salgı yapmazda delme bence silerek üzerinden alabileceğin bölgeleerden al, delerek çentik etkisi bir şeye belki neden olabilirsin, tam anlatamadım ama bence riskli
salgı yapmazda delme bence silerek üzerinden alabileceğin bölgeleerden al, delerek çentik etkisi bir şeye belki neden olabilirsin, tam anlatamadım ama bence riskli
körler sağırlar
havşa başla girerse deliklere çentik etkiside kalmaz semih.
En mantıklısı marş dişlilerine yakın yüzeylerden zayıflatmak, almak.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
hafif volantı boşuna alıyor millet o zman kesip biçerek hafifletmek kimsenin aklına gelmior heralde gerçi benm söylediğim muhabbet yüksek devir dönen araçlar içindi ama mal da sizin can da...
no car no fakin fuel
vectra v6nın 15küsür kilo olan volanı 13lere indirdi bi arkadaş baya fark etmişti
olmaz olmaz die bişi yok bikre olmaz iki kere olmaz allah korusun bikere oldumuda ah keşke vah keşke demenin mantığı yok sizin perçinle tutturulmuş aluminyum dediğiniz volant kim bilir kaç kere sulama işleminden geçmiştir bence sakat bi işlem artı ebay gibi bi hazineniz war hondalar için ziyanla parça war
artı sizin arabanızda motor yatay duruyo herhangi bi parçalanmada volant parçaları içeri giricek bunu unutmayın
![]()
delik delme bence yüzeyini sildir derim ben çünkü duygusallıga neden oluyo hemde depresyona sokar![]()
Direksiyonda eşek varsa, motor kaputunun içinde kaç beygir olduğunun hiç bir önemi yoktur. SÜRÜCÜ:
yap bırçet bi *** olmaz
6840 devir dönen 130-140 hp bi motorda bişeycik olmaz. ölürsen sorumlusu benim![]()
MTM-PROSTOCK GARAGE
Maxiboost Nickli Üyeden Alıntı
bak teşekkürler butonunu kullandım birçet , çok iyisin sorumlulugu alıon![]()
CNC MACHINE WORKS
CUSTOM TUNE PARTS
şevkonun okul masraflarını karşılarım
cnc de mikron bazında hassas işleyeceğin için salgı vs. birşey olacağını hiç sanmıyorum. sanada dediğim benim tek aklıma gelen zamanla kılcak çatlakların oluşması bunların büyümesi ve volanın patlaması ( allah göstermesin ). fren disklerinde de kılcal çatlaklar mevcut mesela. kimi zaman gidiyor o şekilde, kimi zaman kırılıyor.
MTM-PROSTOCK GARAGE
Maxiboost Nickli Üyeden Alıntı
nen olum varya sen yap ben takar denerim ,nassa ben ehtiyarım![]()
PROSTOCK GARAGE
SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS
valla bu akşam yıldo oem volanı getırcek hem işlemden önce tartıcam hemde nerelerden mukavemet kaybetmeden işleyebilirim onu inceleyıp bakıcam duruma göre
CNC MACHINE WORKS
CUSTOM TUNE PARTS
babali yusuf; uğraşma boş işlerle
al exedy 5 kg hafif volanı olsun bitsin.. ha bu arada 5 kg luk hafif volan ile top speed azalmıyor, tam tersine daha kısa sürede top speed'e ulaşıyorsunuz.. ben kullandım biliyorum.. vtec2 nin son hızı zaten çok değil.. zank diye 220 yi görüyosun..
d17 nın son hız 235 soner abı top speed düşse düşse oem ecunun hızına düşer 220 civarına gelir
CNC MACHINE WORKS
CUSTOM TUNE PARTS
exedy 5 kg... ilacın budur.. al bak pişman olmayacaksın.. pişman olursan bana satarsın volanı![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)