User Tag List

Sayfa 9/33 İlkİlk ... 789101119 ... SonSon
616 sonuçtan 153 ile 171 arası

Konu: D series mini bilgiler :)

Frank - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pekı erkut abı si için max sıkıstırmayı hangı aracn pıstonlarıyla saglıyabılırz?
    Alıntı mmustu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hacı ben bildiğin su bardağı ile shot atıyorum

MuGeN_poWer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bnm bildigim 1.5 ef pistonu sanırım

xawuz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fastboy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Forza D-Series çarşamba sohc vtec yapılıoo emeginize ve ayırdıgınız zaman için verdiginiz bilgiler için teşekkür ederim arkadaşlar... son sorum olucak sohc vtec + t04 Turbo kit taksam bi sorunla karşılaşırmıyım 0.5bar'da ?
    Bunun cevabını bende merak ediorum... d serisi + turbo ile ilgilide bilgi paylaşımı olursa bu konu tadından yemmez herkes kendine göre bişeler bulur

bladerk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Frank07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Pekı erkut abı si için max sıkıstırmayı hangı aracn pıstonlarıyla saglıyabılırz?
    srpde yüksek cr var ama pek de bi etkisi yok ben olsam b18c5 kolunu denerdim onla ilgili bişeyler yazmıştım zaten

Alıntı MuGeN_poWer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bnm bildigim 1.5 ef pistonu sanırım
    1.5 ef pistonuyla sıkıştırması düşer si pistonunu i es e takıp 12.2 lere çıkmak gibi tam tersi de düşürür
    ECUTECH İstanbul

ÇAĞAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    erkut abi şu yeni si' daha bugun konuştuk ama...akşam cağtay la konuştuk senin yaptıgın si ı görmüş fena olmuş diyor çağtay az çok bahsettide erkut abi yapmış si larda yürüyecek artık dedi arabada hiç birşey olmamasına ragmen fena gidiyor diye abi çok merakettim...biraz acabilirmsin konuyu???

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ÇAĞAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    erkut abi şu yeni si' daha bugun konuştuk ama...akşam cağtay la konuştuk senin yaptıgın si ı görmüş fena olmuş diyor çağtay az çok bahsettide erkut abi yapmış si larda yürüyecek artık dedi arabada hiç birşey olmamasına ragmen fena gidiyor diye abi çok merakettim...biraz acabilirmsin konuyu???
    ohooo daha araba bitmeden haberi duyulmuş yaptık bişeyler sanki azcık iyi oldu bitsin paylaşıcam çağancım daha çooook eksiği var onun ama sanki biraz iyi yürüyo sanırım sadece bu kadar parçayla ben bile şaşırdım tepkilere

port polish 1mm owersize subap 0.27 cometic 75.50 piston 0.2 mm taşlama =10.2+ cr diyim sen anla
    ECUTECH İstanbul

ÇAĞAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bladerk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ohooo daha araba bitmeden haberi duyulmuş yaptık bişeyler sanki azcık iyi oldu bitsin paylaşıcam çağancım daha çooook eksiği var onun ama sanki biraz iyi yürüyo sanırım sadece bu kadar parçayla ben bile şaşırdım tepkilere
    çağtay bi geldi ohaa dedi ya arabada filtre bile yok garip gurup parçalar var dedi nasıl gidiyor fln sesi fena olmuş diyorlar maşallah hadi hayırlısı...

b18c5 kolunun pim yuvası 21mm bizimkiler de 19mm sanırım orası bizimkine nasıl oldurucaz onu anlamadım????

bizim kollar 137.0 mm.... b18c5 kolu 137.9 (yanlış varsa düzeltin lütfen) ordan kazandığımız 1mm ile sıkıştırma saglıyoruz ama pim yuvalarını nasıl çözüyoruz???

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çağtay bi geldi ohaa dedi ya arabada filtre bile yok garip gurup parçalar var dedi nasıl gidiyor fln sesi fena olmuş diyorlar maşallah hadi hayırlısı...

b18c5 kolunun pim yuvası 21mm bizimkiler de 19mm sanırım orası bizimkine nasıl oldurucaz onu anlamadım????

bizim kollar 137.0 mm.... b18c5 kolu 137.9 (yanlış varsa düzeltin lütfen) ordan kazandığımız 1mm ile sıkıştırma saglıyoruz ama pim yuvalarını nasıl çözüyoruz???
    crower kol burcu satıyo 19/21
    ECUTECH İstanbul

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı stlegal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    d16a9 piston yapan firma var endyne firmanın adı bu adamlar ne yaptıkları bilen çok iyi bir firma ..
    http://www.theoldone.com/components/pistons/index.html

piston orda zc olarak gözükür..
    sağol link için cem zc olarak satan bi bunlar var zaten aksi taktirde anca 13.5 cr d16a6 d15b2 gibi model bakmak gerekiyo yine 11 küsürler yakalamak için ama biraz pahalılar işte
    ECUTECH İstanbul

MuGeN_poWer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    peki ies te en cok sıkıstırmayı model olarak ne kullana biliriz? piston olarak

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    13.5 un üzerine bile çıkma imkanın var ama yabancı forumları da dolaş o şekilde gündelik memnun kalan çak da kimseyi görmedim yakıt kalitesine göre sıkıştırma zaten temel bilgiler bölümünde yazmıştım 11 küsürler ideladir
    ECUTECH İstanbul

crused - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

kardeşim si benim si valla cağtay garip gurup parça var demiş olabilir arabamda garip gurup parça yok erkut biliri benim arabanın butun parçaları yurdışından geliyor ve yansanayi malzeme hayatta arabama koymam o arabayı 10 gün sanayide yatığı için kirli görmüş ve bi takım parçaları ona garip gelebilir ama arabama laf söletmem en kısa zamanda ankaradaki 106 ve vtec lerle yürümeyi düşünüyoruz o zaman resimleri görürsünüz.

