soch 16 valf 10.4 sıkıştımalı bır motorda 9.4 sıkıştırmalı avans haritasına göre çalışan ecu ile egzantriği avans yönünemi rotar yönünemi ayarlarsak daha verimli olur
bilgiler için şimdiden teşekkürler
soch 16 valf 10.4 sıkıştımalı bır motorda 9.4 sıkıştırmalı avans haritasına göre çalışan ecu ile egzantriği avans yönünemi rotar yönünemi ayarlarsak daha verimli olur
bilgiler için şimdiden teşekkürler
CNC MACHINE WORKS
CUSTOM TUNE PARTS
eğer 9.4 ün yazılımıyla avans vurmuyorsa rotara almana gerek yok ayrıca karışım ne durumda görebiliyormusun?
RACE WERKS
teknik bişi söyleyemem tabi ama 9,4 haritalı beyini 10,4 sıkıştırmalı motora takarsan niye avans vursunkitam tersi olsa neyse
bence ver avansı![]()
rolanti normal 14.7 afr, üstlerinde afr sını ayarladım sıkıntı yok dip gaz 13.5 başlayıp redlıne 13 te bitirdim , şimdi bıraz daha verim alabılırmıyım dıye hazır egzantrık kayışımı değiştiriyorken ayarlı kasnak taktım ve avan yönündemı yoksa rotar yönündemı dyno üzerinde denemeler yapmalıyım kafam orda karıştı, şu anda vuruntu olması gerektiği gibi safc tan görebiliyorum
CNC MACHINE WORKS
CUSTOM TUNE PARTS
Mekanik olarak distribütörden avans açamıyorsunuz değil mi ?
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
maalesef bızımkılerde dıstrıbıtör olmadıgından açamıyorum , ya greddy yada aem fıc almayı planlıyorum ama aem fıc tede rotar yok sadece avans dıye bılıyorum yanlışmıyım ?
CNC MACHINE WORKS
CUSTOM TUNE PARTS
bladerk(erkut) ile bir görüş bencekendisi tüm sorularına cevap verecektir
RACE WERKS
görüştüm zaten erkutla farklı fikirler varmıdır dıye merak ettim
CNC MACHINE WORKS
CUSTOM TUNE PARTS
Sıkıştırma artmış ama avans vurmuyorsa ellenmez gerek yoktur. Vuruyorsa şait rötara alınır.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
İyide ozamnada şu denklem çıkıo ortaya: 9.4 iken çok daha fazla açabiliodun avansını ama denemedin bile.
Şimdi hem sıkıştırma yükselio hem avans vercem dersen limite daha erken varırsın gibime geliyor. Tabi deneyerek yapacağın için sorunda yaşamassın ama.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Ayarlı ecu yok ise
ayarlı kasnagada gerek yok
oem kasnak ile tak egzantrigini bişey olmaz Allahın izni ile
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
zaten senin haritan şuandaki olması gerekenden daha avanslı o yüzden egzantrikden avans vermene gerek yok 2 derecede rotara almışsın gayet güzel avansı dinleyip vuruncaya kadar açabilirsin ama bigün vurmaz bigün yakıt değişir hava değişir bujin eskir filtren tıkanır çıt avans vurdurursun bence bu şekilde yada sıfıryada bir iki derece açabilirsin bi sıkıntı olucağını sanmıyorum
aem fic sadece avansı kısabiliyo avans veremiyo malesef
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)