ima sensör bu mu? bununla sadece rolanti afr değerimi ayarlanıyor. yoksa tüm devirlerin afr değerleri değişiyormu. birde merak ettiğim hondanın diğer modellerinde varmı yoksa sadece civic Sİ' da mı var bu çünkü sadece bir vidayla afr değerleri değişiyor.
ima obd1lerde olur ya da 0 larda
tüm bandı değiştirir sadece rolanti gibi değil distribitör gibi düşünün widebandsiz kurcalamayın ama
ECUTECH İstanbul
erkut abı ıntegra gazkelebegı dırek oluyrmu bıze artısı nedır
www.honda-tech.com
ben aracıma integra gaz kelebeği,port poliş,super tec süpop,blok ve kapak taşlandı,crx 3-4-5 dişlisi (5.vites 3000 devir 82km ) chip 51mm krom düz boru,s2000 egzost ile vti ile yürüyorum bazılarını geçiyorum bazılarından 1 boy yiyorum
ben aracımdan memnunum![]()
41 LY 096
HAN PERFORMANS
1 boy yeiğim vti dede headers,60 lık düz boru,dc egzost,hava filtre kiti var belirteyim
41 LY 096
HAN PERFORMANS
Abi selamlar Şeref abilerin orada benim arabayı görmüşsündür. Şanzıman uğraştırdı durdu 7 kere falan şanzıman indi bindi bir türlü ayar tutmadı.
Si ayna mahrutisi almıştım kalın gelmiş taşlandı vs. taktık 1-2-3 var 5 ten atıyor 4 yok
indi bişiler yapıldı değişik versiyonları oldu bunun bir türlü olmadı anlayacağın.
si 5. vites dişlisi komple takıldı onda da aynı sorunlarla karşılaşıldı aynı zamanda.
arkadaşlarımı arıyorum onlar takmışlar olmuş benim arabama niye olmuyor.
Şanzımanım L3 şanzıman 89 olduğu için iki şanzıman arasında şu farkları gördük şanzıman içerisinde bulunan dişli takımlarının oturduğu rulmanlar bende daha kalın ama iç çapları aynı,bir de ayna mahrutinin oturduğu rulmanın dış çapı yine aynı şekilde daha büyük benim arabamda.bunun dışında diğer her şey aynı abi.
birde benim vitesim ortada duruyordu yayını ters takmışlar o sorun çözüldü.
şeref abide yasinde illet ettiler arabamdan dolayı
benim arabanın şanzımanı hala dükkanda duruyor komple şanzıman aldık benim arabaya onunla geziyorum 15 gün arabasız kaldım bu durumdan dolayı.
Dükkana gelirsen seninde yardımlarını beklerim. Benim sistem olursa benden çıkan 5 i sana hediye edicem![]()
06 ZON 32 91 Crx Satıldı
06 YA 1000 89 Crx Satıldı
06 YA 1000 G4 Prelude 2.0 MT Satıldı
06 TM 495 G5 Prelude 2.2 VTI
06 TUM 42 G5 Accord Coupe 2.2 IES
__oNuR__
çok geçmiş olsun garip bi versiyon farkına denk gelmişsiniz l serisi de s20/40 gibi içi çok saçma çıkabilen farklı versiyona sahip bi şanzuman grubudur arada bikaç kez geldim şanzumanı inceledim hatta grup verdim dizili test için ama yardıma gidemedim çok yoğundum neyseki şeref usta sorunu başka şanzuman takarak çözmüş diğer şanzumanı da beraber inceleye ölçe toplayıp test etmeyi düşünüyoruz zaten
bu arada crx 5 hediye kelimesini duyunca nedense dişleri çıkan vampir gibi oldum![]()
versiyon farkı sorununu iyi biliyorum muhtemelen o şeyi hatasız dizip ufak bikaç değişiklikle 4.25 + uzun 5 li hale getiricez seref ustayla trde eşi olmayınca adamların da pek şansı kalmamış vakit olsun yeterki olmadı şeref ustayla o şanuzmanı yakıp uçurumdan atıcaz![]()
ehehe setup güzel tabiki daha iyi gidebilir bi ara görüşelim çanlandıralım o setupı
si lar tartıda 980 geliyolar
bu araç zaten bazı vtiları geçiyo iyi yürüyorum sağlıklıyım diyen hafif modluları geçemiyo yani bi sorun yok şu an sağlıklı sağlıksız 2 crx arasında 10 boy fark olur onun gibi düşün
ECUTECH İstanbul
erkut abı bgun forumdan donerken benzınde arac kasmaya basladı lpgde yapmıyor bunu arac kafasını egıyor gaza asıldıgımda benzın pompamda mı acaba sıkıntı yoksa su lanet karburatormu kelek yapıyor bıze![]()
öncelikle paylaştıgın bilgiler için teşekkürler. bende de d16a9 var araçta vtı gaz kelebegi 4-2-1 head ve aem filtre var ekstra olarak eksoz s300 beyin almyı yada p29 u ciplesek nasıl olur abi bunların yanımda piston girdigimizde yag pompasını degişmemiz gerekirmi sorun yaşarmıyız
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)