comptechmi yoksa vortechmi. aralarındaki farklar.vede fiyat farkları hakkında bi bilgi alablrmym ?.
Printable View
comptechmi yoksa vortechmi. aralarındaki farklar.vede fiyat farkları hakkında bi bilgi alablrmym ?.
Comptech kapandı . O yüzden sıfır alıcaksan Vortech alıcaksın. Ama ikinci elde Competch alabilirsin , eğer bi sorun yaşarsan Vortech yardımcı oluyor.
Vortech in stock psi da daha fazla güç verdiği söyleniyo. Ama Bati bu konuda daha fazla bilgi verir.
J's Header ve 70 mm single eksoz kullanırsan güç alırsın.
Yaklaşık 300 whp ve 7,5 psi . (Comptech 6 psi)
difransiyel,aks gibi parçalarda bir değişim söz konusu olacakmı bu uygulamadan sonra ?:beuj:
Drag yapmıyıcaksan gerek yok .
:beuj: şuan headers da bakmaktayım.ancak j's 4-2-1 header bulamadım.
dc nin 4-2-1 seramik headersı için ne diyorsunuz.?:beuj:
J's Bulamadıysan Spariş Et getirsinler Trde ZAten Toplam 2 Tane var Sokaklarda Gezebilen S2000 ler üzerinde bulamaman gayet doğal :D
Zamanında dedik ama dinletemedik :D hahahaha
neyse :D
Spariş ver bekle ama J's Racing Al derim ben .....
ahh ahh gitti j's headers:(
J's header gerçekten güzel bi ürün . Parçanın kalitesi oldukça iyiydi. Berk technology J's header ın aynısını çıkardı . Fiyat olarak J's den daha az.
Dc header J's gibi büyük borulara sahipse iyi , ama değilse işine yaramaz.
J's header ı bulamadım derken neyi kastettin ?
Js pahali geliyorsa Berk technology deneyebilirsin..
bak şimdi Hp olayını biraz açalım mesela 250 hplik bir s2000 ile başka 250 hplik bir s2000 denerler dynoda güçleri aynıdır fakat yolda bi bakarsın diyer s2000 1-2 boy önünde gidiyor delirirsin .....
İşte ozamn 7-10 hp yi nerde nekadar züre ile verdiğini nekadar torq verdiğini daha iyi anlarsın :D