masallah yapılan ıslem ın tablosu ortaya cıkmıs en sonunda![]()
Yakında arabamdaki NOS kitinide burdan paylaşıcam acı gerçekler bunlar diyip sıyrılcam
Şaka bir yana bunlar elimizde fazla olan takımdır
Alt ve üst manifold olarak işlenmekte olup yaklaşık 1 ayda bu kıvama getirebildik
Zevkine yapıyoruz zaten Kelebek satışta zaten
Ama bende merak ediyorum bittiğinde bunları takıp aradaki hissiyat farkını görmeyi
Amacım diğer hevesli arkadaşları aydınlatmaktı ve bu işin boş iş olmadığını göstermekti
Çünkü yeni bir malzeme düşünce atınca ilk başta yadırganır insanlardan
Bu Alt - Üst işlenmiş manifoldu takarsam eğer kimseden saklamıycam Speclerimde yazıcak hepsi
Beni tanıyan tanıyor gizli saklı işlerlen işim olmadı VE RS olarak zaten aracımı tanıyan tanıyor böyle gizli saklı işlerlen piyasaya çıkartıp en iyi ben gidiyorum KİNG im BEST im demiyorum
Japan arkadaşımızı tebrik ediyorum böyle atılımlar oldukça araçlarımız dahada değerlencek ellerinize sağlık
Ukku kuzen ve JapanTuner ellerinize sağlık tekrardan , sonuçlar güzel olmuş
İstanbul'a gelince benimkinede bi el atalım olmazsa![]()
Sessizliği anlatmanın en iyi yolu sessizliği haykırmaktır. www.wolfson-music.com
maaşallah güzel sonuç.eline saglık kaan.
dyno degerlerına pek takılmaya gerek yok bence.
asıl onemlı olan egrılerki zaten ne kadar duzeldıgı goruluyor egrının.
su an bende yazılım için beklıyorum.chıpten sonra benım manıfolt ve kelebegede ıstanbul yolu gozukecek
bu arada bu guzelım emme manıfoltlarının ustune carbon cover guzel olur![]()
typeR emme + kapak + egzoz çıkışı portları ile ilgili tecrübe var mı?
3 parça da oem bende , ne getirir? getirir mi? benden ne götürür?![]()
Tesla Model Y Juniper Sr / Togg T10x v2-Lr
Bu paşaoğlundaki dyno eskiden ankarada erkayada duruyordu o zamanlar typer'la dynoya girdik 229hp çıktı conta monta vardı gideride gayet iyiydi millet *** atıyodu ankaradaki dynoyaŞimdi o dyno istanbula gitti yolda çarpanı değişti
Milletin gözdesi oldu ki bencede doğru ölçüyodu
İşletende zamanında kalibrasyonlarını yaptırdığı için sıkıntı yok..
Gelelim Kaan'ın yaptığı işçilik sonrası gelen güce ve arabanın yürüyüşüne,
Kimse şaşırmasın aldığı 180hp gayet mantıklı bir değer gidişide zaten onu kanıtlıyor ondada sıkıntı yok eline sağlık Kaan kardeşimBenimde gaz kelebeğimi yaptı hem tepecik kısmını eritmiş hem konik bir ağız yaparak daha güzel yapmış hemde parlatmış taktıktan sonra daha iyi gittiğini test ettim
Benim Rs'in silindir kapak portlarına dokunulmadı zaman darlığından ve ramazana denk geldiğinden yapamadık ama itb geldiğinde kapağıda paketleyip Kaan'a yollıcam
k20 nin portları öküz gibi büyük rs'in nerdeyse iki katı ..O da fabrika çıkışı cnc de yapılmış çok fazla pütür yok ama hafiften açılıp parlatılabilir, rol typerda yapmıştım![]()
http://www.techturkey.com/forum/modi...mp-polish.html
Bu konuda var ama ben aldıktan sonra çekmedim taktım![]()
typerın kapağı başarılı ançak.pürüzler çok emme ve kapak arasındada ufak bir fark var hatırlamıyorum tam olarak kaç mm??onlar eşlenim güzelce hafiften portları büyütüp ve güzel bir polish lemeden sonra kesinlikle hissedilir farklar yakalarsın daha önce tr de typer kapağı işlemedim ancak rusyada işledim...araç fn2 typerdı izlenim :defalarca tesekkür etiileryürüyüşünüde gördük..
Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud.( Şinasi )
Anca yazabildim
Polemıklerı de okudum..
Ayrıyetten onlar ıcın yorum yapmıyorum..Hem utku hem kaan hem de vıcdan sahıbı herkes gerekenlerı soylemıs..Bana soyleyecek bısey kalmamıs..O yuzden o konulara hıc gırmıyorum..
Araca yapılan ıslemler ıcınde:
Dıkkat edersenız hala daha dyno kagıdında bıle eskı plakası yazar..
Bu utkunun bana aracı sattığından berı hıc elını cekmedığının,benımde ona ve yaptığı ıslemlere sonsuz guvenmemın en buyuk kanıtıdır sanıyorum..
Utku bır gunu yapalımmı feyyaz dıye telefon actıgında,akşam gel al ''oğlunu'' demıstım..
Fazla uzatıp duygusal yapmaya gerek yok
Kısacası,yapılan ıslemler ıcın dyno ya da sokmadan dıger konuda gerekenı solemıstım..
Dyno sheet ten sonra da bısey solemeye gerek yok sanırım hersey tekrardan ortada..
Ellerınıze saglık utku,kaan
Sızlere mınnettarım dostlarım
Ayrıyetten specıal thnx: aracın yapım ve yayın asamasında emeği gece herkese bınlerce tesekkurler
yavuz,tolga ve adı eklıma gelmeyen herkes
Matchıng ıslemlerı ıcınde yaptırmayan herkese tavsıyem dır..
Verilen emek,işçilik ve sonuc mukemmel..
Yapılacak her ısleme kefilim![]()
feyyaz mc donolds harammı ettin gece ağzım köpürdü hahahahahah..şaka kanka
akşam turşu içmişim gece balkondan atıyodum kendimi
bütün gereken cevapları verdin ve açıklamaları yaptın araç sahibi olarak
bu işin maddiyatından çok araçların tepkimeleri güç artışları o araçlara bi şey katmış olmam önemli benim için..
Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud.( Şinasi )
eğri çok güzel maşallah. birde sizin bu clioRS tayfasında arada bi kaç tane parlak zeka fırlayıp herşeye çamur atmasa RS lerle ilgili bu kadar tartışma çıkmayacak. neyse millete eğlence oluyor işte. başka markanın kullanıcıları bile RS e camur atmıyor bi RS e çamur atan diğer RS ci kadar.
maşallah maşallah. yürüyen RS sayısı hızla artıyor. korkun bizden![]()
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
guzel bi calisma olmus.araci istanbula getirdigimde yaptirmak istedigim ilk islem
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)