Arkadaşlar Birkaç Gün İçinde Mazda 323 H/B Alıcağım. Ona Ferrari Görünümü Kazandıracağım Ama Motoruna Neler Yapabilirim Güçlendirmek Hızlandırmak İçin ?
Kendimi Burada Tanıttım : http://www.techturkey.com/forum/uyel...ml#post2426845![]()
Arkadaşlar Birkaç Gün İçinde Mazda 323 H/B Alıcağım. Ona Ferrari Görünümü Kazandıracağım Ama Motoruna Neler Yapabilirim Güçlendirmek Hızlandırmak İçin ?
Kendimi Burada Tanıttım : http://www.techturkey.com/forum/uyel...ml#post2426845![]()
Motor için arkadaşlar yardımcı olacaktır ama "Ferrari" görünümü için pek sanmıyorum.Özellikle fiber'e boğacaksanız yapmayın bile.Offsetli bir jant ve yere yaklaştırmayla çok daha iyi görünecektir emin olabilirsiniz.
Legen...wait for it...dary!
Body için 10 bin ve üzeri para vermeye hazır mısın ?
O paraya egzantrik,piston,ITB alsan da atmosferik takılsan daha mantıklı olur![]()
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
İstediğin gibi olacağına emin misin peki.. boş yere paran gitmesin diye arkadaşlar yapmayın uyarısında bulunmuşlar belli ki.. bir-iki sene sonra ben bunu nasıl yaptım deme ihtimalin yüksek.. yinede sen bilirsin para senin keyif senin..
ama bencede uğraştığına değmez. motorunu kurcala biraz.dış aksam için body kit yaptırmaya çalışma. jdm tarzı dış modifiye yakışacaktır mazdaya.. iyi düşün..
*On3r*
7-8 bin TL ye 323 alıp üstüne 10 bin Tl harcayacağına benim tavsiyem fiat coupe al.
örn:http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...5809122/detay/
bunu yapmamdaki amaç kötü bişey çıkacak ortaya fibere para dökmek eskidendi bence..
stock güzellik ve motora yüklenmek mantıklı,ha eğer onada yanaşmıyorsan farklı hızlı araçlar bak..
Ne 10 bini 2 bine hallederim ben o görünümü. kapı iptalini saymıyorum. neyse ben siz değerli arkadaşlara abilere motora neler yapabileceğimi sormuştum ama. her yerde karşılaştığım gibii eleştiriliyorum benim istediğim sizin araba için yorumlarınz değil motor için tafsiyeleriniz di. araba için istesem başka başlığa konu açardım dimi. yinede sağolun. Motora Yapabileceğim Şeyleri Yazıcaksanız merakla bekliyorum teşşekürler.
Trane46 çok güzel bir yaştasın, haliyle heves,heyecan had safhada anlıyoruz tabi de İlle motor modifikasyonu diyorsan neyse ama bodykit konusundan bir an evvel vazgeçmen en büyük dileğimiz. Facianın bile bir sınır olmalı. Bu o sınırın çok üzerinde.
David Townsend: Michael, I want you to drive flat out. I want Porsche to win Le Mans!
http://garaj.imgur.com
Turbo 323'ün eski sahibi benim, ben kullanırken turbo uygulaması yapılmamıştı; benden sonra sıfır boya yapılmış ve iyi durumda. Yeni sahibi araç konusunda bilinçli, tavsiye ederim, Motoruda (şu anki değere bakarak söylüyorum) 30-40bin aralığında
Benim eski aracım 323 Karbüratörlü motora sahip yapacaklarından çok büyük verim alamazsın ,ama seni tatmin eder kanısındayım.. Karbüratör ile oynayabilirsin başlangıç olarak intake kit yok onun için custom yaptırmak zorundasın . Senin limitin nedir veya ne tarz yüklemek istiyorsun ?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)