55 beygir veren ilaçtan bende istiyorum. kim ne verdiyse banada verin bende içicem kafam bozuktu dağılır belki.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
Bilmem Düz Mantıkla Tuning Yapıcaksanız Benden Tavsiye Hiç Yapmayın Zaten. Nedense Bu Geniş Düşüneme Mantığınız Yüzünden Türkiyede Bütün Gti'lerde Aynı Modifiye Mevcut. Bilmem Belki Biraz İngilizce Biliyorsanız Yabancı Sitelerdeki 106 GTİ'leri Araştırmanızı Tavsiye Ederim.Bide Sadece Dereceli Eksantrikle +50 Bg Alabilirsiniz Demedim Superchip Uygulaması İle Birlikte +50 Bg'e Kadar Alabilirsiniz Dedim. Sadece Superchip 15 Bg Verebiliyor Bazı GTİ'lerde. Kullanıcağın Dereceli Eksantrik İse Yarış Tipi İle Bu Güçleri Alırsın.
Bide 2000cc Normal Gelmedi Herhalde 1600 Şahine 2000cc Yapılırken Normalde GTi'lere Normal Olmuyor Yani.
Bilmem Bende Bu Uygulamaları Yaptım Ama
***** Benzinin +4 TL Geçmesi Ve İşlerimim Yoğunluğu Nedeniyse Sattım. İnş Seneye Spor Binim İçin Tekrar 106 GTİ Alıcam Belki Bu Uygulamaları Yaptıktan Sonra DYNO Verisi Fotograflarını Koymaya Çalışırım.![]()
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
arkadaş biraz değil bayaa abartmış ama hünem kamşaft tanırım kerim usta bayrampaşada ve babasıyla bir çalışıor adam 70 yasında halil abi yılların eskitemediği bi ustadır seri üretim ralli araçları için hazırlıodu bi ara beetle lara sarmıştı hazırladı bi araç ama talep görmedi boxer motorlu fena makineydi.. bayrampaşa istanbula yolu düşen herkez uğrasın foto galerisini bi görsün derim cok eski bu işin duayeni bir ustadır.. işi bilen adamdır bilginize... o mahallede oturuorum ordan tanıorum...
MADEM DİZELSİN,CHİP LE ÜZERSİN
CHEVROLET CRUZE 2.0 DİESEL 177 HP 385 nM (RACECHİP)
1800 e bile çıkartınca gömlekler zar kadar kalıyo onu geçtim yunanistanda bile 1900 cc den yukarıda bi tu5 serisi motor görmedim oda adamlar forget kol piston krank yaptırtıyolar
tr de benden başka stroker yapanıda görmedim en fazla 80mm yada 80.5mm piston takılıyo oda ne yazıkki 2000 cc ye çıkartmıyo bunların yanında 15 beygiri chipden geldiğini kabul edelim (ki olmazda) 40 hp de egzantrikden geliyo o tarz bi egzantrik muhtemelen 320 330 derece felan olur ozamanda araba 3500 devirde felan rölantide durur pt 52 takanlar anlamışlardır nedemek istediğimi
bence yabancı sitelere bidaha göz gezdirin yunanistanı tam bilmiyorum ama ingilteredeki atmosferik araçlardan geneli tr deki araçlardan motor gücü olarak zayıf ama hafifletme konusunda çok iyiler
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)