme gibi gücü üst devirlere taşıyan ve neredeyse hiç düşmeyen bir eğri için 7200 çevirmek vtec2 için iyi bir avantaj.
smt hakkında bilgim yok ama ms için biraz uğraşmak crank çarkı monte etmek vs. gerekiyor zannedersem yine nerden baksan malzemeleri montajı ıvırı kıvırı 750 yi bulur belkide geçer diye tahmin ediyorum.
bir adet aem fic bu setuptaki vtec2 için çok güzel iş görür.
soner abı senın bu setup la dynon varmı
6.7 kg zaten benım jantlar abı , enkei mi alsak :D
ahushaush arabayımı satalım onu almak için :D