User Tag List

Sayfa 4/7 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
126 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: 0-100 'üm 16sn. kafayı yiyecem!!

TechTurkey Dragger - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    147 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Araba alırken biraz arastırmak lazım diye düsünüyorum.

Fiatın en b.ktan motorudur o arabanın üstündeki...

Ne ekonomi yapabilirsin, ne performans alabilirsin.

Ben olsam satar, hic masraf yapmazdım...Git dizelini al hem ekonomik olsun hem cok daha hızlı olsun
    @premiumparts / www.premiumpartstr.com

Premium Brands & Special Cars

OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    konu hosuma gitti debriyaja basıp cekmek falan denemek lazım hep yeni bilgiler ediniyoruz burdan..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende 1.3 dizel 75 lk corsa var bundan biraz daha hızlı gibi geldi bana

punto_multijet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bir arkadasın astrada kat dagılmıs o da buna benzer şikayetle servise gitmişti. egzos değişinde aracının kaderi değişmişti. ufakta bir ihtimal olsa bunu kontrol ettirin bence

halilcan9455 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bilalMW Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hacim var araçta.
    hacim varda abi 4600 devirde max bg veriyor 71 hp
    turbo olamadığından tork da düşük
    eski 1.6 astra 148 nm tork idi bu 121 nm

Acurol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı DetailEF Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Debriyaja bas çek yapacağına, sağ ayağını gaz pedalından biraz çekip tekrar bassan hem daha sarsıntısız, hem daha sağlıklı, hem daha kolay olmaz mı
    Debriyaja bas çek fikri bana ait değildi bir arkadaş yazmış ona istinaden bende böyle birşeyin o an için gereksiz olduğunu vakit kaybı olacagını yazdım zaten videodada sizin dediginiz gibi aracı kullanmaktayım.. Dikkatli okuyup videoyu izliyemediniz heralde.

Ayrıca bu konuyu buraya tiye alınsın diye açmadım belliki bi sıkıntım var ve bu sıkıntının ne olduğunu çözmeye çalışıyorum yok şu basçek iyi fikirmiş yok araba kullanmasını bildigine eminmisin bu tarz davranışlar insanı forumdanda soru sormadanda soğutur. Forumun amacı insanların bilgilerini deneyimlerini kendi yaptıkları projelerini veya plan safhalarının anlatıldığı paylaşıldığı bir portal fakat sizin sergilediğiniz bu davranış yüzünden insanlar soru sormayada çekinir kendi yaşadıklarını paylaşmayada bu foruma şahini olanda suprası olanda sx200 ü olanda vs. katılım göstermekte insanları araçlarını ve maddi imkanlarını baz alarak bu tarz davranış sergilemek bence yanlış. O anki imkanlar buna yetti bunu almak zorunda kaldım zaten konunun başındada bahsettim sat şunu al bunu al gibi cevaplar verecekseniz hiç yazmayın aracın zaten haddini hududunu biliyorum fakat bu işlemlere ragmen performansın değişmemesi kafamı kurcaladı aracın zaten 11 sn.lere dahi inmeyeceginin gayet bilincindeyim. Lütfen artık bu konuya cevap yazılmasın herkese tekrar çok teşekkür ederim o değerli bilgi ve deneyimlerini benimle paylaştıkları için. Esen kalın
    Gott weiss ich will kein engel sein...

bilalMW - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı halilcan9455 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hacim varda abi 4600 devirde max bg veriyor 71 hp
    turbo olamadığından tork da düşük
    eski 1.6 astra 148 nm tork idi bu 121 nm
    yaramızı deşme abii bu motora turbo şart ölmeden sırf bu araç sahiplerine bir turbo kit miras bırakmadan ölmücem.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yaramızı deşme abii bu motora turbo şart ölmeden sırf bu araç sahiplerine bir turbo kit miras bırakmadan ölmücem.
    eski jipler varya abi turbosuz dizeller aynı bizim 1.9 gibi kara dizeller
    onlara turbo uygulayan türk dağcılar var .adamlar yapmış . ona yaplıyorsa bzim araçlarada yapılır .

daha önce hep diyorlardı ki dizelin torku yüksektir. diye
    berlingo alınca anladım önemli olan turbo ..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Araba 2 de falan çok isteksiz kalkıyor bencede bi servise gösterin ama ondan önce bi dyno ya cıkın derim

Alıntı halilcan9455 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1.9 berlingo var bizde. turbosuz onla bile 14 sn
    aracında bir sorun olduğu kesin..
    ahaaa 1.9 dizelciler dökülüyorr turbo lazım turbo

allahtan benim araba panelvanda biraz hafif 1.9 kaldırıyo kendini zenci dizel forever

DetailEF - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Acurol Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Debriyaja bas çek fikri bana ait değildi bir arkadaş yazmış ona istinaden bende böyle birşeyin o an için gereksiz olduğunu vakit kaybı olacagını yazdım zaten videodada sizin dediginiz gibi aracı kullanmaktayım.. Dikkatli okuyup videoyu izliyemediniz heralde.

