iş bilenın kılıç kuşananın memedıııım, sensörü uzaklaştırmak çözüm değil asıl olan sensörün okuyacagı egsoz gazı miktarını düşürmektir , garantili sensör yanıltıcı imalatı yapılır , aracınızın markasını söylemeniz yeterli ( reklam spec) :D
Printable View
katalizörün içini boşatıp taktım sensörüde yerine taktım lamba yine yanıyor delirticek bu beni ya :S
Konuyu hortlatmak gibi olmasın ama banada yanıltıcı lazım acil hemde :D
Yok mu bilen :eek: :D
Ariza isigi yandigi zaman bilgisayara baglayip sonduruyorlar yenibisnada biryere gitmistim benim airbagli direksiyonu soktum spor direksiyon taktim arriza lambasi yakti sonra tekrardan airbagli direksiyonu taktirdim isik sonmedi bilgisayara baglaytim ve sondurttum
İsik kendinden sonmez eski haline getirsen bile elektronik mudahale sart ek ariza yanilticilarla bosuna ugrasma
istanbulda bildiğim egsozcu iskender usta/maslak da var.işi bilen egsozculardada olabilceğini düşünüyorum.
yada tornacıda yaptırabilirsin ben öyle yapmıştım.
sensör yanıltıcı lazımsa hazır yapılmış 50 tane kadar var elimde :D
yok abi ben sana bikaç ay önce pm de attım cevap gelmemişti , hala aynı fiyattansa alıyorum hemen :D,
birde ışık yakmaz değil mi hiçbirşekilde ?
Valla o lanet isikla bende ugrastim cok. Yerini degistirdik yaniltici taktik; silihoruz siliyoruz 3 gun sonra gene yaniyo cildirmak uzereydim. En sonunda sensor bozuk dedi bu sefer servislerarizali sensoru hulamadi falan. En son natasda arizayi nasil sildilerse masallah hala yanmadi :-D demekki sensorde sikinti yokmus biz silmeyi becerememisiz :-)
Demem o dur ki ariza isigi yansa bile dogru cihazla silinince ariza kodu yeniden yanmiyor :-)
Bu arada yusuf abinin yaptigi yaniltici var bende suan yanmiyor ariza falan.