paket yazılım atılacaksa her aracın afr si aynı oranda olacak diye bişey yok , yazılım atıldıktan sonra videband ile afr yi kontrol edın zengın yada fakirse ayar yapın derim , afc gibi üniteler işe yaramaz diyenlerede şaırıyorum gerçekten , araba üst devirlerde zengınse isteksizleşiyor fakirse zaten risk hp olarak çok büyük güç beklemek yanlış olsada hava yakıt oranının ayarlanması stabil hızlanma için şart bana göre
CNC MACHINE WORKS
CUSTOM TUNE PARTS
sizin araçlar kat iptali, komple egzoz, hava filitresi kit ve chip ile ne oluyor? dyno çıktıları buldun mu? değecek sonuçlar çıkıyorsa şanslısın ...
benim şahsi fikrim turboya hemen girmeyeceksen dereceli al sonrasında chip yaptır, araya emme manifoldu da bakabilirsin, sonrasında gaz kelebeği-üst kapak port polish, ince conta diye gidiyor![]()
neyse aracı iyice kurcalamaya niyetin yoksa apexi neo/safc almana gerek yok bence, üstatlar daha iyi bilir ama eğer 35-50hp max değer olarak (stock internalları kullanmak için) nos takacaksan safc wideband ile beraber işe yarayabilir, aracın sağlıklı yürür, kafan rahat olur ...
Milletindenim Diyen İnsan, Her Şeyden Evvel ve Mutlaka Türkçe Konuşmalıdır. Türkçe Konuşmayan Bir İnsan Türk Kültürüne, Topluluğuna Bağlılığını İddia Ederse Buna İnanmak Doğru Olmaz. M. KEMAL ATATÜRK
wideband dan mı bu tespiti yaptınız? neo ile devirlere göre aracı zengin ya da fakire alabiliyorsunuz ama yine de çok güçlü bir cihaz değil, güç almaktan çok aracı sağlıklı yürütmeye yarıyor gibi geldi bana ...
Milletindenim Diyen İnsan, Her Şeyden Evvel ve Mutlaka Türkçe Konuşmalıdır. Türkçe Konuşmayan Bir İnsan Türk Kültürüne, Topluluğuna Bağlılığını İddia Ederse Buna İnanmak Doğru Olmaz. M. KEMAL ATATÜRK
bahadr emmini ara sana anlatir olmadi aracinda gosterir ikiside mevcut ama 1.4 is e yazilim olmadigi icin biz kullandik bu parcalari p28 lazim![]()
SafcII ile aracına güzel bir ayar yaparsan üst devirlerdeki zengin durumu dengeleyebilirsin..Bu tarz piggyback ünitelerin amacı zaten mevcut Ecu'yu şaşırtarak hava yakıt oranlarında değişim yapmak ama eğer Chip modlayacaksan pek ihtiyacın kalmaz bu ürüne ama aracına görsellik olarak çok şey katar çünkü Afc Neo alırsan renkli ekranı gece çok şık gözüküyor
Çokta pahalı ürünler değil 250-350TL arası bulabiliyorsun piyasada tavsiye ederim![]()
Completely new case design
Compact design
Incorporates both AFC and VAFC functions in one unit
16 point fuel correction
Color FED display
User defined button and background colors
Inverted "anti-glare" screen
neonun özellikleri ( safc2 ye göre ) ben olsam hangisi ucuzsa onu alırdım![]()
İlker G.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)