erkut abi yandı bu konu yuzundenbn cevaplıcam sorularınızı hatta sormaya gerek yok alın bi 1.6 ies soch vtec kapak yuksek cr egzantrik emme tb yazılım kısa devam
![]()
erkut abi yandı bu konu yuzundenbn cevaplıcam sorularınızı hatta sormaya gerek yok alın bi 1.6 ies soch vtec kapak yuksek cr egzantrik emme tb yazılım kısa devam
![]()
yaa ne alaka sen sıralamanı bozmandan ilerle bak neye dönüyo
valla her kafayı bilmem 4 sene falan oluyo sanırım ex i enjeksiyona çevirip i es kapakla yürütmüştüm ardından vtec açtım ardından 3 araba daha bi tanesi kapımda hergün biniyorum 1.5 sohc vtec ayrıca lpgli megasquirt ecu var üstünde 130kuruş yakıyo diğer dragt spec sohc vtec 1.6 yüksek cr demekki oluyomuş
nasıl yapıacağıyla ilgili genel bilgiler yazıyo ilk konuda ama kafanıza takınanı yine sorun
bulunduğun yerde B swap syasal ve ucuzsa yap tabi ama değilse o şeyi yüklemek çok da zor değil
si kapağı crxe olur crx kapağı si a takarsan hidrolik yuvası falan sorun çıkartıyo belli yerler onu da yazmışımdır kesin ama cometic 0.30 conta azcık taşlama eğer piston girecekseniz 76mm kesinlikle port polish vti gaz kelebeği olarak ilerleyin egsoz sistemini yazmıştım şanzumanı da kısaltırsanız çk keyifli bişeye binersiniz
sanırım yandım hep senin yüzünden bu
sağol eMeray master
ECUTECH İstanbul
bunları toparlayalım makaleler bölümüne alabiliriz toplar isen bladerk cim
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
olkey olur ben bunları yarın akşam güzelce
dünzenlerim senin adına makaleler i düzeltiyorum düzelttikten sonra açarımistediğin gibi ekleme yapabilirsin
![]()
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
erkut bilgiler için eline bileğine sağlık çok faydalı bilgiler gerçekten d serisini öğreniyoruz sayende.
Failure is not an option.
Eline beynine sağlık erkut abi valla döktürmüşsün bi d16 motor sahibi olarak çok şey öğrendim tşk ler
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)