User Tag List

16 sonuçtan 1 ile 16 arası

Konu: Safe Shot Nitrous System From ZEX 82357

polo34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Safe Shot Nitrous System From ZEX 82357

Arkadaşlar benim düldülü kurcaladık, dereceli, chip, emme, egzos vs oynadık, 75hp den 100hp ye çıktı, forged piston bulamadım bu sebepten turbo ya da sc yapamıyorum, durum böyle ...

şimdi aracın uzun yolda özellikle doluyken bayır çıkarken ya da sol şeritte arkamda sellektör yapan biri olduğu zaman uzamak için (sadece bu amaçlar için, yarışmak yok) nos taksam mı diyorum, pistonların aşırı güçten ötürü zarar görmemesi lazım, 15-35 hp güç veren, isminden de anlaşılacağı üzere güvenli denilen linkteki zımbırtıyı alayım mı? kit upgrade ile 50-75 hp güçlerine de ulaşıyormuş .....

300 usd ürün + 137 usd yol parası = 437 usd gümrüğe takılırsa x %18 vergi ...

Safe Shot Nitrous System From ZEX 82357 - eBay (item 190475444524 end time Jan-01-11 09:48:16 PST)
    Milletindenim Diyen İnsan, Her Şeyden Evvel ve Mutlaka Türkçe Konuşmalıdır. Türkçe Konuşmayan Bir İnsan Türk Kültürüne, Topluluğuna Bağlılığını İddia Ederse Buna İnanmak Doğru Olmaz. M. KEMAL ATATÜRK

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu sitede bu işi bilen çoktur nerelerdesiniz arkadaşlar
    Milletindenim Diyen İnsan, Her Şeyden Evvel ve Mutlaka Türkçe Konuşmalıdır. Türkçe Konuşmayan Bir İnsan Türk Kültürüne, Topluluğuna Bağlılığını İddia Ederse Buna İnanmak Doğru Olmaz. M. KEMAL ATATÜRK

boosted_pug - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    turbo yada sc yi sadece pistondan ötürü yapamadık diyosan bence hata ediyosun çünki çok rahat bulabilirsin custom piston yaptırabilirsin sen numunesini gönderiyosun adamlar 1 ay içinde sana dönüyolar o olmadı bir başka arabanın pistonunu çok rahat uydurabilirsin en fazla kol burcuyla oynarsın okadar

linkdeki malzeme kuru tip artı 5lb tüpe sahip en fazla basabileceğin 10 13 shot olur tüp baya küçük kuru olmasıda bi dezavantaj wet ve 10 15 lb lik tüpü olan sistemlere bak zaten kargoları aynı fiyatları arasındada 50 100 dolar oynar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hocam 650 euro+gönderim ücreti+muhtemelen %18 gümrük

hafta içi üst kapak, gaz kelebeği, emme-egzoz port polish, ince conta takıp bakıcaz, boşa yapılmış işler olmaz diye düşünüyorum ama derdimize de çare bakalım ne kadar olacak

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ZEX

linkteki "4-6 Cylinder EFI Wet Nitrous System "Blackout" kit gaz kelebeğinin tam açıldığını hissedince otomatik mi devreye giriyor? 55hp taksam yine de motorun canına okurmuyum merak ediyorum, bilen birisi ile (boosted pug arkadaşımız gibi ) araçta wideband dan kontrolleri yapsak, apexi neo ile kurcalasak acaba sağlıklı olur mu? bu kit için en güvenilir kitlerden biri diyebilirmiyiz?

boosted_pug - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    link deki kit diğerinden daha iyi hiç olmazsa wet daha sağlıklı ama tüple ilgili bişi göremedim dediğim gibi küçük tüplerle hiç uğraşma en az 10 lb lik bi tüp al yakıt hava karışımı önemli neo ile yakıt havayı ayarlamak gayet mantıklı bu cihaz tps sensöründen sinyal alır istersen düğme ile tetiklersin istersen ana şalteri kaldırırsın her dip gaz yaptığında cihaz kendi tetikler

G_TT_I - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kuru tip al en küçük iğneyi kullan, gaz kelebeğine çok yakın olmayacak şekilde montaj yap, bakır alışım buji kullan, tork bandının en iyi olduğu yerde aç shift light bağlantısı ile kesiciye girmeden belirli bir saniye kullan el ile üflesen bile gaz altı emniyet switchini mutlaka kullan.

Ömür boyu sorunsuz hiç kırmadan güzel gazlamalar, 99'dan bugune 1.4cc'den en yukarıya kadar test edildi onaylandı tecrube ile sabit.
    100hp üstüne 15 hp alırım diye bakma gayet eğlenceli olacaktır.

Timing ve chip'den doalyı biraz sıkıntı olabilir, nos için beyine işletimsel birşeyler bağlamak faydalı olur, Çok canın ister regülatör yada pompa tak yüksek hızlarda iyi gelecektir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    55hp ile motora bir zarar olur mu acaba, gerçi chip'li araçlarda 55hp için derece olarak remap gerek yok demişler, 75hp olursa 2 derece geri alınmalı demişler, garanti olsun diye 35hp lik nozul ile mi başlasam acaba? otomatik bir durum varsa benim hoşuma gider açıkçası, otomatik dip gazda devreye girerse yanlış kullanımdan dolayı zarar verme de ortadan kalkar mı acaba?

55-75hp, 10 lb, zex wet efi, 535 usd+143usd gönderi +%18 gümrük

4-6 Cylinder EFI Wet Nitrous System 82021 - eBay (item 380295242937 end time Jan-31-11 11:05:00 PST)

her silindire ayrı nozullü olanları da var, acaba onlar da otomatik mi? bunların nozullerinin debisi kısılıp artırılabiliyor, 50-200hp, 10lb, zex wet, 875usd+143usd +%18 gümrük, değer mi?