JapanVsGermany - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    106 ve vteclerle yürürsen yetişemezsin,koşmak lazım o işi başarmak için

Bladerkut'un antrenörlüğünde form yakalarsan o da olacak inşallah crused kardeşim

Chiplendikten sonra Bir final drive takıyorsun, bir de kelebeği kondurdun mu o zaman çok daha fazla insanın şaşıracağı kesindir

crused - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı JapanVsGermany Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    106 ve vteclerle yürürsen yetişemezsin,koşmak lazım o işi başarmak için

Bladerkut'un antrenörlüğünde form yakalarsan o da olacak inşallah crused kardeşim

Chiplendikten sonra Bir final drive takıyorsun, bir de kelebeği kondurdun mu o zaman çok daha fazla insanın şaşıracağı kesindir
    yazmayı unutmuşum sevgili kardeşim reşat 106 ve vtec lerle yürümem için arabayı bladerk ( erkut ) ile eksiklerini gaz kelebeği,final drive,chip,cai tamaladıktan sonra dediğim gibi olacak inşallah

joker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bladerk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    srpde yüksek cr var ama pek de bi etkisi yok ben olsam b18c5 kolunu denerdim onla ilgili bişeyler yazmıştım zaten

1.5 ef pistonuyla sıkıştırması düşer si pistonunu i es e takıp 12.2 lere çıkmak gibi tam tersi de düşürür
    b18c5 kolunu sonunda ben kullanıp tarihe gecicem TR de erkut abi bide dartonun 78mm gömlek ve zc için endyn nin ürettiği 78mm high cr pistonları için ne düşünüyorsun bu tarz bi setup la ne civarda seyrederiz sitede gömlek çaktırmakla ilgili şüpheyle yaklasan arkadaşlar vardı konuyu tam bilmediğim için küçük bi acıklama yaparmısın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı crused Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kardeşim si benim si valla cağtay garip gurup parça var demiş olabilir arabamda garip gurup parça yok erkut biliri benim arabanın butun parçaları yurdışından geliyor ve yansanayi malzeme hayatta arabama koymam o arabayı 10 gün sanayide yatığı için kirli görmüş ve bi takım parçaları ona garip gelebilir ama arabama laf söletmem en kısa zamanda ankaradaki 106 ve vtec lerle yürümeyi düşünüyoruz o zaman resimleri görürsünüz.
    olm adam garip parça demiş beklenmedik parçalarla güç alınmasından bahsetmiş bi de senin aracında bütün parçalar yurtdışından gelmiyo subaplar cai ve kısa benim imalatım %de100 türk malı

Alıntı joker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    b18c5 kolunu sonunda ben kullanıp tarihe gecicem TR de erkut abi bide dartonun 78mm gömlek ve zc için endyn nin ürettiği 78mm high cr pistonları için ne düşünüyorsun bu tarz bi setup la ne civarda seyrederiz sitede gömlek çaktırmakla ilgili şüpheyle yaklasan arkadaşlar vardı konuyu tam bilmediğim için küçük bi acıklama yaparmısın
    darton montajı trde çok az firmanın yüksek rakamlara yaptığı bi uygulama ve bu uygulama sonucu halen sorun yaşanan araçlar çıkabildiği için insanlar korkarak yaklaşıyo kii halklılar 78mm 11 küsür piston ve 78mm ince conta süper bişey olur aslında 1720 cc lik 12 cr a yakın bi canavar yaratırsın diğer oversize olanağın da kendi gömleğine 76mm pistonla 1633 cc de yürütmek tabi diğeriyle alakası olmuyo
    ECUTECH İstanbul

gurcell - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Erkut birak bu isleri, 2 saat once dedigim gibi, "there is no replacement for displacement..."

Ne isiniz var kutu gibi 4 silindirler ile oynuyorsunuz diye de kizdirayim biraz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı gurcell Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Erkut birak bu isleri, 2 saat once dedigim gibi, "there is no replacement for displacement..."

Ne isiniz var kutu gibi 4 silindirler ile oynuyorsunuz diye de kizdirayim biraz
    valla kızamayabilirim o şeye bindikten sonra cidden turbo m3 ün tadı bi ayrı oluyomuş maşallah çok keyifliydi bi de gidiyo ve duruyo çok özel bi canavar olmuş günün sonu ayrı bi eglence oldu mustafa video çeke memeyi başardı
    ECUTECH İstanbul

gökan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    erkut abı burdyken soralım sol amartısorun ordan luk luk sesı gelıyr abı nedendır ındım camurluktan zıplattım luk luk dıye bı sesgıderkende arc gelıyr

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)