ben bolt on derken kendı setup ımızdan bahsedıyorum hocam karıştırma, adamlar motor içine girmiş piston egzantrık port genişletme falan cok cok normal diyorum iyi oku ıstersen
evlenmesem ben yapçaktım zaten 11.7 cr porth polish stage 2 egzantrik. neyse ben yapmam artık büyük ihtimal ama yıldıraya yapçaz stcok sıkıştırma porth polish. zaten onda aem ems var daha iyi![]()
MTM-PROSTOCK GARAGE
Maxiboost Nickli Üyeden Alıntı
standalone olarak kullanmışlardır unichip i sonuçta, avans timing egz port polish vs derken alınabilir bence
bence bu değeri o motorda atmosferik yakalamak çok zor değil.. paradan haber verin bak onun üstüne bile çıkar vtec2..![]()
banada fazla geldi yafsbu arada despe sen geçen yogat bulv. da dendeğim arkadaşsın demi ? yoksa ben mi karıştırıorum
hmm avatrdaki araç çok benziorda ondan sordumee bende hiçbişe yok
ha şunlar war pardon +3 kişiydik ve baskı bitik
Aynen emre bende çok bakmıştım bu adamlar ne takmışlar diye ama detay yok konuda e adamların dillerinide bilmediğimden üye olup mesajda atamadım![]()
sen sööle yavvvs ne varki bunda ibo geçilince çamura yatacak adam değildir misal ben 50 kere geçmişimdir hiç çamura yattıgını görmedim![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)