bi bak videoya ;)
Printable View
valla hocam 1. Viteste 60 a cikmiyoki dussun 50 ye
Hoca o filtreyi sök evvela, orjinal filtreyi, orjinal son susturucuyu bağla. Arabanın bakımını da yaptır, bujilerini benzin filtreni vs değiştirt. Gaz kelebeğini söktürüp bi temizlet güzelce. Makinaya bağlat serviste, bi hatası var mı diye baktır. Çareyi burda bulamazsın, tek yapman gereken orjinale dönmek, bakım + diagnos.
bronz balata ve turboyu buyutmek ve dereceli egzantirik tabi en önemlisi16valve
abicim 1 ay oldu konu açık, sonuç ne oldu ne yaptın var mı bir değişiklik, sorun neredeymiş?
Daha birşey yapmadım. Kullanmadığımdan şu aralar arabayı. Servise halen gidemedim yakın zamanda gideceğim. ama ondan önce aracı orjinale çevireceğim öyle deniyeceğim sıkıntı devam ederse makinaya sokacagım.
Üşenmediğim bir ara Cai li kutu içi k&n li Kutu içi standart filtreli aynı yol koşulları ve pilotajla deniyeceğim. Koyarım buraya.
Aynı aracın otomatiğini aldı amcam.Seninkinden çok daha beter.ufak bir yokuş görsün yürümüyor.Son puntolar böyle.Yapıcak birşey yok boyle bıneceksin.
Benim anlamadığım konu şu ;
Bir takım fikirler veriliyor beğenilmiyor ve en ufak şeye atarlanıyorsunuz.
araba 1,4 üstelik sene olmuş 2011 ve siz 8v 12 v motor alıyorsunuz sonra araba neden gitmiyor filtre eksoz neden fayda etmiyor.
Etmez tabii aracın takılan parçaya tepkisi yok. belki CAI işe yarayacak ama siz yanlış eksoz seçmişsiniz.
Aracı satmam diyorsunuz masraf etmem diyorsunuz. yapacak bişey yok böyle sürün gitsin.
Bir filtre eksoz ile 3 saniye değişmez zaten. her kalktığınız da da zaten 2 saniyeye kadar fark oluşur. en basitinden gündüz ile gece arasında 2 saniye fark oluyor bazen.
o videoda izlediğim neydi öyle yaa 1.9 turbosuz partnerim var walllaha bundan iyi hızlanıyor bence mühim bir sıkıntı var gibi gözüküyor..
video nerde yaw bi daha izlemek istiyorum, :D
yazın açık kışın kutu içi filtremi kullanıyorsunuz? fabrika verisi 13.5 sizin nasıl ölçtüğünüzü bilmiyorum kalkışınız biraz yavaş gibi ama zaten o yaptığınız şeylerle değil 1 saniye 0.1 saniye zor alırsınız. orjinale çevirin öyle deneyin servise o halde götürmeyin garantide aracınız galiba gidin baksınlar.
valla babamda 2008 punto 1.3 dizel var 12 sn de çok rahat 100 görüyorum arabada araba şuan 65.000 km de sürekli yüksek devirlerde kullandık kalkıştada çok hızlı 1 viteste 50 yi görüyo full stok hali
Bu video izleyemeyenler için --> http://www.youtube.com/watch?v=UCr_uOwD3Gc
Şu anda Aem Dry Flow filtre ve Custom CAI ek olarak SS in clio rs için üretilen egzosu mevcut. Bakım zamanı yaklaştığı için (20.000 bakım) aracı zorlamıyorum. Ama kesin kanaatim egzostan yana benimde. En başından beri diyorum insanlar göremiyor heralde yazılarımı, aracım gitmiyor değil. yapılan değişikliklere cevap vermiyor değerler stabil duruyor. Nedenini sordum sadece :) ilkercom unda dediği gibi aracın bu tip değişikliklere tepkisiz olması motorun yaradılışından dolayı en mantıklı cevap oldu bende artık bunda karar kıldım aracımı bakım günü stock hale çevirip sokacağım sonrasında belki CAI ile devam ederim sadece bu araçla benim ilişkim için en sağlıklısı olacak :) Köpekler gibi pişmanım mjet almadığıma en azından bi kaç uygulamaya tepkisi olabiliyor aracın:) Bakımdan sonra belki yeni denemeler yapar onları koyarım. Ayrıca Evet yazın açık hava filtresi kışın ise K&N kutu içi filtre kullanıyorum. Öylede devam edeceğim heralde. Bu arada Aracın bakımı yaklaştıkça ivmelenme iyice düştü normalmidir? Ben normal olduğunu düşünüyorum yağ ve bujilerden dolayı? Sizinde fikrinizi almak istedim. Ayrıca CAI i bagladıktan sonra filtre kutusuna baglı 2 adet hortum vardı onlar açık kaldı. Bunlardan biri yağ buharı veren hortum onu aşağı saldım motoru pisletmesin diye ikinciside ince bir hortum serçe parmagı kalınlığında ufak bir vakum yapıyor bu hortum mahiyetini açıkçası anlayamadım bilen varsa yardımcı olabilirmi açıkta durmasında bi sakınca var mıdır?
Kardesim sat gitsin sana yuruyen punto verelim :D
yağ buharı mı ??
amanın