ustam seneksozu 51 lik yerine 48 lik yap şahinde en idealı bu bende konu açmıştım şahin atmosferik besleme diye yardımcı olur sana orası
http://www.techturkey.com/forum/atmosferik_besleme/64128-sahin_atmosferik_besleme.html
ustam seneksozu 51 lik yerine 48 lik yap şahinde en idealı bu bende konu açmıştım şahin atmosferik besleme diye yardımcı olur sana orası
http://www.techturkey.com/forum/atmosferik_besleme/64128-sahin_atmosferik_besleme.html
53 RİZE KADER GÜLMEDİ BİZE
Vazgeçtimçokperformans kazanacağımı düşünmüyorum nedense , kime de sorsam turbo yapmıcaksan girişme performans alamazsın diyor. Bende madem çok hissedilir bişey alamıcaksam neden yakıt parası veriyim dedim . Şimdilik durdum ama bugün Silindir üst kapağını çıkardım- triger ile V kayışı değiştirdim , sente- subap ayarı yaptım. Şıkırdamalar kesildi gidişi güzelleşti. Hava filtresini kış moduna çevirdim. Ufak gaz vs ayarlamaları yaptım, sonra debriyaj dan bilye gibi öten ses varı onu kestik. Fakat kışlık moda girdiğinden midir nedir fanı 90 da açar oldu 88 de açıodu ne güzel
farları açıorm direk 91 gösterio 90 dayken kapatıorm lambaları 90 a iniyor. Anlamadım yarın baktırıcam bi elektrikçiye.. devreleri , bide prosport göstergelerime uygun pod bulamadım
lanet olsun deliricem
![]()
:ramo
arabanın motoru gerçektenn güzelmiş yag fln yok sagında solundaallah kaza bela vermesinn yapmıyosan bile binersin hiç yoktan iyi olmuşş saat gibi çalışır işte
![]()
motorun baya temiz maşallah neden vazgeçtinki herkezin elinde olsa arabasını turbolamak ister öyle değilmii![]()
![]()
Bugün de tertemiz aracımı iç-dış yıkattım. Sonra evimde eksiklerini giderdimwd-40 ile çeki demiri ağzını, kapı menteşelerini gezdim , tampon parlatıcı yüzey temizleyici ile bi güzel dolandım kutu bitti
ardından mat siyah boya ile cam çıtasını boyadım güzel oldu ama diğer 2 cam da da aşırı var soyulmalar :/ riske girmedim diğerleri için. Fırça boyama yada komple söküp basıcam spreyi.. İç mekan temizliğini de yaptım ayrıyetten kalorifer temizleme vs., cam buğu engelleyici uyguladım tüm camlara ve dış aynalara. Sonax ın kremli göğüs parlatıcısını da uyguladıktan sonra temiz bir foto ile maşallah dedim
evime geldim.. stock spec. hehe
MAŞALLAH![]()
Arkadaşlar fan 88 de açıyordu bakım ve filtreyi kışlık moda getirdikten sonra sanki geç açıyor 90 gibi. Birde orj. gösterge 90.dayken parkları açıyorum 91 e çıkıo parkları kapatıorm 90 a iniyor. ? sizce akımda bir problem mi var. Bazen de sigortaların oldugu yerden pili bitmiş radyo gibi ses geliyor kontagı açtıgımda?
bi elektrikciye göstermende fayda var abi bizdede olmuştu alarma bastıgımız zaman parklar yanıp sonuyordu flan akımda bişey vardır illaki
286 derece egzantirik kullan port polish yamanı kesinlikle tavsiye ederim.Silindirin cıkış gözlerine eski 1 tl lerden koy sonra cevresinde 2mm boşluk kalıncaya kadar port polish yaptır.Kovanları lada samaranınkileri tak onlar sarı malzemeden üretiliyor.
tempra subablarını takaiblmek için subaba tırnak yeri açtırman gerekiyor aklında bulunsun
Headers 4-1 yapma 4-2-1 götür son susturcu olarak büyük silencerlı falan kullama ufak bi susturucu kullanmaya bak. weberle falan boşuna kesip biçme gerek yok bence orjinal karbüratörü ilede ii bi güç alabilirsin yada renault flashlarınkide işini görebilir bilgin olsun
www.egeturbo.com
Turbo asker
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)