bence o yabancı arkadaşın demek istedigi yarış amaçlı (drag vs) kullanmıyacaksanız çok anlamı yok zira normal kullanımda vitesleri hızlı geçireyim gibi bi durum olmaz bu nedenle geçişlerde güç kaybedilir. anca gazlıyorsanız(yani haftanın bi kaç günü) yararı olur o nedenle standart bi araca tavsiye etmem. ben bunu anladım yazıdan.
cci ın 4 kılo luk celık olan volant ını kullanıodum. en hafıf volanttır dunya da kı. gayet ıyı ıdı. orjınal gercekten cok yavas. yanlız hafıf volant ı desteklemek gerekır. kısa oranlı sanzuman vs. vs. gıbı. tek basına pek bısı kazandırmaz.
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
pşşşşttttt lam miniks o çelik diil lam aluminyumo kiloda çelik yok zaten. Yanlış biliyo olabirim ama en hafif çelik volan 7kg civarında.
hıssedılmıyecek kadar az degısıklık var arabanın gıdısınde etkısı 0,1sn belkı vardır fazlası yokturstandartve satndarta yakın bır araba ıcın gereksız dıyorum gunaycım
Ben kısa şanzıman ile hafif alüminyum volan birlikte kullanıyorum.
Artıları:
Gaz pedalının ucuna dokunup karşılığını almak, motoru ayağınıza daha yakın hissetmek
Vites küçültürken, heel&toe yaparken çok daha rahat
Hızlanmaya eminimki artısı vardır
Eksileri:
Ayağınızı gazdan çektiğinizde hafif bir paraşüt etkisi, yokuş aşağı giderken bile can sıkıcı
Daha çabuk aşınıyor alüminyum olduğundan dolayı. Dikkatli olmak lazım
Kalkışlarda yığılma gibi bir durum benim için söz konusu olmadı. Cadde lastikleri ile zaten tutunma miktarı, yere aktarılabilecek enerji miktarı sınırlı. Abartı hafif bişey kullanılmadığı sürece etkileyeceğini sanmıyorum.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)