User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
23 sonuçtan 20 ile 23 arası

Konu: atmosferikte chip+filtre+boru

106arts - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı gnkt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    5 iyidir atmo yüklemek cok zor

bu kadar düşük olması imkansız ötesi

ERkut 205 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Her arkadaş kendilerince yorumlarını belirtmişler hepside genel olarak doğrular...
    Fakat ben ayrı bir noktadan bakıyorum...Dyno ölçümlerinde sağlıklı ölçüm önemli bir durum ve herkez genelde motordaki artışa bakar...Ben tekerdeki artışa bakıyorum...

Farzetki tekere 78kw veren bir araba chipten sonra 80 kw veriyor ise tekere bunu direksiyon başında hissetmek olanıksız gibi birşeydir... Ancak kağıt üstünde görürsün yada yolda diğer aracın belirli süratten sonra çok ağır ağır öne geçtiğini izlersin...

Hani insanlar kabul etmekte güçlük çekiyorlar teker gücü çünkü genelde düşük güçtür motora göre ve insan aracına para harcayıp birşeyler yaptıktan sonra gücü fazla görmek istiyor... Piyasada nabza göre şerbet veriyor bende buna psikolojik tedavi diyorum... Yani ister yaptır ister yaptırma ben orasına karışmam ama mağdem 3-5hp yi kazanayım diye uğraşıyorsun bakman gereken yerin neresi olacağını belirtmek istedim... Yoksa chiple motora 5hp de alınır 15 hp de bilmem anlatabildimmi
    //// PEUGEOT SPORT
    Peugeot 205 Gutmann Mi-16 & LeMans İskandinavian Market

By_MuGeN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aynı şekilde bende filtre hıdır düz boru egzoslu esayıma chip yaptırmayı düşünüyorum hp alabilecek miyim kafam çok karışık ... yaptıran varmı benim speclerde olupta

106arts - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı By_MuGeN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aynı şekilde bende filtre hıdır düz boru egzoslu esayıma chip yaptırmayı düşünüyorum hp alabilecek miyim kafam çok karışık ... yaptıran varmı benim speclerde olupta
    ben hiç durma yaptr derim biz bulduk birisini ankarada begenmessek almıyoruz benım araca yaptırcaz sonra bi deneme yapıcaz bakalım begenırsek alıcaz
    yazılım öncesı ve sonrası 2 deneme yapıcaz en buyuk firmalara telefon ettım sordum arastırdım benım arac için 8-11hp clıo sport için 8-10hp dıyor firmalar begenmessen almıyorsun

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)