opel piston 8 balta krang tipo mpi eksantirik ayarlı kasnak yada 300 dereceli eksantirik 105 hp gibi bir güç alabilirsin
VOLVO 850 T5
slx motorundan yurtdışında daha çok güçler alınan arabalar war itb standalone beyın piston krank ayarlı kasnak egzantrık yay şapka olan arabalar war ve çok güzel güçler alıyorlar
Bizde düşünüyoruz arkadaşin arabayi yüklemeyi.Herkez yazmiş bişeyler onu yap bunu yap diye kafam karişti benim eğer ben arabaya bunu bunu yaptim bu kadar fark oldu gibisinden yazarsaniz bide beyin bağlamak için ne gibi sensörler gerekiyor yapan varmi ?
benim fikrimce en mantıklısı 4. enjektörlü yapıp beyinle yürütmektir çünkü arabaya dijital ortamda ince ayar yapabiliosun ve kara düzenlikden çıkıyo teknolojiye ayak uyduruosun bunun için emme manıfoldu yakıt rayı arabana yapacağın moda göre gaz kelebeğini değiştiriosun harness çeklilio beyin bağlanıo sensör olarakda krank sensörü , iat sensörü , custom termostat tabi bi çok bağlantı daha war senın atmo mu turbomu yapacağına göre işlemler değişir![]()
kaç model araba ne kadar bütçeniz war ne kadar güç istiyosunuz ve arabada bulunan bişiler warmı mesela kilitli defransiyel şanzuman piston felan
www.egeturbo.com
Turbo asker
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)