Burda bilgili adam yandıbilmeyenin sorularınla uğraş dur
eline sağlık
![]()
youtubeda dolanırken d serisi sohc motorlara uygulanmış supercharger videoları görüyorum hep nasıl olur verim açısından
usadan getirtsek montaj&tune sıkıntısı olurmu
http://www.youtube.com/watch?v=hg7_T...eature=related
malesef CR nin SC kitlerinden sadece ikinci el buluna biliyo ve malesef çok az şu an bi arkadaşımızn aracına intercooler dahili bi sc projemiz var detaylı biçimde paylaşırım burada gayet mantıklı bi sistem 170 180 hp typer hibi gezilebilecek bi araca dönüşür
eğer JR nin kitini getirtirseniz bi sıkıntı yaşamadan monte edersiniz ve ayarlanmasında bi sıkıntı olmaz sadece ikinci el olacağı için chargerı değiştirmek gerekebilir
ECUTECH İstanbul
Öncelikle paylaştığınız güzel bilgiler için teşekür ederim .
D16A6 motor koduna sahip ef mi soch vtec yapabilmek için nelerin yapılması gerekiyor genel olarak bilgi verebilirmisiniz ? soch motor u bulma konusunda sıkıntı yok sadece kendi aracımın üzerinde nerin yapılması gerekiyor ?
tabiki
kapak vtec selenoidi harici benzin pompası sohc emme manifoldu seti enjektör yakıt rayı gaz kelebeği gibi bir adet uzun saplama çelik ince sohc conta (perçin yerlerine dikkat edilecek) honda tipi obd1 beyin ya da daha basiti standalone ecu kabaca bunlar lazımbenim gündelik ex konusundan takip edebilirsin ney nasıl yapıldı ya da project cars dan
ECUTECH İstanbul
saol abi..bu ejcektörleri filan temizlesek yakıt düşermi.. bide ben bu beyaz si ye hiç avans supap ayarı yaptırmadım....benim filtre hayvanlar gibi bagırıo bu ayarları yaptırsam bu ses giderrmi
bladerk şanzıman olayını nasıl halledicez![]()
RACE WERKS
Üstad, 1.4 ler için Skunk2 önerinizi okudum. D serisi için hem bulunabilirliği hemde ekonomik anlamda biraz külfetli duruyor. Piyasa Si ve 1.6 ies manifoldu rahatlıkla ve ekonomik olarak bulunabiliyor. Üstad sen hangisini önerirsin?
'05 Honda CBF 600 SA
'16 Qashqai
yok değimez de si a subap ayarı yapacak sentili zor bulursunuz 17 19![]()
subap ayarıyla yakıt değişebilir enjektöre temizlik diye biey yk yaıt filtresini yenilersin o böğürtü bunalrın sonunda aynen kalır gitmez merak etme
çık git hayatımdan pis zenci![]()
ECUTECH İstanbul
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)