Pekı erkut abı si için max sıkıstırmayı hangı aracn pıstonlarıyla saglıyabılırz?
bnm bildigim 1.5 ef pistonu sanırım
erkut abi şu yeni si' daha bugun konuştuk ama...akşam cağtay la konuştuk senin yaptıgın si ı görmüş fena olmuş diyorçağtay az çok bahsettide erkut abi yapmış si larda yürüyecek artık dedi
arabada hiç birşey olmamasına ragmen fena gidiyor diye abi çok merakettim...biraz acabilirmsin konuyu???
ohooo daha araba bitmeden haberi duyulmuşyaptık bişeyler sanki azcık iyi oldu bitsin paylaşıcam çağancım daha çooook eksiği var onun ama sanki biraz iyi yürüyo sanırım
sadece bu kadar parçayla ben bile şaşırdım tepkilere
port polish 1mm owersize subap 0.27 cometic 75.50 piston 0.2 mm taşlama =10.2+ cr diyim sen anla
ECUTECH İstanbul
çağtay bi geldi ohaa dedi ya arabada filtre bile yok garip gurup parçalar var dedi nasıl gidiyor fln sesi fena olmuş diyorlar maşallah hadi hayırlısı...
b18c5 kolunun pim yuvası 21mm bizimkiler de 19mm sanırım orası bizimkine nasıl oldurucaz onu anlamadım????
bizim kollar 137.0 mm.... b18c5 kolu 137.9 (yanlış varsa düzeltin lütfen) ordan kazandığımız 1mm ile sıkıştırma saglıyoruz ama pim yuvalarını nasıl çözüyoruz???
peki ies te en cok sıkıstırmayı model olarak ne kullana biliriz? piston olarak
13.5 un üzerine bile çıkma imkanın var ama yabancı forumları da dolaş o şekilde gündelik memnun kalan çak da kimseyi görmedim yakıt kalitesine göre sıkıştırma zaten temel bilgiler bölümünde yazmıştım 11 küsürler ideladir
ECUTECH İstanbul
kardeşim si benim si valla cağtay garip gurup parça var demiş olabilir arabamda garip gurup parça yok erkut biliri benim arabanın butun parçaları yurdışından geliyor ve yansanayi malzeme hayatta arabama koymam o arabayı 10 gün sanayide yatığı için kirli görmüş ve bi takım parçaları ona garip gelebilir ama arabama laf söletmemen kısa zamanda ankaradaki 106 ve vtec lerle yürümeyi düşünüyoruz o zaman resimleri görürsünüz.
![]()
![]()
106 ve vteclerle yürürsen yetişemezsin,koşmak lazım o işi başarmak için
Bladerkut'un antrenörlüğünde form yakalarsan o da olacak inşallah crused kardeşim
Chiplendikten sonra Bir final drive takıyorsun, bir de kelebeği kondurdun mu o zaman çok daha fazla insanın şaşıracağı kesindir![]()
b18c5 kolunu sonunda ben kullanıp tarihe gecicem TR de erkut abibide dartonun 78mm gömlek ve zc için endyn nin ürettiği 78mm high cr pistonları için ne düşünüyorsun bu tarz bi setup la ne civarda seyrederiz sitede gömlek çaktırmakla ilgili şüpheyle yaklasan arkadaşlar vardı konuyu tam bilmediğim için küçük bi acıklama yaparmısın
olm adam garip parça demiş beklenmedik parçalarla güç alınmasından bahsetmiş bi de senin aracında bütün parçalar yurtdışından gelmiyo subaplar cai ve kısa benim imalatım %de100 türk malı![]()
darton montajı trde çok az firmanın yüksek rakamlara yaptığı bi uygulama ve bu uygulama sonucu halen sorun yaşanan araçlar çıkabildiği için insanlar korkarak yaklaşıyo kii halklılar 78mm 11 küsür piston ve 78mm ince conta süper bişey olur aslında 1720 cc lik 12 cr a yakın bi canavar yaratırsın diğer oversize olanağın da kendi gömleğine 76mm pistonla 1633 cc de yürütmek tabi diğeriyle alakası olmuyo
ECUTECH İstanbul
Erkut birak bu isleri, 2 saat once dedigim gibi, "there is no replacement for displacement..."
Ne isiniz var kutu gibi 4 silindirler ile oynuyorsunuz diye de kizdirayim biraz![]()
erkut abı burdyken soralım sol amartısorun ordan luk luk sesı gelıyr abı nedendır ındım camurluktan zıplattım luk luk dıye bı sesgıderkende arc gelıyr
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)