Bence orj filtre ile dene bu arabayı...Madem sıfırdan kit taktıysan,her zaman filtre taktım daha iyi nefes alıcak diye birşey yok.
ayrıca bnm meggy 100 e böle çıksa kesin noslarım adama direksiyon yedirtir
Printable View
Bence orj filtre ile dene bu arabayı...Madem sıfırdan kit taktıysan,her zaman filtre taktım daha iyi nefes alıcak diye birşey yok.
ayrıca bnm meggy 100 e böle çıksa kesin noslarım adama direksiyon yedirtir
cok gariptir ki arabayi sanki arkadan bişey geri doğru cekiyor gibi inanilmaz isteksiz
1- @vteckdream heplayışın nedir?
2- @Viper-Aydın umarım bi skıntısı yoktur :/
3- @Mertcan ikisde değil çektiğim videodan ölçtüm aracın 0dan kalkışından ve 100 de bitişine kadar.
4- @Alper daha fazla devir verirsem sürekli patide kalıyo tekrar debriyaj bas çek yapmam gerekiyo vakit kaybı.
5- @Ertuğ kanka sen kendin diyosun 13-14 ben sac spec le bu saniyeler ve hiç oynamadı takas kabul edersen seve seve alırım senin arabayı :)
6- @Xdream kagıt filtre ile zannetmiyorum daha iyileşsin.
7- @Mechanic 3 sene boyunca bu araçla beraberim evin şu anda tek arabası mali durum şu anda müsait değil. Tövbe ettim dahada yüksek devir çevirmeyen atmosferik araba almam.
8- @Cery araç fabrikasyon zaten sadece son susturucu var orta susturucu zaten yok. Düz boruyuda manifolddan itibaren değişmesi gerek aracın motoru bu tarz modfikasyonlara yatkın değil daha büyük çaplı boru arabayı yığar tork kaybettirir daha beter olur herşeyden önce ettiğim masrafa değmez. benim istediğim fabrika değerlerinden birazdaha iyi olsun roll yapacak halim yok. Herkese fikirleri ve görüşleri için çok teşekkür ederim. Yakın zamanda servise gidecegim senteyede baktıracagım makinayada baglattıracagım kaba tabirle ak döt kara döt cıksın piyasaya ki ben zannetmiyorum bişi çıksın Romeo_er in de dediği gibi bu araçlar böyle sadece 0-100 ün hiç oynamaması sıktı canımı en sonda dyno ya cıkarım. Sonuclarıda burada acıklarım. Teşekkürler.
Bence fabrika verisine çok takılma.Bir çok araba da osuruktan nemden herşeyi göz önüne alarak değerler çıkarıyorlar.Kadranı DOĞRU gösteren 76hp 115nm özellikle 8v olan bi arabanın 15sn'ler çıkarması çok çok normal.O torku en ufak bi rüzgar ve eğim etkiler.Birde 2k'de kaldırmışsın 4k'de dene en fazla yarım-1sn'de ordan elde edersin fazlası çıkmaz;)
ağırlığı ne aracın ?
benim getzin boş ağırlığı 1.130 kg otomatik vites boyle hızlansa çıldırırım ben :D
arabada 5 kişiyken bile boyle yavaş hızlanmıyorum ben :D
edit ozeliklerine baktımda benim aracım 1.4 97hp dohc ;) senin değerlerin normal gibi gozukuyor ?
Videoya baktım da bu arabada backpressure kaybı var gibi supersprinti sokup, stock susturucuları takıp tekrar denesene...
1.4 e göre aracın hızlanması noralde ibreden cok yavaş vites attığını anladım vites geçişlerınde 1 sanıyeden fazla kayıp yaşıyorsun nerdeyse serı ol bıraz daha
Cidden zor şey 1.4 araç kullanmak, şirkette sandero var.. Sinir krizlerine sokuyor insanı :)
Bu da bizim T4'ün 0-100'ü :)
YouTube - ‪VW Transporter T4 2,5 TDi 0-100‬‏
kms ıbresındew 1 sorun olabılırmı sızce 2ye atınca cok takılıo ama arba devırlenıo ? :s
bnce sorun yok aracta bıraz daha sert ve seri kullanılsa orjınale gelir
1200 kg 8 valf 77hp den bu kadarı iyi bence
filtre ve egsozda zaten düşürse düşürse yarımın yarısı saniye düşürür bu aracta:)
bu arada yakıt sarfiyatınız nasıl normalmi?
Açıkçası bende buna takılıyorum acabalar var aklımda sonuçta taktığım egzos clio rs ler için üretilmiş e onlarda 2.0 araç olmadı bide öyle deniyecem. Bu arada punto serisinin en boşu olduğundan en hafifi 1040 kg. fakat ben 130 oldugumdan dinamik donanımla kafa kafayadır sanırım :) araç 1.4 cc 8v 77hp
ben albea 1.2 16 v 80 hp ile 1200 devirde debriyajdan yavaşça ayağımı çekerek yavaş vites atarak 14-15 sn de 100 e ulaşıyorum. bence senin arabada var birşey. bu 14-15 sn yeyi çıkarttığımda sadece green filitre vardı.
2. viteste resmen gitmemek için direniyor araba.. Çok enteresan..
Halen kendini kaldıracak gücü varken satılmalı...