Ayrıca bu konuyu buraya tiye alınsın diye açmadım belliki bi sıkıntım var ve bu sıkıntının ne olduğunu çözmeye çalışıyorum yok şu basçek iyi fikirmiş yok araba kullanmasını bildigine eminmisin bu tarz davranışlar insanı forumdanda soru sormadanda soğutur. Forumun amacı insanların bilgilerini deneyimlerini kendi yaptıkları projelerini veya plan safhalarının anlatıldığı paylaşıldığı bir portal fakat sizin sergilediğiniz bu davranış yüzünden insanlar soru sormayada çekinir kendi yaşadıklarını paylaşmayada bu foruma şahini olanda suprası olanda sx200 ü olanda vs. katılım göstermekte insanları araçlarını ve maddi imkanlarını baz alarak bu tarz davranış sergilemek bence yanlış. O anki imkanlar buna yetti bunu almak zorunda kaldım zaten konunun başındada bahsettim sat şunu al bunu al gibi cevaplar verecekseniz hiç yazmayın aracın zaten haddini hududunu biliyorum fakat bu işlemlere ragmen performansın değişmemesi kafamı kurcaladı aracın zaten 11 sn.lere dahi inmeyeceginin gayet bilincindeyim. Lütfen artık bu konuya cevap yazılmasın herkese tekrar çok teşekkür ederim o değerli bilgi ve deneyimlerini benimle paylaştıkları için. Esen kalın
    Ya bak canım kardeşim mi diyeyim abi mi bilemedim küçük müsün büyük müsün bilemem, ben sana yanlış bildiğin şeyin doğrusunu öğretmeye çalıştım, dalga geçen yok öyle bi kelime etmişsin bende yanlışını düzeltmen için öneride bulunmuşum eyvallah diyeceğine fevrileşiyorsun bu 1.

2. olarak banane milletin şahininden suprasından 200sx inden ben bakarım dalgama, senin ne olduğun önemli değil ben seni arabandan dolayı yadırgamam sen insansan insansındır ben bu siteden tanıdığım bir çok ayrı gayrı kişi var kimi gayrimenkul zengini kiminin arabası yok ama herkesi aynı kefeye koyarak konuşuyorum ben. Beni tanımadan böyle önyargılı davranırsan burada beni tanıyan kişiler tarafından gözden düşersin bunu diyeyim sana.

3. bu konuya lütfen yazmasın kimse diyeceğine kilitletirsin moderatörlere konuyu olur biter burası ciddi bir otomobil forumu herkes içindekini dökecekse sosyal paylaşım platformu olsaydık o zaman neden biz otomobil forumuyuz diyoruz öyleyse. Sen de esen kal

Alıntı hüsor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    allahtan benim araba panelvanda biraz hafif 1.9 kaldırıyo kendini zenci dizel forever
    Sen kendin zaten zencisin olum
    Anladık hepiniz kralsınız da, tahtta üst üste mi oturuyorsunuz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı hüsor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Araba 2 de falan çok isteksiz kalkıyor bencede bi servise gösterin ama ondan önce bi dyno ya cıkın derim

ahaaa 1.9 dizelciler dökülüyorr turbo lazım turbo

abi bizim araçta kaldırıyorda astradan sonra bir garip ...
    1295 kilo ve mazotu içiyor resmen

DoDo_hamann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Daha fazla para harcamam diyosun, satmam diyosun ozaman yapcak bişey yok zaten aracına, mal bu, gideceğide bu fazlasını gitmez ben terslik görmedim. 1.4 benzinli araba ne aşırı besleme var ne tork var, alabilceğin en zayıf motor.
    Alıp bindiğim bir aracın yakıt ve hızlanma değerlerinin fabrika değerleriyle tuttuğunuda hiç görmedim.

Trance-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    13.5 saniye , italya'da rakım'ın "0"a yakın oldugu , hava/nem/rüzgar koşullarının en iyi düzeylerde olduğu bir düzlükte yapılmıştır kanaatindeyim.Hal böyle olsa bile ; senin araban gerçekten de 0-100 kötü hızlanıyor. şahin bile, 13.2 fab verisi var.bende deneyeceğim bakalım ne olucak.14 bin km'deki bir aracında baskı-balata kaçırıdığı ithimali üzerinde durmuyorum.ama kalkış ve vites geçişlerinizi bende daha da seri yapmalısınız.ayrıca; kalkarken "MKT"nickli arkadaşımız , stilinizin yanlış olduğu kanaatinde / benim gibi ... siz yinede , bir daha deneyin ... sonra servise direk...

saygılar ve sevgilerimle.
    Alıntı 63owen63 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Konuyu okudum, şimdi bakırköy minibüsüne binip, meydana kadar ring hayali kuracagım

Ali_206
    Misafir
    benim 206 hdi bundan baya hızlı yahu

Jeandan-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşımda aynı aracın dualogic'i var, çok da farklı gitmiyor sizinkinden.

Acurol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar yanlış anlaşılıyorum bahsettiğim konu 0-100 üm niye 13 saniyelere düşmüyor değil, ufakta olsa değişiklik oldu araçta kullanım aynı araç aynı fakat değişen birşey olmadı niye olmadı bunun cevabını aryorum. 1.4 8v bi araçtan zaten nasıl bir beklentim olabilir ki?
    Gott weiss ich will kein engel sein...

Trance-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    o zaman şu var ... filtre son susturucu gibi eklentilerle birşeycikler olmaz kanaatindeyim.filtre katsın katsın 3 hp fark etmez bile belki artış olarak :S
    Alıntı 63owen63 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Konuyu okudum, şimdi bakırköy minibüsüne binip, meydana kadar ring hayali kuracagım

qatrio - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sıkıntı büyük gibi inşallah hal olur
    Yüce F.U
    PoloGTİ-CooperS R53-W204 AMG

oenal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bizim 1341cc 12valf 2004 model hyundainin LPG deki 0-100ü 14sn aracın agırlı 1200 kg iki kişi denedik bizim ağırlık toplamımız 130kg falan 14sn çıkıyor.Bi dynoya çıkın derim orjinal torku ve gücü aynı çıkıyor mu aynıysa sorun yoktur

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)