[QUOTE=BAHADIR24;2440013]hemen bulalım
ok haber bekliyorum öyleyse![]()
[QUOTE=BAHADIR24;2440013]hemen bulalım
ok haber bekliyorum öyleyse![]()
History;
1.6 GLI corolla / 1.6 IES civic / 1.4 IS civic/ 1.6 TDCI focus2 / 1.6 TDCI focus3 / 1.2 TSI Golf7 / 1.4 TSI Leon FRed / 1.6TDI DSG B8 Passat / Audi A3 Sedan 1.6TDI DSG
yeni konu açmıyım burayı canlandırıyım dedim
Forumda ki methanol konularını görmüşsünüzdür, ben bu uygulamayı aşırı zararlı ve sadece yüksek perf. araçlarında kullanılıyor zannediyordum meğersem yanılıyormuşum.
Aracımda şuanda CAI headers 51'lik düz boru ve vti son susturucu var gidişinden, yakışından (27 kuruş yakıyorum), sesinden, vs. genel olarak herşeyinden çok memlunum ama kaşıntı işte![]()
şimdi geldik klasik sorulara benim öncelikli derdim yakıt tüketimi, tüketim 30 kuruşu geçmediği sürece sorun yok.
I-Eğer aracıma 1.6ies emmesi, safc, ve methanol(methanol-water injection spray kit) uygulamalarını yaparsam bana geri dönüşü ne olur?
II-Forumda yazılımlı si ve vti'ların orj hallerinden daha az yaktıklarını okudum bu d14a4 içinde geçerli olabilirmi?
III-Safc beyin yerine geçer mi? (piggyback ünitesi olduğunu biliyorum)
IV-Hayır ise hangisi daha verimli olur orj beyin+safc ya da yeni beyin ve yeni yazılım?
V-Yeni beyin ise hangi beyini tavsiye edersiniz?
VI-Methanol-water injection spray kit uygulaması motor ömründen yer mi yakıtı düşürür mü?
biraz uzun oldu ama aracımla ilgili kafamdan geçenler bunlar
50 shot NOS. En temizi.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Bildiğim kadarıyla yazayım;
1) ies emmesi ve safc aracı bi nebze daha rahatlatacaktır zaten d14a4lerin emme manifoltu baya rezil.
2) Daha ne kadar az yakabilir kiÇok bir fark oluşmayacaktır.
3) Geçmez
4) Yeni beyin yeni yazılım tabi.
5) Sohc vtec'e geçilmedikçe mantıklı görmüyorum ben aslında değişimi.
hatalarım varsa düzeltin
Not: Ayrıca 30 kuruş dediğiniz rakam 6.9L eder. Ben gazladığımda 10lu değerleri rahat görüyorum sakin kullanırsam 6lı değerlere iniyor veya trafiğe göre inmiyor. Ekonomi yapacaksanız neden bu uygulamaları yaptırıyorsunuz ki?
şu anki speclerin üzerine ies emmesi ve safc yeterli olacaktır D14 e
History;
1.6 GLI corolla / 1.6 IES civic / 1.4 IS civic/ 1.6 TDCI focus2 / 1.6 TDCI focus3 / 1.2 TSI Golf7 / 1.4 TSI Leon FRed / 1.6TDI DSG B8 Passat / Audi A3 Sedan 1.6TDI DSG
Çok teşekkür ederim cevaplarınız için ben aşırıya kaçmadan motorun verimini arttırmak istiyorum o yüzden ne yapsam diye araştırıyorum.Bu arada normalde hergün Beylikdüzü-maslak arası gidip geliyorum, yakşalık 95 km oluyor gidiş geliş otobanda 5.vites 2500-3000 arası kullandığımda 6-6.5 litre yakıyorum biraz sışıktırınca 7-8 litre oluyor bu sizin aracınız biraz fazla yakıyor sanki.
Teşekkürler cevap için![]()
1)Zevkli bişey olacagına emın olabılırsın
2)Yazılım yapan arkadaslar araçlarını sakin kullanmayacakları için çyle bişey olacagını zannetmiyorum.Ama normal kullanımda olabilir
3)Safc beyin yerine geçmez aksine çok kısıtlıdır sadece Afr yle oynanabilir kısıtlı ölçüde
4)P28 + s300
5) Si dan çıkar p28 onu kullanabılırsın
cok geri kaldik panka filitre eksozla is bitmiyormus tamamen maddiyata bakiyor aslinda harcadikca yuruyor onumuz acik vtec kapak turbo vc
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)