4 Cylinder EFI Direct Port Nitrous System 82030P 50-200 - eBay (item 200550428113 end time Jan-31-11 11:17:07 PST)

son olarak nx marka da var ama biraz daha pahalı, en iyi olduklarını iddia etmişler ama neye göre diyesim geliyor, 35hp lik nozulu kendi içinde var, nx iyimidir diye sorasım var....

sonuç olarak stock motora en az zararı nasıl kullanarak hangi kit hangi güç ile veririm, ya da nos doğru seçilirse ayarlanırsa zararı olmaz diyebilirmiyiz? pistonlar erisin istemiyorumi kullanıcı hatasını da minimuma indirmek istiyorum.....

G_TT_I - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gaz kelebeği tam açıkken basmak zorunda olduğun için tam gaz switch vardır, iyi bir elektirikci kapama olayını yapar.

Dediğim gibi en ufak nozzle ile başla ilk bastığında kırılırsa kırılır yoksa devam

sen kafadan şu anki ayarları geri çek, zaten ihtiyacın olmayacak yada çok sıkı bir ayar ve benzin ile yola devam ama bu arabada gerek yok.

progressive controller senin için gereksiz, ıslak ile uğraşma en düşük güç bile sana fazla gelecektir.

çok fantezi istiyorsan wideband-egt bağla dediğim gibi tüm ayrıntılara dikkat ettikten sorna kırılması için bir sebeb yok bilen varsa yazar.

bilalMW - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ıslakmı yapıcaksın üstad kurumu?
    Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager

Kadyr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bukdr ugrasacagına sat daha guclusunu al

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı G_TT_I Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gaz kelebeği tam açıkken basmak zorunda olduğun için tam gaz switch vardır, iyi bir elektirikci kapama olayını yapar.

Dediğim gibi en ufak nozzle ile başla ilk bastığında kırılırsa kırılır yoksa devam

sen kafadan şu anki ayarları geri çek, zaten ihtiyacın olmayacak yada çok sıkı bir ayar ve benzin ile yola devam ama bu arabada gerek yok.

progressive controller senin için gereksiz, ıslak ile uğraşma en düşük güç bile sana fazla gelecektir.

çok fantezi istiyorsan wideband-egt bağla dediğim gibi tüm ayrıntılara dikkat ettikten sorna kırılması için bir sebeb yok bilen varsa yazar.
    full throttle switch benim araçta gaz teli uygun olmadığı için düzgün çalışmıyor, aktivasyon switch var, onunla devreye girip çıkacağı devirler ayarlanıyor ama elektronikten anlayan birinin yapması lazım, elektrikçi becerememişti...

ilk başta kırılmazsa tat verirse yola devam diyorsun, tat vermezse nozül büyütülecek kırılmaz yola devam, herkes böyle mi düşünüyor acaba

wideband ve apexi neo takılı zaten, onlarla ince ayar yaparız da hangi kiti alayım, linkteki 10 lb zex efi'yi mi alayım? ya daha ucuz alternatif var mı? ya da illa 1000 usd'lik olan mı alınmalı ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Kadyr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bukdr ugrasacagına sat daha guclusunu al
    yeni evlendim, ev almak için para biriktiriyoruz, yeni araç alırsam sıfır olmalı ve bu sefer 150hp üstü olmalı diyorum, dolayısıyla poloyla yola devam bu haliyle de fena değil ama ist-ankara arası birkaç dik bayırı çıkarken utandırmıştı beni, 120-130 da tıkanmıştı, range rover merso vs bastırıp gitmişti o sırada nos olsaydı dip gaz yapıyorken devreye girerdi diye düşünüyorum, düzde çok büyük bir sorun yok ama arkamda beygiri derya bir araç varken ani olarak bastırıp uzasam hoş olurdu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu linkteki nos kiti için ne dersiniz? zex wet efi sisteme alternatif olur mu acaba? 330 usd +148 usd + %18 gümrük .....zex ile arasında neredeyse 200 usd fark var ...bu da efi, 35-50-75hp nozulleri var, efi olması sayesinde mi her dipgazda cihaz kendini tetikleyecek ?

NOS 07005 4 & 6 Cylinder Sniper WET EFI Nitrous Kit - eBay (item 140497765775 end time Jan-12-11 18:01:08 PST)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ZEX Nitrous Systems have an advanced, patented feature called "Active Fuel Control". This feature monitors nitrous bottle pressure and adds or subtracts enrichment fuel so the engine never runs too rich, or too lean, when you engage the nitrous system.

ZEX "Wet" nitrous systems activate at wide-open throttle using advanced electronics that monitor your engine's throttle position sensor. This makes using your nitrous system very easy and reliable.

benim istediğim de yukarı da açıklamaydı, aynı teknolojiyi kullanan daha ucuz bilen var mı? yoksa alıyorum bu zımbırtıyı ...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    15 usd fark verip 35hp'lik nozulle beraber, 10 lb tanklı zex wet efi blackout modelini a-l-ı-y-o-r-u-m alma diyen yoksa tps sensöründen sadece tam gaz sırasında otomatik olarak devreye girecek şekilde kullanmayı istiyorum, 35hp nozul ile başlayıp apexi neo ile afr ayarlamayı düşünüyorum...

bagaj yapılı benim, subwoofer vardı, onun arkasına umarım sığar, önüne koysam alışveriş merkezlerine girebilirmiyim? sorun çıkarırlar mı? araçta lpg de var ama yedek lastiğin yerinde olduğu için anlamıyorlar, dolum tıpasına da bakan yok o telaşta ...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)